Nokian Renkaat (NRE1V)

Nokian Renkaat on kaotanud 50% oma väärtusest natuke rohkem kui kuu ajaga…Kas tasuks mõelda ostmisele?

Täna alustas Nokian Renkaate katmist Citigroup, kes andis aktsiale “osta”-soovituse. Citigroupi analüütikute arvates on Nokian Renkaate aktsia hetkel veidi alahinnatud. Samuti näevad analüütikud Venemaa rehviturul veel kasutamata potentsiaali. Kuigi aktsia oli hommikul pärast eelmise nelja päeva tõusu 1,8%-lises languses, on see praeguseks jõudnud taas pea reedesele sulgemistasemele ning kaupleb 11,87 eurol. See tähendab, et 3. novembri põhjast on aktsia tõusnud 13,9% ning ka tehniline graafik näitab, et aktsia on lühiajalisel tõusutrendil ning MACD indikaatori järgi on hetkel sobiv ostuhetk.

Nokian Renkaat (NRE1V) 3 kuu graafik:

Usun, et hind on juba jaanuari keskel vähemalt 15 eur-i juures. Tugevaim müügikuu on käsil, tasub kasutada võimalust, kus turg pakub võimalust osta head firmat ülisoodsa hinnaga
Parandan veidi. Käsil PEAKS olema tugevamaid müügikuid, KUID kus on lumi? Ka see on kurssi rõhunud.
lumi tuli ja vene analüütikud andsid ka sarnaselt Deutsche Bankiga targetiks 16 euri, rootslaste hinnasiht suisa 21 euri.
NRE1V tegi uuel aastal päris hoogsa stardi, reedene close 10.65, hetkel 10.80 ja päeva tipp isegi 10.91, uudist selle taga ei paista küll hetkel ...
Olen alles viimasl nädalal hakanud NRE1V jälima koos väikese väärtpaberisoetusega. Kahjuks ostsin siis, kui oldi 11.24 peal ja nüüd langenud praktiliselt 11.00 peale. Küsimus aga selline, et mis oli selle sept.kuise suure languse põhjuseks?

Ning mida ootate edasise liikumise kohta.

PS!Viimased kuud on kõikunud 11-12 vahel. Kas see ongi "õiglane" hind?
https://www.lhv.ee/forums/index.cfm?id=70787#128

siit leiad oma küsimusele vastuse
ega enne 4Q ja 2005 kokku tulemusi NRE1V püsivat liikumissuunda ei näita
NRE1V täna ilma uudisteta hoos ... juba 11.60
Vga kummaline-mis toimub! Niipalju kui ma olen jälginud seda, siis kehti väike seaduspära-hommikul esimese tunniga tuleb kolinal alla ja siis hakkab vaikselt kosuma. Tüüpiline oli hommikused tehingud 10.00 peal, kuid päev lõpetati ikka 10.15- .25
Aga tänase liikumise kohta ei oska küll midagi kosta! Ja ilma uudisteta..siin vist ikka on midagi!?
tavaline hammer ?
Järsu tõusu ühe põhjusena arvan seda, et pärast paari väga musta börsipäeva nähti täna, et langus enam ei jätku ja tormati tugevalt ostma. Spekuleeritakse ka selle üle, et NRE-le mõjus positiivselt kasumihoiatuse mitte väljaandmine 4. kvartali kohta, nagu oli toimunud 3. kvartali osas. Kauppalehti foorumis spekuleeritakse ka, et elukindlustusseltsid, pensionifondid ja investeerimisfondid investeerivad aasta alguses tõusvatesse ettevõtetesse.
11.96 ehk +6,97% ... endiselt hoos
üle 12.00 siis ja +8%
Homset päeva ei taha oma langusega silme ette manadagi. Korrektsioon peaks tulema...eeldatavalt.
aga äkki ronib veel ülespoole?
vist sai jõud otsa?
rait, mis juttu sa ajad? Palun seleta lahti, miks need fondid nii peaks tegema? Olen varem lugenud aasta lõpus suletakse positsioone, kuid seda ei ole ma varem kuulnud. Pean tunnistama, et olen suht algaja ka. Äkki saad lähemalt selgitada?
nende spekulatsioonide kohta küsi selgitusi pigem Kauppalehti foorumist.
Rait räägib täitsa õiget juttu.Renkaat on selle aasta täht. Ma ei näe küll ühtki põhjust, miks aktsia ei võiks 20 juurde tagasi minna. Kasvupotentsiaal on tohutu ja turg eiras seda mõnda aega. Lisaks Renkaatile minu selle aasta peamised pickid veel MTU ja DNDN.