Näeb välja nagu põnev kontseptauto, mitte päriselt kasumlikult toodetav seeriaauto. Paras näitustel käia või sellistes kohtades nagu Rotermanni kvartal, seda demoda. Kolmele rattale lisaks puudub 30k maksval autol turvapadi, aastal 2019. Mnjah. Selliste retroautode sõidumugavus ei ole juba iseenesest selline mis tekitaks soovi näiteks Tallinn-Tartu ots roolis olla.
Nii saimegi esimestelt disainifirmadelt hulga kavandeid, mis jäid väljanägemiselt kuhugi konna ja tulnuka vahele.
Mu meelest see praegugi näidatav variant jääb välimuselt kuhugi konna, tulnuka, Trabanti ja Reliant Robini vahele.
Kui eesmärk on püüda maksejõulist klienti, kellel oleks uue auto uue hobi-linnaauto ostmiseks piisavalt vaba raha + hoiukoht (talvel vist sellega väga ei sõida), siis 30k hinnaklassis tundub mulle päris palju paremaid alternatiive.
Draax Selliste retroautode sõidumugavus ei ole juba iseenesest selline mis tekitaks soovi näiteks Tallinn-Tartu ots roolis olla.
Mitte, et ma selle auto osas su jutuga ei nõustuks aga proovimata(?) väita midagi sõidumugavuse osas tundub küll natuke lahmimisena. Tsiklitega käiakse matkamas, võiks arvata, et sellisele väikeautole saab ka õnnestunud juhitavuse, vedrustuse, mürasummutuse jne teha.
Draax Selliste retroautode sõidumugavus ei ole juba iseenesest selline mis tekitaks soovi näiteks Tallinn-Tartu ots roolis olla.
Mitte, et ma selle auto osas su jutuga ei nõustuks aga proovimata(?) väita midagi sõidumugavuse osas tundub küll natuke lahmimisena. Tsiklitega käiakse matkamas, võiks arvata, et sellisele väikeautole saab ka õnnestunud juhitavuse, vedrustuse, mürasummutuse jne teha.
Hindasin tõesti pildi järgi, aga näiteks rool tundub juba võrreldes tänapäeva autodega üsna ebamugav.
jesper Isegi uus mopeedauto maksab 10-15k, selles suhtes hind midagi müstilist pole, käsitöö ja eksklusiivsus ja värk.
Käsitöö väärtus autotööstuses on levinud müüt ja sellest on veebis päris hulgaliselt materjali. Väiksemad autotootjad rõhutavad väikeste partiide eksklusiivsust ja käsitöö suurt osa tootmises eraldi hinnaargumendina (peabki palju maksma, sest käsitöö ja parem kvaliteet). Tegelikult on autotööstus tänapäeval nii suures osas robotiseeritud ja automaatsed koosteliinid nii arenenud tehnoloogiaga, et käsitöö ei tähenda paremat kvaliteeti, vaid vastupidi - robot eksib palju vähem kui inimene ning tõenäosus saada mingi defektiga valmistoodang on käsitöö puhul palju suurem.
Käsitööna tehakse autosid/partiisid, mille maht on nii väike, et neid ei tasu robotliinil toota (liini ümberseadistamise kulud oleksid selle partii juures liiga suured). See ongi põhjus. Ja kuna tehakse käsitsi ja väikeseid partiisid, siis ühikuhind on kallim kui robotliini puhul. See, et turundusosakond proovib seda käsitööd hiljem pakendada kui parema kvaliteedi tunnust, on lihtsalt hästi kultiveeritud ja kaua elus püsinud müüt.
Kui ma saaks ühe rutsi iga korra eest, kui keegi räägib kuidas TEGELIKULT on tema masstoodetud pasakarva skooda traktor maailma kõige parem auto, siis ma võiks ilmselt kohe Koenigseggi kõne ära teha ja möödaminnes veel paar Nobet ka korvi visata. A vot kuna kahjuks ei saa, siis las ta olla.
Ma ikkagi jään seisukohale, et sellise tootmismahu ja -meetodi puhul on see hind rohkem paratamatus kui ahnus. Nõudlus on iseasi.
Hind võibki olla paratamatus, mitte ahnus. Lihtsalt sel juhul kui kõrge hind tuleneb tootmismeetodist ja -sisenditest ning ei loo tulemuse kvaliteedi osas kliendile mingit lisandväärtust, jääb väheks neid argumente mis sunniks klienti selles hinnaklassis just seda toodet eelistama.
Sa muidugi jälle tead kvaliteedist rääkida piltide põhjal. On olemas käsitöösõidukeid küll millel ostjaid jagub: Morgan, BAC, Zenos, Cobra replicad, Ariel, Factory Five, Lotus 7 aretised nagu Caterham, Westfield jne. Kõik igasuguste "meeste mänguasjade" firmad... Saab teha ja müüa küll kui disain meeldiv ja kvaliteet OK. Ülipraktilise inimesena sa vist pole sihtgrupp ka.
Panda Eile vaatasin samuti sama artiklit ja uurisin pilte. Tundus huvitav vidin. +Huvitav disain, esiots on äge retrokas. Tagaots ok, kui oleks 4 ratast. -Kolmetattaline, 110km/h sõita küll sellisega ei julgeks. Võibolla linnas põristamiseks. -Oleks neljarattaline, siis oleks asjalik.
Kui oleks neljarattaline ja sõidaks 110 km/h, siis oleks auto. Praegu on tegu nimelt kolmerattalise sõidukiga, mis võimaldab seda registreerida traiki vms pigem mootorrattalaadse asjandusena (me ei tea veel, kuidas homologiseerimine lõpeb), kindlasti aga mitte M1 kategooria sõiduautona. Ainuüksi turvasüsteemide väljatöötamine sõiduautole maksab rohkem, kui Muljar raha tõstmisest unistada suudab.
opex Sa muidugi jälle tead kvaliteedist rääkida piltide põhjal. On olemas käsitöösõidukeid küll millel ostjaid jagub: Morgan, BAC, Zenos, Cobra replicad, Ariel, Factory Five, Lotus 7 aretised nagu Caterham, Westfield jne. Kõik igasuguste "meeste mänguasjade" firmad... Saab teha ja müüa küll kui disain meeldiv ja kvaliteet OK. Ülipraktilise inimesena sa vist pole sihtgrupp ka.
Käisin koha peal, kuulasin Muljarit (ning mis olulisem - rääkisin ka inseneridega), istusin sees ja katsusin käega väljast. See, mida neljapäeval näidati, on ikka väga-väga prototüüp täiesti olematu koostekvaliteediga. Me keegi ei tea, missugune see kvaliteet hakkab olema, sest ei ole isegi seda teada, mis materjalist tulevad kerepaneelid pluss lugematu hulk lahendamata tehnilisi üksikasju.
Draax Näeb välja nagu põnev kontseptauto, mitte päriselt kasumlikult toodetav seeriaauto. Paras näitustel käia või sellistes kohtades nagu Rotermanni kvartal, seda demoda. Kolmele rattale lisaks puudub 30k maksval autol turvapadi, aastal 2019. Mnjah. Selliste retroautode sõidumugavus ei ole juba iseenesest selline mis tekitaks soovi näiteks Tallinn-Tartu ots roolis olla.
See sõiduk ei olegi mõeldud Tallinnast Tartu jõudmiseks, sest akud on koha peal kokku pandud ning kiirlaadimise võimalus (ükspuha mis standardiga) sel putukal üldse puudub.
Mina olen keskealine keskklassi mees ja tahan keskealiste meeste mänguasjadega mängida. See on täiesti normaalne soov ning selles puudub igasugune ratsionaalseus. Sestap ongi kohatu mänguasju ratsionaaselt hinnata. Minu mäletamist mööda ei ole Roman Muljari track record asjade valmissaamisel senini suurem asi olnud, ent ometi võib ju uskuda, et sedapuhku on kõik hoopis-hoopis teisiti.
Nobe purchase voucher €612 EUR €887 (31% off) You can use these discount vouchers to buy your own Nobe 100 in the future. Vouchers are valid till 31.12.2024 You can use as many vouchers you like to buy your Nobe 100. Included Items Nobe purchase voucher
Samuti saab osta terve auto:
Nobe 100 Electric 3 Wheeler Nobe 100 Indiegogo Special Edition with built-in Espresso machine and Nobe umbrella. Only 10 special cars! All 10 Indiegogo cars are numbered. Your Options Nobe 100
Suurmeeste kõnesid tuleb alati kuulata tähelepanelikult. Väga tähelepanelikult. Kui meie oma kohalik Elon Musk rääkis esimest korda Indiegogo platvormil raha kaasamisest, siis ta kasutas paar üksikut korda sõna "investorid", kuid enamikul juhtudel "toetamine" ja "meie toetajad". VC või ingel, ükspuha missugune, investeerib, mitte ei toeta. Toetab riik (turutõrget ja neid, kes ise hakkama ei saa) ning filantroobid.
Nobe 100 Indiegogo Special Edition with built-in Espresso machine and Nobe umbrella. Only 10 special cars! All 10 Indiegogo cars are numbered. .
Autosse sisseehitatud espressomasin on tõesti selline vidin, millest hommikuti puudust tunnen. :-D Suht jama ju selle täitmise ja puhastamisega või mitte?
Rinja Kui nad reklaamiks seda üldse kallima otsa espressomasinana, mil lisavidinaks mobiilsus, oleks asjal ehk isegi jumet.
Just. Ostsid Klickist 39.99 pakkumises olnud kohvipadja loputusveemasina (ma ei suuda öelda sellise asja kohta espressomasin) ja siis ehitasid muu asja selle ümber. Need haagistes ja jalgratastel olevad liikuvad kohvibaarid on kordades asjalikumat kvaliteeti pakkuvad kui selline wannabe showoff tulevikuauto.
Selle kohvimasin-auto eelis on see, et Sa saad juua kohvi mugavas uudses autokeskkonnas, mitte järelkäru-müügiputka keskkonnas. Nobe Carsi võiks veel jäätisemasina ka installeerida ning siis oleks sellel Caril lastega perede seas suurem minek.