MURRAME LÄBI!

Läbimurre heast maitsest on igal juhul toimunud kui kui Tallinna tänavatele on ilmunud koomiksilaadsed valimisreklaamid, kus tegelasteks mitmete riikide valitsusjuhid.

Minu kõrvu jõudnud sahinate kohaselt on mitmete välisriikide saatkonnad esitanud vastava arupärimise Eesti valitsusele ja loomulikult informeerinud ka oma valitsust toimunust.

Vaata neid reklaame ka http://www.respublica.ee/?id=6154

kas seekord kasutati enda vaimuvaeseid mõtteid või on nende koomiksitega saanud hakkama mingi ajukääbik reklaamindusest?
Või lihtsalt ei ole need reklaamid minule mõeldud?

Mida üritatakse nendega öelda?

???

Ja mis siis on toimunud? Karvaseid pole kunagi näinud? Soomes Itse Valtiaat?
Lühidalt, need reklaamid tekitavad külmavärinaid.
Mulle tundub, et Res Publica on selgelt ühevalimiste liblikas. Praeguseks on enamusele selge, et nad on samasugused tainapead kui teised (või hullemad) ja jutt mingist uuest poliitikast on nali. Järgmistel valimistel kajastub see kindlasti ka tulemustes.
peavadki külmavärinaid tekitama, sest seal on jäälõhkuja "PARTS". :)
to alltime: mulle ka. Ma ise ei pööranud nendele eriti tähelepanu alguses aga isa mul arvas, et selliste reklaamide pärast peaks nad madalamaks ennast võtma.

Ma millegipärast arvan, et järgmistel valimistel saavad nad kõige rohkem 10 kohta.

paar päeva tagasi lubasid nad (vähemalt osaliselt) reklaamid maha võtta, uudis selle kohta oli http://www.epl.ee/artikkel_266009.html

Lihtsalt halvad reklaamid ei tekita kunagi mingeid emotsioone.
Lihtsalt head reklaamid kutsuvad sageli esile viha ja raevu, kisa ja kära :-)
Ise ma arvan, et EL'is kitsaskohti välja tuua tava-Jussile arusaadaval lihtsal moel on ju tervitatav. Samuti natukene habemesse itsitada maailma "suurte" üle pole ka paha idee. Teostus ise on aga kuidagi nadi või selline "jõmlik", mille vastu nad ise võitlevad. Terava ja tabava nalja asemel on välja kukkunud selline tavaline eesti uuspõllu-huumor.

Disclaimer: ise pole kunagi RP-d valinud, kuigi olen parempoolse ilmavaatega (kusjuures siiani ei saa aru, mis maailmavaadet RP esindab:)).
hmm, sellenädalane arvamusuuring näitas, et praegu võidaks valimised Res Publica, kuigi nad on kaotanud "turuosa". Uuest poliitikat ei tea ma midagi, kuid Partsil on hea omadus, erinevalt paljudest teistest poliitikutest - ta on selgroogne, mitte limusk.
Kui eesmärgiks oli endale tähelepanu tõmmata ja kõneainet tekitada, siis seda ju saavutati.
Samas on tase selline, et võiks "läbimurret" üritada ühe teise populaarsuselt(ja populistlikkuselt) lähedase erakonna turusegmendis.
SideKick,

oponeerin Sulle,

Kuhu on jäänud lubatud vali kord? Ma ootan seda juba pikemat aega ;-(

Peamine valimislubadus on täitmata!!!
oponeerid millele? ma ju ütlesin, et uuest poliitikast (vaimilubadusest) ei tea ma midagi :)
Ma kardan, et RP on valinud karmi ja rigiidse raja paljuski nende poliitikute pärast, kes on paljude aastate vältel vestnud meedias piiratud õppimisvõimega sädistajate lugusid. Neid fikseeritud ajukursi baasilt lendu lastud lugusid räägib nii müüja Anne kui sulane Fedja oma sugulastele-tuttavatele. Takkajärgi võimuahne omavalitsusse kandideerija ajalehes. Lood jutustavad sellest, et riik ei maksa piisavalt pensionäridele, teisalt olevat põllumajandus põhja lastud. Niisugused isikliku olukorraga vürtsitatud jutulõimed on viiruslikud just selle elanikkonna segmendi hulgas, kelle intellektuaalne immuunsüsteem on vähese erudeerituse tõttu nõrk. Nõrgast kohast lipsab aga kergelt viiruslike sümptomitega rämpsinfo sisse, mõistus läheb langustrendi ning viirusekandja otsib järgmist ohvrit, kellele pärandada lugu virelevast talupojast. Haiguse viga ongi selles, et edasi ei kanta fakti, et talupojal võis olla 6-klassiline haridus, mille taustal viimaseks loetud raamatuks on MUNA.

Morbiidsed ideaalid on tekkinud valdaval osal elanikonnast arvatavalt. Nende ravimine on ajaloo taustal väga pikaajaline (nt. valgustusajastu). Kahjuks on see lihtsalt nii, et morbiidsust ravib eliit kihi-kihi haaval vaimukultuuri peale poleerides, ja iga kiht on õhuke. Tuusid, Lengid, Reilijanid, Alakülad ja Max Kaurid on oma haiglaslike lugudega vallutanud lihtsalt paljude pead, vähendades eliidi poleerimisjõudlust. Nii tundubki, et RP tahtis peale valimisvõitu suurendada oma turuosa veelgi ja arvas, et rigiidne vektor viib nad ka lollimate südamesse. Paindumatus ja kord, mille hind on heade mõtete distantseerumine, ärritab jällegi vaimuhiide.
P.S. Jube kahju, et Ilves kui endisaegne korüfee, on ka hakanud imelikke ideaale evima.
Abesiki, palun täpsusta - miks Rene Ilves "endisaegne korüfee" on? Minu arvates pigem noor mees, tulevik ees!
poliitilise korrektsuse huvides peaks viimase kommentaari järele naerumärgi ka lisama :)
:D :D :D Toomas-Hendrik Ilves mõtlesin :D :)
klepik, näed siis, mis poliitiline näpukas teeb :D Ilves-noorem upgrade, Ilves-vanem downgrade:)
aga kui ma ennast Keskerakonda kirja panen, te kõik hääletate minu poolt järgmistel valimistel? :P