NASDAQ

Oleks jube hea kui keegi asjatundja õpetaks kuidas osta USA. Aktsjaid ? liiga vähe inffi on selle kohta . Tean , et "DATEKIS" saab kuidagi susserdada aga rohkem ei tea midagi . "HELP MI " .

Tõesti võiks teada, kuidas sinna pääseb?
Selle kohta on infot piisavalt.Online-maaklerid pakuvad oma teenuseid üksteise võidu.
Ma saan neist appikarjetest aru,et viitsimist on vähevõitu.
Ärge nutke siin ükshaaval,hakake tegutsema.
Kui te registreerudagi ise ei suuda,kuidas te kaubelda mõtlete?
kuulge spetsid veel üks rumal küsimus, kuidas rahaga jääb, kas see tuleb maakleri arvele kanda või saab mingi pangaarvega siduda??
Ma leidsin selle registreerimis lehekülje üles . Agaüks küsimus on veel, et kui ma keelt nii hästi ei tunne siis kas on üldse asia edasi ajada?
Võibolla keegi oskab öelda mulle mida ma pean kirjutama registreerimis dokumendi lahtrisse zip/Postal code? jaCity/province? . Tänan vastuse eest ette.
POSTIINDEKS ja LINN/MAAKOND
1. tee selgeks, kas antud teenuse pakkuja mitteresidente soosib.
http://www.investorguide.com

Kõigile huvilistele.Ise alustasin kunagi siit.
Tänan info eest. Arendan asja edasi.
Are a U.S.Citizen or resident and have valid U.S. address. Kas see soosib mitteresidente?
Oled sa kindel, et ikka tahad USA turule siseneda, kui juba keelega ning accoundi registreerimisega nii tõsised probleemid on? Investeerimisalast infot USA turu kohta ka Äripäevast piisavalt ei saa.
Ära ole oma raha peale nii vihane :)
Ma vist tõesti loobun , aga kuidagi peab edasi arenema.?
To J.N. Kuidas oleks keeleõppega? Ilma inglise keeleta pole mõtet tõesti proovidagi.
LP.J.N.
Helista ,kui võimalik tel.255.903679.

Tõesti hea, et see probleem siin jutuks tuli. Beast´il on ilmselt õigus, et ilma keeleta ei ole välisturul midagi teha.
Aru ma ei mõista - mida see Ohmu pidevalt nõuab, et kõik talle mingi Q peale helistaks?? Juba varem paistis asi imelik.
To:Beast
Närvid,närvid.PS.Häid kevadpühi.

Võibolla sellepärast ,et aadressil on emase tunnus aga mine sa tea......???.
Häid pühi jah ma enne unustasin sorry.