Nigeeria kirjad ja investeerimisskeemid

Loll saab peksa isegi aidas https://sakala.postimees.ee/7672980/nigeeriast-alanud-pettus-roovis-parimusaidalt-kumneid-tuhandeid-eurosid
Uhke epiteet: "KUNINGLIKU SANDARMEERIBRIGAADI KESKDIREKTORAAT ALAALAELISTE KAITSEKS"
Sirle Loigo saatis mulle politseist kirja. Sellest on siin artiklis ka juttu.
Mul on küll suht kange rämpsposti stafilter installitud aga ikka tuleb mõni läbi.
Üle pika aja laekus postkasti üks põnev pakkumine - maovähi haige tädi tahab jaotada puudustkannatavatele inimestele oma pärandi summas 6,5M dollarit. Sellest 2M lubati mulle n-ö teenustasuna.

Mõtlesin nalja pärast vastata ja jälgida, mis saama hakkab. 1,5h tagasi panin vastuse teele, sealjuures suhteliselt helde - 2M asemel võtan vaid 1M ja ülejäänud jaotan õpilaste, orbude, sõjapagulaste ja muidu hädiste vahel. Eks näis, mis saama hakkab.

"KrammatikaPandiit"
Üle pika aja laekus postkasti üks põnev pakkumine - maovähi haige tädi tahab jaotada puudustkannatavatele inimestele oma pärandi summas 6,5M dollarit. Sellest 2M lubati mulle n-ö teenustasuna.

Mõtlesin nalja pärast vastata ja jälgida, mis saama hakkab. 1,5h tagasi panin vastuse teele, sealjuures suhteliselt helde - 2M asemel võtan vaid 1M ja ülejäänud jaotan õpilaste, orbude, sõjapagulaste ja muidu hädiste vahel. Eks näis, mis saama hakkab.

Ajan ajaviiteks täielikku ila, ala elukoht Kõhutuule uulits 69, Kapa-Kohila, aga vana ajab oma pettust edasi. Vaatame, kuhu asi viib. Praegu tegi tegelane ettepaneku oma pangakonto minu poolt "võtta üle".

ATTENTION: MR ANTHONY

My Name is X Y. I am a foreign partner to Mrs. Lauren Victoria Gilbert who is currently sick and taking his cancer treatment at Federal Hospital Lomé Togo. I received a message from my partner Mrs. Lauren V Gilbert saying that she wants to transfer her deposit fund ($6,500,000,00 (Six Million Five hundred thousand United States dollars) that is in custody of (Continental National Bank ) " to my bank Account. On behalf of my partner Mrs. Lauren V Gilbert, the holder of this deposit account number 0045102624, I want his deposit fund to be transferred in my bank account to my country. Kindly inform me of the necessary needs to make this transfer successful to my bank account in my country.

Below is the contact information to communicate with the bank:

BCEAO (CONTINENTAL NATIONAL BANK)
Email: conbnk[@]proton.me
(Bank Manager)
Ma sain ka uue ja moodsa (minu jaoks vähemalt) FB konto hiivamise skämmi osaks. Esialgu arvasin, et põder on tulnud siia jooma ja vajab numbrit millegi küsimiseks, aga ei:) Peale numbri saatmist sain SMSi kus oli kood FB passwordi resettimiseks. Saatsin talle siis hunnikus 8 kohalisi suvalisi numbreid ja igal korral tuli tagasi veidi aja pärast "väärä koodi" :) Samal ajal saatsin konto omanikule SMS-i, et selline jama käib. Mis kasu nad mu konto hiivamisest saanud oleks, ei oska arvata, kuid sommi konto on FB praeguseks kadunud...

"Offf"
Elu areneb. "Eestlaste Kolmnurga" "staarid" kes tegutsevad ökonišis "räme võsapetsi stiilis alko-narkolive" on enda jaoks avastanud võimaluse au teotamise eest pappi nõuda. Oo imelist 21.st sajandit (leitud sots-meediast)]

Avandi või?

LHV on UK-le lisaks liikunud ka Nigeeriasse.
Link ei tööta.
Täna oli spämboksis kiri probleemidest mu Wells Fergo kontoga
BBC: Kuidas grusiinid läbi 152 forex saidi inimesi skämmivad: www.youtube.com/watch?v=w6JXZ3GzSCQ
Politseisse pöördus 74-aastane naine, kellele tulid 8. aprillil külla kaks võõrast inimest, kes sõid ja tarvitasid tema juures ka alkoholi. Kui inimesed lahkusid, avastas naine, et kaduma on läinud 40 000 eurot.
"Ja pole mingi ime, et mõni minut pärast intervjuu lõppu helistas Swedbank, et peatada [Kaja] Kallase intervjuu eetrisse minek - aga selle jaoks oli juba liiga hilja.

Siin on ülevaade kõigest olulisemast:
Telesaatejuht Duncan Garner kutsus Kallase enda saatesse jagama näpunäiteid rikkuse kasvatamise kohta ning miljardärist ettevõtja avaldas tõelise pommuudise: "Mind on edukaks teinud uutest võimalustest kiire ja kõhklusteta kinnihaaramine. Ja praegu on minu peamine rahateenija uus krüptovaluuta automaatse kauplemise programm nimega +360 BIt GPT. See on suurim võimalus kiireks vara kogumiseks, mida olen oma elu jooksul näinud olen. Kutsun kõiki üles seda järgi proovima enne, kui pangad selle sulgevad."
Duncan Garner ei suutnud uskuda oma silmi, kui Kallas võttis välja oma telefoni ning näitas vaatajatele, kui palju raha ta läbi selle uue rahateenimise programmi teenib."

Rakveres elav 49-aastane naine kaotas netikelmidele 85 000 eurot. Kuidas kurat, neil lollidel nii palju raha saab olla ?
Rubriik 'huvitavaid investoreid'. Keegi andis sellele mingile pundile (mis nimega kehale?) milli investimiseks? wtf.

"Valeri Ramjalg otsustas ainuisikuliselt uute liikmete grupeeringusse vastuvõtmise üle. Nii liitus 2019. aastal Andre Ojakäär, hüüdnimega Habe. Aasta hiljem sai ta nuhelda, sest ei olnud võlgasid õigeks ajaks tagasi maksnud. Ameti poolest kutsuti teda IT-ärimeheks, sest tema peamine tegevusala oli investeerimiskelmused. Aasa sõnul oli Ojakäär aktiivne ka börsil kauplemises. Prokurör aga hoiatas, et Ojakääru ootab veel üks suuremahulisem investeerimiskelmuse kahtlustus. Nimelt on tema kohta algatatud kriminaalasi selle tõttu, et ta on viimase kolme aasta jooksul oma ettevõttega kaasanud ligi miljon eurot, lubades seda investeerida ja tootluse tagada.
Seda lubadust ta täita ei suutnud.
Näiteks ähvardas Ojakäär oma kelmuskaaslast Tanelit vägivallaga, sest too polnud mõistnud oma rahalisi kohustusi grupeeringu ees ja oli seetõttu kellelegi võlgu jäänud. Vestluses oma naisega tunnistas Ojakäär: „Tagusin kellegi luugi nii kinni ja sellepärast pandi kitse,“ vahendas prokurör. - EPL
"opex"
Rubriik 'huvitavaid investoreid'. Keegi andis sellele mingile pundile (mis nimega kehale?) milli investimiseks? wtf

Selline keha oli https://web.archive.org/web/20230326162925/https://wolfpack.eu/
Avalikest allikatest kogutud meiliaadressidele saadeti "fondi" nigeeria kirju.
"Great news! Jäime vahele litsentsita tegutsemise eest", any publicity is good publicity, right?

Feik-Postimees teatab nüüd, et Elon on lahkelt loonud (USA, Kanada ja... Eesti-) investoritele uue platvormi, kõik on väga lihtne ja mugav ning isegi Bill Gates ja Richard Branson kasutavad ja kiidavad seda konverentsidel.

Paneb mõtlema, et kohalike lihtsameelsete hea põli, kus tänu obskuursele keelele oli tüngamehi vähem liikvel, hakkab läbi saama. Nati paremini tehtud veebilahendused alles hakkavad pappi korralikult rebima Eestist.

opex, tead sa ka palju hundikutsikad rahhi lennukisse panid? Minuga kunagi jagati nende turundus-e-maile. Seal oli küll konkreetselt ikka lapsejutt enamasti. Mul hakkas sellise putka kokkupanijatest siiralt kahju.