Novatours / AB Novaturas (NTU1L)

Kas see on turu manipulatsioon?
https://view.news.eu.nasdaq.com/view?id=b17ca1c5f3bda8818466fa4566636e6e1&lang=en

This January, Novaturas Group, the leader in the Baltic tourism market, generated EUR 10.7 million in revenue, which is 45 per cent more than the EUR 7.4 million recorded in January 2022.
"madis555"
"White Nigga"
Olen Linas Agrost vabanenud raha siia ümber tõstnud
10 päeva aega ilusate numbriteni

Hakkan siis ka kohe kiirelt ostma.

Happy , W.N. ? Vedasid madis555 lohku. Tõenäoliselt said ise ka vastu vanu pükse. Vahetasid vara viimase nädalaga +7,81 % tõusu teinud Linas Agro / võtsid NTU1L , mille tulemused on juba ammu omadele immutatud. Kas päriselt usud endiselt, et nad käituvad meie moraaliga samaväärselt.
Aitäh, pipar, polegi ammu nii südamest naerda saanud siin ühegi kommentaari peale :D
Nagu ma aru saan, siis sinu näol on tegemist õrnema soo esindajaga - seega ma jätan ebatsensuursed väljendid kõrvale ja vastan viksilt ja viisakalt (kuigi ausalt öelda ei oskagi öelda miks vaevuda):

1. Jah, olen täitsa happy, tänan küsimast! Seda küll muudel põhjustel, kuid ka kõnealuste aktsiatehingute osas ei ole põhjust kurvastami seks. Linas on tänase seisuga tõusnud 1,6 pealt 1,73 peale e. +8%, Novaturase keskmine ostuhind on mul ca. 3,15, mis tänase sulgumise 3,55 järgi annab veidi suurema % kui 8
2. Sel hommikul kui ma oma mahhinatsioonidest siin teatasin, oli NTU hind 3.30+veidike, seega isegi kui sa Madise postituse irooniast aru ei saanud ja nii sügavalt selle endasse võtsid, siis vaevalt et ta praegu patja nutaks et tal liiga väike pluss on ja kuskilt mujalt oleks paremat tootlust saanud. Samuti ei usu ma et Winston oma täis peaga ostetud rohelises oleva kilo tõttu mind kirub - aga ta võib seda muidugi ise kommentaarida, äkki eksin
3. Püksid on mul küll vanad jah... Hetkel on jalas umbes-täpselt 24 aastat vanad lühkarid ja kapis ootab sama vana Korni litrijakk - mõlemad väljanägemiselt nagu uued. Mis ma oskan öelda, USA-st tasub riideid osta
4. Nii tark ma kahjuks ei ole, et sellest omadele immutamise vihjest aru saada, vabandan väga oma rumaluse pärast... Maskuliinne loogika ütleb, et kui tulemused on "immutatud" ja asi on 2 nädalat järjest tõusnud, siis nagu peaks ju midagi positiivset tulemas olema? Ja millised "tulemused"? Kindel, et sa ise midagi endal läbi "immutanud" ei ole? Soe soovitus - võta siin foorumis targutamise asemel väike hetk kodutöö jaoks ja tee endale selgeks, mis on kuukäivetest teatamine ja misasi on kvartaliaruanne
5. Eee... kesned "Nad" on? :O Reptiilid? Mehed? Vabamüürlased? Või sa mõtled Neinar Selit, Marcel Vichmanni ja Janek Pohlat? Et Leedu sunnikud on nad ära tinistanud ja nüüd on ka nende ainus eesmärk NTU aktsia hinda võimalikult madal hoida? Täiesti võimalik et olen loll ja naiivne et usun tüsedat joonealust tulemas, aga õnneks või kahjuks ei ole ma selgeltnägija
6. Suur aitäh osutamast, et vahetasin liiga vara pool pakist ära. Ei ole esimene kord. Ei jää ka viimaseks. Aga väga tore oleks, kui ka sina leiaksid aega paremal asuvatest täis peaga, beibede jm. teemades oma hindamatu panuse jagamise asemel teada anda oma tehingutest ja ideedest ka siin vasemal. Oleks kindlasti väga hariv ja kindlasti õpiksin nii mõndagi oma edasises elus
Edu eluteel, kullake!
"PIPRAKAUN"
"madis555"
"White Nigga"
Olen Linas Agrost vabanenud raha siia ümber tõstnud
10 päeva aega ilusate numbriteni

Hakkan siis ka kohe kiirelt ostma.

Happy , W.N. ? Vedasid madis555 lohku. Tõenäoliselt said ise ka vastu vanu pükse. Vahetasid vara viimase nädalaga +7,81 % tõusu teinud Linas Agro / võtsid NTU1L , mille tulemused on juba ammu omadele immutatud. Kas päriselt usud endiselt, et nad käituvad meie moraaliga samaväärselt.

Ei maksa nüüd minu pärast küll südant valutada. Mainin siis igaks juhuks ära, et olen juba umbes aasta aega järjepidevalt antud ettevōtte aktsiaid soetanud ehk et jagan White Nigga vaadet, et siit vōib veel tulema hakata midagi ilusat.
"White Nigga"
Aitäh, pipar, polegi ammu nii südamest naerda saanud siin ühegi kommentaari peale :D
Nagu ma aru saan, siis sinu näol on tegemist õrnema soo esindajaga - seega ma jätan ebatsensuursed väljendid kõrvale ja vastan viksilt ja viisakalt (kuigi ausalt öelda ei oskagi öelda miks vaevuda):

1. Jah, olen täitsa happy, tänan küsimast! Seda küll muudel põhjustel, kuid ka kõnealuste aktsiatehingute osas ei ole põhjust kurvastami seks. Linas on tänase seisuga tõusnud 1,6 pealt 1,73 peale e. +8%, Novaturase keskmine ostuhind on mul ca. 3,15, mis tänase sulgumise 3,55 järgi annab veidi suurema % kui 8
2. Sel hommikul kui ma oma mahhinatsioonidest siin teatasin, oli NTU hind 3.30+veidike, seega isegi kui sa Madise postituse irooniast aru ei saanud ja nii sügavalt selle endasse võtsid, siis vaevalt et ta praegu patja nutaks et tal liiga väike pluss on ja kuskilt mujalt oleks paremat tootlust saanud. Samuti ei usu ma et Winston oma täis peaga ostetud rohelises oleva kilo tõttu mind kirub - aga ta võib seda muidugi ise kommentaarida, äkki eksin
3. Püksid on mul küll vanad jah... Hetkel on jalas umbes-täpselt 24 aastat vanad lühkarid ja kapis ootab sama vana Korni litrijakk - mõlemad väljanägemiselt nagu uued. Mis ma oskan öelda, USA-st tasub riideid osta
4. Nii tark ma kahjuks ei ole, et sellest omadele immutamise vihjest aru saada, vabandan väga oma rumaluse pärast... Maskuliinne loogika ütleb, et kui tulemused on "immutatud" ja asi on 2 nädalat järjest tõusnud, siis nagu peaks ju midagi positiivset tulemas olema? Ja millised "tulemused"? Kindel, et sa ise midagi endal läbi "immutanud" ei ole? Soe soovitus - võta siin foorumis targutamise asemel väike hetk kodutöö jaoks ja tee endale selgeks, mis on kuukäivetest teatamine ja misasi on kvartaliaruanne
5. Eee... kesned "Nad" on? :O Reptiilid? Mehed? Vabamüürlased? Või sa mõtled Neinar Selit, Marcel Vichmanni ja Janek Pohlat? Et Leedu sunnikud on nad ära tinistanud ja nüüd on ka nende ainus eesmärk NTU aktsia hinda võimalikult madal hoida? Täiesti võimalik et olen loll ja naiivne et usun tüsedat joonealust tulemas, aga õnneks või kahjuks ei ole ma selgeltnägija
6. Suur aitäh osutamast, et vahetasin liiga vara pool pakist ära. Ei ole esimene kord. Ei jää ka viimaseks. Aga väga tore oleks, kui ka sina leiaksid aega paremal asuvatest täis peaga, beibede jm. teemades oma hindamatu panuse jagamise asemel teada anda oma tehingutest ja ideedest ka siin vasemal. Oleks kindlasti väga hariv ja kindlasti õpiksin nii mõndagi oma edasises elus
Edu eluteel, kullake!

Ei kiru ;)
Elu on õpetanud, et Leedukatega peab ettevaatlik olema, risk põske saada on kõrge. WN vihje peale viskasin numbritele pilgu peale ja jätsin tunded välja. Plaanin täna lisada, eile jäin hiljaks.
"White Nigga"

Edu eluteel, kullake!

Vabandan ! Te pole süüdi. Tegutsen eriteadmisteta ja tähtinvestori (r) kiidulaulu peale minnes sain minevikus leedukatelt suure augu. Võimalik, et kõik NTU1L arengupotents pole veel hinnas aga peale su kommi pidasin taassisenemist hilinenuks. Elan ja vaatan.
Edu teile !
Kas Novaturas on kunagi dividende ka jaganud?
"imbrik"
Kas Novaturas on kunagi dividende ka jaganud?

On
Tulemused väljas.

After the first half-year, negative EBITDA (EUR -0.8 million) and a net loss (EUR -1.7 million) were recorded; however, the company closed the year with positive EBITDA (EUR +1 million). Moreover, it came very close to a profitable full year (net loss of EUR -0.2 million).

kuhu ilusad numbrid jäid?
"yanek"

Leedu tegi jälle Leedut :)
Oh, milline kergendus! Ma juba kaalusin koguse juurde ostmist.
Ja näe pipra analüüs oligi õige :D
"winston1984"
"yanek"

Leedu tegi jälle Leedut :)

See ju nüüd poolenisti Eesti firma.
"imbrik"
Oh, milline kergendus! Ma juba kaalusin koguse juurde ostmist.

saad rahulikult alla 3 juurde lisada lähipäevil
Ja selle leedukate mõistes fantastilise uudise peale aktsia -7%.
Uudistes käinud läbi, et nii palju allahinnatud toidukaupa kui praegu pole enne ostetud. See on muidugi märk, et kui allahinnatud toidukaup on ostetud ssi mis muud kui kohe reisile minek. Mida te ootate siis Novaturaselt?
"marti837"
Uudistes käinud läbi, et nii palju allahinnatud toidukaupa kaupa kui praegu pole enne ostetud. See on muidugi märk, et kui allahinnatud toidukaup on ostetud ssi mis muud kui kohe reisile minek. Mida te ootate siis Novaturaselt?

Samal ajal veidi pessimistlikumaid sõnumeid sektorist:
https://www.err.ee/1608898394/koolivaheaeg-ei-suurendanud-oluliselt-lennureisijate-hulka
Ainult pealkirja järgi otsustamine ei anna tihti õiget tulemust, tuleb ka uudis ise läbi lugeda:
Lennujaama kommunikatsioonijuht Margot Holts ütles, et kui tavapärane on lennujaama madalhooajal, nagu sügis või talv, keskmiselt 2000-3000 lennureisijat päevas, siis koolivaheajale eelnenud nädalavahetusel tõusis see ligi 5000 reisijani.