Olen pikka aega hoidnud Norma aktsiaid, ning seetõttu olen nendega miinuses. Ei tahaks veel kahjudega müüa, kuna võtaks veel ka dividendidest saadava lisa. Soovitage mis teha!? Kuna saaksin viimasel hetkel "hea hinnaga" müüa, ning samas veel ka dividende saada? Kuna on see viimane kuupäev, mil aktsiad on veel minu arvel, kuid müügitehing on juba tehtud? Ootan spetsialistide abi.
Norma viimase dividendieelse ostu päev on mul märgitud 4. mai. 5.mail ostetud aktsiad sel aastal dividende ei anna. Arvan, et 5. mail on väike korrektseioon (2-3 krooni miinust), kuid samas on praegune müük väga kahtlane tegu, sest I v. kasumiaruannet me veel näinud ei ole.
Norma on TALSE perspektiivikamaid aktsiaid pikaajalises perspektiivis, kuna rootslastel on väga positiivsed plaanid vene riski vähendamiseks. Kindlasti on aasta pärast 50 - 60 % tootlus ka Sinu taskus kukkunud. Soovin edu Norma hoidmisel või juurde ostmisel.
Norma on TALSE perspektiivikamaid aktsiaid pikaajalises perspektiivis, kuna rootslastel on väga positiivsed plaanid vene riski vähendamiseks. Kindlasti on aasta pärast 50 - 60 % tootlus ka Sinu taskus kukkunud. Soovin edu Norma hoidmisel või juurde ostmisel.
õige!
Normal on tulemas head I kvartali kasumid(normaalsed).
Normal on tulemas head I kvartali kasumid(normaalsed).
Huvitav, enne oldi siin vahest kohe päris pessimistlikud norma suhtes. Teab keegi, kas nad USA dollari tõusust ka kasu lõikavad (kunagi küll vähemalt), või on asi eurodes nüüd?
Tugev dollar on igaljuhul positiivne. Lepinguid Venemaa partneritega ei sõlmita igaveseks (vana leping on lõppemas või lõppenud)ning uutes lepinutes võetakse aluseks USDi kurss, mis kajastab praegust turusituatsiooni. Usun, et läbi kursimuutuse on võimalik saada märkimisväärset täiendavat tulu.
Hoia,hoia!Ka mina olen Norma tõusus kindel.Isegi kui rootslased midagi tõsist lääne turule minekuks ette ei võta, siis Norma majandustulemused(senised) on ju võrreldes teiste TVB firmadega
mega normaaalsed.Kasumit isegi u. 9 krontsa aktsia kohta pole sitt
tulemus.
mega normaaalsed.Kasumit isegi u. 9 krontsa aktsia kohta pole sitt
tulemus.
Huvitav kas Norma lihtaktsjate pealt ka dividende makstakse, või peavad .nad mingi teatud aja käes olema?
See on tõesti üks väga huvitav küsimus...
Makstakse küll dividende ka lihtaktsiate eest ja kuidas veel! ;-))
Küsiksin aga proffidelt, mida tähendavad börsitehingut nimekirjas tehingu hinna järel sümbolid L, D või W???
Küsiksin aga proffidelt, mida tähendavad börsitehingut nimekirjas tehingu hinna järel sümbolid L, D või W???
To: Algaja investor
vt. http://www.eei.ee/thread-it/treplies.asp?message=373&all=True
vt. http://www.eei.ee/thread-it/treplies.asp?message=373&all=True
Mina olen asjast vastupidi aru saanud, et praegused lepingud lõpevad ja edaspidi kursimuutustest lisatulu ei tule. Mullu oli see vist isegi 13 milli kandis.
Vähemalt Autolivi aktsia on viimasel ajal küll jōudsalt kosumas