Nasdaq 900 ja Dow 7500 punkti!

Karumomm,

Minu pakkumine on siiski kaks Jakobsoni, sest Franklinit naen siin iga paev - hall ja kole raha:)Palju sudamelahedasem on moelda, et Eesti mees minu kihlveo panuse pildilt vastu vaatab:)

Nii et 1000 EEK-u. Tehing tehtud?
Ok, kui 1000 EEK, siis 1000 EEK... Ja kui loevad ka intraday-väärtused ja siis on DIIL :-)

Ja seda ma ei tea, kas ma sulle just 2 Jakobsoni annan. Võib-olla 10 Koidulat hoopis. Viimane ka ju ilus raha, kuigi üks Londoni broker vaatas seda just hiljuti ja teatas et "look, a transvestite," mõtles siis veidi ja ütles et "i could swear that this is a bloke."

Kui ma äkitselt tärganud patrotismist talle Koidulast rääkisin, siis ta ainult rüüpas õlut, voltis veidi 100kroonise kallal, niiet Koidula juuksed enam ei paistnud täies ulatuses ning hakkas kõva äälega naerma... Solvunud näoga minule näitas ta ainult kummaliselt kokkuvolditud sajalist ja teatas kõva häälega, et "check this out, you have MEL GIBSON on your banknotes, ahahahahahaha."
Karumomm,

Inglise huumor:)))
Karum6mm, sa oleks pidanud siis uhkelt teatama, et see on hoopis Mel Gibsoni vanaema :)
Hehe, fire... tegelikult ma naersin selle peale ikka päris kõvasti, sest kutt tundus teadvat, mis ta teeb :-D
No karum6mm, kuidas Sulle eilne päev meeldis ?
mulle meeldis, sest langeval turul on tõusud ikka võimsad ja järsud olnud!
Ilus, DOW'l oligi 7500 toetustase, ma oleks imestanud, kui sealt veidigi poleks üles tuldud. Lisame veel Saddamai trikid ja saamegi hea põhjuse tehniliseks korrektsiooniks. In long term ei tähenda eilne tõenäoliselt midagi...
Ma ei saa kuidagi aru kuidas saab olla indeksaktsiatel mingi toetustase ja see tehnilise korrektsiooni jutt on täielik jama. Keegi tark rääkis siin kunagi eesti aktsiate tehnilisest analüüsist, kuidas see on võimalik kui aktsiaturgu kui sellist pole olemaski nii öelda
Rick12, indeksaktsiad käituvad väga tehniliselt. Tehniline analüüs peegeldab turu psühholoogiat ja indeksite kauplemisel on psühholoogial väga oluline roll. Lisaks saab indeksaktsiatega kaubelda ja näiteks QQQ käibed on väga arvestatavad.
Kuna indeksit jõllitab suurem hulk investoreid, kui mistahes üksikut aktsiat, siis on tehniline analüüs indeksi ja indeksiaktsia kohta kõige põhjendatum.
Kas mitte see väide, et Eestis on aktsiaturu toimimiseks turuosaliste arv & aktsiate valik liiga nigelad ei liigitu ka tehnilise analüüsi alla?
:))
Indeksaktsiad alluvad minu meelest ka ikka ülihästi tehnilisele analüüsile, sest viimane baseerub psühholoogial ning indeksi liikumine on selline paras "kaalutud keskmine psühholoogia."
Kas keegi viitsiks seletada, kuidas ikkagi indeksiaktsia toimib.
Näiteks kui on suured ostuorderid QQQle sees, kas AMEX hakkab siis turult nas100 aktsiaid prportsionaalselt kokku ostma?
http://lowrisk.com/nasdaq-1929.htm

...ja pahalta näyttää...
no siis on ju põhi praktiliselt käes. näed ise, karumõmm, et 1000 ei tule enam ära.
Graafikuid uurides võiks õelda, et Nasdaq 500 pole ka võimatu... samas, ei usu, et ükski väikeinvestor neid graafikuid vaadates praegu müüma tormaks.
loomulikult, miks kallilt müüa kui tulevikus odamavalt saab
Põhi nagu paistaks küll, aga.... alla 1000 tasemesse usun ikka. Ja Velikij, Sinuga ma enam kihla ei vea... vanad võladki tasumata... sobiva võimaluse puudumise tõttu...
pole lugu...mul hea mälu, kui see suvi ei jõudnud, siis järgmisel teeme asja kindlasti ära :-)