Twelwe points to vend JOKKERJOSS!
ÕDE gurmanka, how are you!
:-)))
Jokkerjoss, pean taas kummutama Sinu eksiarvamusi.
Kahjuks pole Hüvitusfondil ka osakuid mitte - need vidinad, millega kaubeldakse on obligatsioonid ehk võlakirjad.
EV-s otsustab aktsiaseltsi kasumi jaotamise aktsionäride üldkoosolek, mis on kõrgeim organ, mitte nõukogu (ettepaneku teeb kooskõlastatult nõukoguga juhatud)(vt. äriseadustik);
on olemas selline register nagu Eesti väärtpaberite keskregister (nyydseks seadustatud), mille pidamine on antud lepingu (see leping pole vist ikka avalik dokument) alusel AS-le Eesti Väärtpaberite Keskdepositoorium ning mis pärast restruktureerimist kuulub 100% AS-le Tallinna Väärtpaberibörs. Kui AS Eesti Väärtpaberite Keskdepositoorium ei käitu korrektselt võetakse talt registri opereerimise õigus ja antakse kellelgi teisele;
AS Tallinna Väärtpaberibörsil puuduvad igasugused territooriumiga seotud funktsioonid - see mõte jäi hämaraks - TVB jõud käib üle kõigi, kes aktsepteerivad TVB reglementi, s.h. emitent ProKapital ja TVB liige Preatoni Pank;
Väärtpaberiinspektsioon ei raporteeri ei EPI-le - olgu see siis Eesti Panga Pangainspektsioon või Eesti Politsei - kuriteo tunnuste avastamisel antakse menetlus politseile üle, aga iga õigusrikkumine ei ole veel kuritegu;
Olen Suga nõus, et PRO väikeaktsionärid saavad oma lolluse eest teenitud karistuse (loe: kannavad kahju), aga see, et Preatontshik puhtalt pääseb, pole nii kindel. Meenuta vanasõna teemal "death and taxes". Tõsi see rakendub küll IRS-i puhul, kuid ka meie nahkpüksimees teeb peris iad tööd ;-)))
Kahjuks pole Hüvitusfondil ka osakuid mitte - need vidinad, millega kaubeldakse on obligatsioonid ehk võlakirjad.
EV-s otsustab aktsiaseltsi kasumi jaotamise aktsionäride üldkoosolek, mis on kõrgeim organ, mitte nõukogu (ettepaneku teeb kooskõlastatult nõukoguga juhatud)(vt. äriseadustik);
on olemas selline register nagu Eesti väärtpaberite keskregister (nyydseks seadustatud), mille pidamine on antud lepingu (see leping pole vist ikka avalik dokument) alusel AS-le Eesti Väärtpaberite Keskdepositoorium ning mis pärast restruktureerimist kuulub 100% AS-le Tallinna Väärtpaberibörs. Kui AS Eesti Väärtpaberite Keskdepositoorium ei käitu korrektselt võetakse talt registri opereerimise õigus ja antakse kellelgi teisele;
AS Tallinna Väärtpaberibörsil puuduvad igasugused territooriumiga seotud funktsioonid - see mõte jäi hämaraks - TVB jõud käib üle kõigi, kes aktsepteerivad TVB reglementi, s.h. emitent ProKapital ja TVB liige Preatoni Pank;
Väärtpaberiinspektsioon ei raporteeri ei EPI-le - olgu see siis Eesti Panga Pangainspektsioon või Eesti Politsei - kuriteo tunnuste avastamisel antakse menetlus politseile üle, aga iga õigusrikkumine ei ole veel kuritegu;
Olen Suga nõus, et PRO väikeaktsionärid saavad oma lolluse eest teenitud karistuse (loe: kannavad kahju), aga see, et Preatontshik puhtalt pääseb, pole nii kindel. Meenuta vanasõna teemal "death and taxes". Tõsi see rakendub küll IRS-i puhul, kuid ka meie nahkpüksimees teeb peris iad tööd ;-)))
Kasumi jaotamine: juhatus teeb kasumi jaotamise ettepaneku > nõukogu kooskõlastab aga NB! võib selles teha muudatusi enne esitamist üldkoosolekule > üldkoosolek kinnitab.
Vend JJ, "comon bro" on ka väga hea kild, kuigi ilmselt vajaks kirjapilt pisut kõpitsemist (näe, mul tulid xxxx-d tagasi jälle...).
Ma olen pikka aega vaadanud siin, kuidas sa, JJ, siin jätkuvalt öösiti kirjutad ja selliseid NYC slummiväljendeid kasutad ja samal ajal mingeid kummalisi majanduspoliitilisi seisukohti võtad. Millega muidu tegeled? Resideerud USAs ja ajad sealt EESTI asja?
ISA VELIKIJ, mille eest see 12pts oli? Vankumatu stiilipuhtuse säilitamise eest või?
Ma olen pikka aega vaadanud siin, kuidas sa, JJ, siin jätkuvalt öösiti kirjutad ja selliseid NYC slummiväljendeid kasutad ja samal ajal mingeid kummalisi majanduspoliitilisi seisukohti võtad. Millega muidu tegeled? Resideerud USAs ja ajad sealt EESTI asja?
ISA VELIKIJ, mille eest see 12pts oli? Vankumatu stiilipuhtuse säilitamise eest või?
Jokkerjoss, soren:
sorry to interrupt, but... juttu pole olnud kasumi jaotamisest, dividendidest ega muust meeliülendavast, vaid süüdistustest aktsionäridele kahjulike tehingute tegemise osas (siit ka mõte sellest, kuidas üks riskib, teine lõikab kasu). Aga, nagu öeldud, lugege lehtedest lisa, ÄP esiküljelood peaksid üle veebi isegi ameeeeeerika äärelinnadesse kätte paistma ;) /tasuta reklaam/
ja veel, jokkerjoss:
ää tühja pahanda jah nende YY-de pärast, jätame selle teiste hooleks, kes kõiki neid kirju omaenese tahte sunnil lugema peavad ;))
sorry to interrupt, but... juttu pole olnud kasumi jaotamisest, dividendidest ega muust meeliülendavast, vaid süüdistustest aktsionäridele kahjulike tehingute tegemise osas (siit ka mõte sellest, kuidas üks riskib, teine lõikab kasu). Aga, nagu öeldud, lugege lehtedest lisa, ÄP esiküljelood peaksid üle veebi isegi ameeeeeerika äärelinnadesse kätte paistma ;) /tasuta reklaam/
ja veel, jokkerjoss:
ää tühja pahanda jah nende YY-de pärast, jätame selle teiste hooleks, kes kõiki neid kirju omaenese tahte sunnil lugema peavad ;))
matrox,
Stiilipuhtuse eest ikka, need olidki stiilipunktid :-)
Loodus teadupärast ei armasta tühja kohta!
Stiilipuhtuse eest ikka, need olidki stiilipunktid :-)
Loodus teadupärast ei armasta tühja kohta!
Yde GURMANKA ksa sa oled prokuryr! Olen isiklikult kuulnud kuidas neid fondi vyyrtpabereid osakuteks kutsutakse. Kasumi jaotamist ju vyib otsustada AYK kuid see koosolek toimub kas poolaasta tagant vyi siis quarterly. Seega kyik yrioperatsioonid mis jyyvad selle ajavahemiku vahele on otsustatud juhatuse poolt. Muidugi peavad kyik operatsioonid tehtud olema tuleviku kasumimyttes. Tyesta et ei olnud! See peab olema nyyd kyrgelt seadustega reguleeritud ning kontrollitud. Minuteadmist myyda kuulub EVI ju EESTI panga alla ning seega ta raporteerib ju oma tegevusest otseselt EESTI pangale. Minu arvamus on et EVI peaks kuuluma raamatupidajate ja finants analyytikute organisatsiooni alla. Kuna EESTI pangal pole kokkupuudet reaalse majanduseluga ning see teeb raskeks ka tyuslike seaduste vyljatyytamise. Vana hea techno lugu tuleb praegu raadiost "Mayday, Mayday......"
Ainult suhtlemine asjaosaliste inimestega annb tyusliku effekti. Samaasi on ka Maj. politseiga.
Kahtlen politsei maj. teadmistes isegi kui nad seda vyga pyyavad. Taxide kohalt on asi puht seaduslik, aga kui aktsionyrid maksavad taxi siis PR on ka sellest prii.Loodan, et ka yde TSURA sai siit minu arvamuse enda vyitlusele.
Vend MATROX! Pean ytlema, et need xxx sobivad sinu kirjapilti. Ja kusjuures nad kooskylastuvad sinu nimega. Keep going! Kas tyesti mu majanduspoliitilised mytted ja vyljendid on kummalised? I don't think so.
Ainult suhtlemine asjaosaliste inimestega annb tyusliku effekti. Samaasi on ka Maj. politseiga.
Kahtlen politsei maj. teadmistes isegi kui nad seda vyga pyyavad. Taxide kohalt on asi puht seaduslik, aga kui aktsionyrid maksavad taxi siis PR on ka sellest prii.Loodan, et ka yde TSURA sai siit minu arvamuse enda vyitlusele.
Vend MATROX! Pean ytlema, et need xxx sobivad sinu kirjapilti. Ja kusjuures nad kooskylastuvad sinu nimega. Keep going! Kas tyesti mu majanduspoliitilised mytted ja vyljendid on kummalised? I don't think so.
JOKKERJOSS,
kas sa oled paptist?
kas sa oled paptist?
JOKKERJOSS,
no offence, aga mulle tundub, et sa oled liiga kaua eksiilis olnud... hakkab juba oluliselt teadmiste peale... ;))
Väärtpaberiinspektsioon EI OLE kohe KINDLASTI Eesti Panga alluvuses, trust me! Seni ikka veel RahMin-i all. Äkki ajad segi Pangainspektsiooni või seni veel vaid kujutluspildina eksisteeriva ühtse Finantsjärelevalvega?
Once again: loeme rohkem lehti! :)
no offence, aga mulle tundub, et sa oled liiga kaua eksiilis olnud... hakkab juba oluliselt teadmiste peale... ;))
Väärtpaberiinspektsioon EI OLE kohe KINDLASTI Eesti Panga alluvuses, trust me! Seni ikka veel RahMin-i all. Äkki ajad segi Pangainspektsiooni või seni veel vaid kujutluspildina eksisteeriva ühtse Finantsjärelevalvega?
Once again: loeme rohkem lehti! :)
Yde TSURA! See on tyesti otseselt suunatud offence minu vastu! It is the direct offence against me! Hm. nii, et, siis hakkab juba oluliselt tedmiste peale see eksiilis olemine. Ainult kui kyvasti? Lugeda rohkem lehti! Milliseid lehti? Loen pidevalt PyrnuPostimeest, Wallstreeti,Yripyeva ning teisi pyevalehti. Peaksid olema rohkem spetsiifilisem mitte nii yldistav. See on minu arvamus. Kahtlemata on sul yigus-jyrjekordselt. igaljuhul kuidas siis need asjad PRO-ga praegust on. Yks asi veel-kuidas lehti lugeda, kas lugeda vyi lugeda ja samaaegselt ka mytelda!
Vend RISKIJA! Usun jumalat.usun jumalat, kellest on juttu piiblis, koraanis ja kellest on juttu ka US dollari peal!
Vend RISKIJA! Usun jumalat.usun jumalat, kellest on juttu piiblis, koraanis ja kellest on juttu ka US dollari peal!
Pro Kapitali ähvardab niisiis börsilt valla päästmine. Täna peaks TVB not.kom. otsustama. Valla päästmisel kujuneb Pro Kapitali hind börsiväliselt. See ei takista Preatoni Pangal PRO aktsiaid 60-ga kokku osta. Preatoni uhkus on vist mängus?
Äkki on JOKKERJOSS mõni mikihiiremaale tagasi läinud neeger-korvpallur. On omandanud mingi osa eesti keelest, kuid kahjuks mitte õ;ö;ä jne...
Matrox, lahendasid asja jälle analüütikuna.
Matrox, lahendasid asja jälle analüütikuna.
Otsus PRO kohta tuleb homme hommikul. Kas on insaidi?
Vend TNT! Loomulikult pole me EESTI keele tunnis kuid vaadates sinu kirjutist, siis peaks olema neegrist korvpallur. See kylab samuti kuidagi veidralt! Ei, niimoodi ikka yelda ei saa. Samuti arvan, et "kuid" ette ei kyi koma. Foorumis pole sellel mingit tyhtsust.
Oleksin nyus maksma palju raha, et olla mingi aeg neegrist korvpallur. Mytle tyused hommikul yles ja oled must 2 meetrine kolakas. Astud kusagil Harlemi getos uksest vylja vytad kohe kytte korvpalli ning tehes yra paar ringi yhus paned pealt palli sisse! Cool!
Kas sa mytled Mikihiiremaa all USA-d?
Mind ajab marru kui kuulen kuidas keegi ryygib meie EESTIST kui kartuli vabariigist. Lisaks ei ryygi ma yhestki vyyrrahvusest ega vylismaast halvustavalt.
Arvan siiski,et pole yige eemaldada PRO aktsiad byrsilt. See on absoluutselt puhas kohtu case. Muidugi vyiks TVB esitada trahvinyude ning seda peaks kohus kinnitama vyi siis tyhistama. Lihtsalt yra byrsilt ja kyik pole yige. Ah jaa! Kes seda siis nyyd otsustab! Kas soomlastest uus juhtkond vyi kes? HE-hee.
Oleksin nyus maksma palju raha, et olla mingi aeg neegrist korvpallur. Mytle tyused hommikul yles ja oled must 2 meetrine kolakas. Astud kusagil Harlemi getos uksest vylja vytad kohe kytte korvpalli ning tehes yra paar ringi yhus paned pealt palli sisse! Cool!
Kas sa mytled Mikihiiremaa all USA-d?
Mind ajab marru kui kuulen kuidas keegi ryygib meie EESTIST kui kartuli vabariigist. Lisaks ei ryygi ma yhestki vyyrrahvusest ega vylismaast halvustavalt.
Arvan siiski,et pole yige eemaldada PRO aktsiad byrsilt. See on absoluutselt puhas kohtu case. Muidugi vyiks TVB esitada trahvinyude ning seda peaks kohus kinnitama vyi siis tyhistama. Lihtsalt yra byrsilt ja kyik pole yige. Ah jaa! Kes seda siis nyyd otsustab! Kas soomlastest uus juhtkond vyi kes? HE-hee.
"Tallinna Väärtpaberibörsi (TVB) noteerimiskomisjon otsustas
28.augustil lõpetada AS-i Pro Kapital Grupp (PKG) väärtpaberite
noteerimise TVB-l. Otsus noteerimise lõpetamise kohta jõustub
alates 29. septembrist 2001. a., seega viimane PKG väärtpaberite
noteerimise päev on 28. september 2001. a."
28.augustil lõpetada AS-i Pro Kapital Grupp (PKG) väärtpaberite
noteerimise TVB-l. Otsus noteerimise lõpetamise kohta jõustub
alates 29. septembrist 2001. a., seega viimane PKG väärtpaberite
noteerimise päev on 28. september 2001. a."
klõbistasin paar korda hiirega ja:
Juriidilised investorid:
Eesti 8 0,42%
Välis 17 76,92%
Eraisikutest investorid:
Eesti 77 1,82%
Välis 346 22,66%
KOKKU: 448 100%
< 10 tuh. EEK 10-100 tuh. EEK 100 tuh. - 1 milj. EEK 1 milj - 10 milj. EEK > 10 milj. EEK Kokku
Investoreid 29 6,47 % 81 18,08 % 191 42,63 % 131 29,24 % 16 3,57 % 448
Väärtus (tuh. EEK) 74,55 0,00 % 4 286,96 0,21 % 74 274,00 3,59 % 336 386,89 16,27 % 1 652 594,55 79,93 % 2 067 616,94
kauplemine lõpetati 18.07
OTC on tehtud 2 liigutust:
24.07 1 547 181 aktsiat
03.08 10 000 aktsiat
need on ilma hinnata makseta väärtpaberi ülekandena realiseerunud operatsioonid, sealhulgas väärtpaberitehingud, mille raha samm on arveldatud välisvaluutas ja kanded teistesse registritesse.
Juriidilised investorid:
Eesti 8 0,42%
Välis 17 76,92%
Eraisikutest investorid:
Eesti 77 1,82%
Välis 346 22,66%
KOKKU: 448 100%
< 10 tuh. EEK 10-100 tuh. EEK 100 tuh. - 1 milj. EEK 1 milj - 10 milj. EEK > 10 milj. EEK Kokku
Investoreid 29 6,47 % 81 18,08 % 191 42,63 % 131 29,24 % 16 3,57 % 448
Väärtus (tuh. EEK) 74,55 0,00 % 4 286,96 0,21 % 74 274,00 3,59 % 336 386,89 16,27 % 1 652 594,55 79,93 % 2 067 616,94
kauplemine lõpetati 18.07
OTC on tehtud 2 liigutust:
24.07 1 547 181 aktsiat
03.08 10 000 aktsiat
need on ilma hinnata makseta väärtpaberi ülekandena realiseerunud operatsioonid, sealhulgas väärtpaberitehingud, mille raha samm on arveldatud välisvaluutas ja kanded teistesse registritesse.
Tegelikult oli aktsiaga võimalik päris hasti teenida. Mingid teatud investorid puhvisid hinna nii üles ja oleks seda ilmselt edasigi teinud.
Mis oli PRO P/E suhe - hoopis midagi muud kui teistel TVB aktsiatel.
Mis oli PRO P/E suhe - hoopis midagi muud kui teistel TVB aktsiatel.
Olgem ausad: Tegelikult tunnen ma Preatonile vähe kaasa. Preatoni oli hea mees. Kui kallilt ostetud head krundid kippusid kätte jääma oli Preatoni see, kes need ära ostis. Mitmedki lugupeetud kinnisvarategelased said nii oma algkapitali kokku.
Tegelikult huvitab mind hoopis see, et kas pangad kes Preatonile pappi andsid keeravad talle nüüd selja või mitte. Tavaliselt kui sul raskeks läheb on pangad järjekorras, et sinult vaip lõplikult alt ära tõmmata. Nii, et huvitav on see, kas käivitub must stsenaarium ja kallilt ostetud mudru ka müüki paisatakse. Vot sulle mulli lõhkemist.......toimetamist oleks teisel ringil mitmeks aastatks.
Tegelikult huvitab mind hoopis see, et kas pangad kes Preatonile pappi andsid keeravad talle nüüd selja või mitte. Tavaliselt kui sul raskeks läheb on pangad järjekorras, et sinult vaip lõplikult alt ära tõmmata. Nii, et huvitav on see, kas käivitub must stsenaarium ja kallilt ostetud mudru ka müüki paisatakse. Vot sulle mulli lõhkemist.......toimetamist oleks teisel ringil mitmeks aastatks.
Vahepeal kõlas hääli, et kui Preatoni lahkub variseb kinnivaraturg kokku
Need hääled olid mitte lihtsalt hääled vaid lausa raadiohääled Kuku raadio "Vihkamise tunnist"