;))) - normaalne jo-jo + 41%
Ma olen võtnud seisukoha tõuse müüa, langusi osta ja lõpuks viia risk maja õlule, seega oma raha kätte saada ja allesjäänud aktsiad las seisavad, sama tegin Nokiaga.
mina Nokiga tõmmelda ei julgenud, korra tegin ja siis pp...se ütles mine tagasi .. ruttu... ostsin kogu kupatuse 3 senti kallimalt tagasi ..ja 2 päeva pärast oli aktsia 4,15 lt 5,2.. Aga siin proovin ka midagi sarnast sooritada, et läheb teisele õuele.... .
$89 million oli summa mille eest nad ostsid SIlmeti?
Silmet on üldiselt neil ikka raha sisse toonud?
Silmet on üldiselt neil ikka raha sisse toonud?
kõige selle kammajjaaa juures müü tõusul.. - osta langusel ,närib ikka mind ja küsimus, kes krt neid positsioone soetab nii tõusudel kui kukkumistel.. 2 tunniga mollyl pea 10 ,milli $ käive ja tehingud 0,45 - 0,54ni.. ikka keegi teab midagi, mida teised ei tea ???
Selline peataoleks ja meeletud tõusud/mõõnad on pennyaktsiatele omane, ära otsi tonti sealt, kus seda pole. Tänane ärevus on seotud 60 minutes saatega ning MCP enda väitega, et rahastuseta nad ei jätka, siin näevad ühed potensiaali ja teised ohte ning pennykas lendabki sedasi üles ja alla.
60 Minutes saade
60 Minutes saade
jah, aga kui müüdu just 167000 ne pakk 0,47 ja hind ei küikunud selle peale... siis närib krt ikka edasi ;) - nii palju sooviordereid üleval ? ..meibi mõtlen üle..
Lenzer
Selline peataoleks ja meeletud tõusud/mõõnad on pennyaktsiatele omane, ära otsi tonti sealt, kus seda pole. Tänane ärevus on seotud 60 minutes saatega ning MCP enda väitega, et rahastuseta nad ei jätka, siin näevad ühed potensiaali ja teised ohte ning pennykas lendabki sedasi üles ja alla.
60 Minutes saade
Kust sina tead,et tonti pole?
Ainus tont, mida ma näen on Kreeka nimega chairman ja neil on deebet ja kreedit koguaeg segamini.
Järgmine tont on muidugi NYSE delistimine, varasemalt on nähtud, et liigutamine OTC süsteemi võib hinnale survet avaldada, eriti üleminekupäevadel. Kui nad nüüd reverse splitti ei tee, siis saavad suhteliselt varsti NYSElt kinga.
millal kuupäev kukuks ? samas panin eile jälle "tonti" tähele, 172 tuhhise paki peale 0,43 $ juures kukkumist ei polnud - ikka olen arvamusel, et keegi ostab....kes midagi teab.
või on uus eesmärk 2 kordne reservsplit... ja hind üle 0,5 $ saada ?
5 $ ja rohkem on ikka eesmärk reservsplitiga, ma kirjutasin ju sellest sügisel vanad
Lumtan
millal kuupäev kukuks ? samas panin eile jälle "tonti" tähele, 172 tuhhise paki peale 0,43 $ juures kukkumist ei polnud - ikka olen arvamusel, et keegi ostab....kes midagi teab.
Keegi kattis oma short-i ära lihtsalt.
Mis see reservsplit on, millest kõik räägivad?
Rinja
Mis see reservsplit on, millest kõik räägivad?
loomulikult mitte reserv vaid reverse
2-st aktsiast saab 1, ehk üldisemalt n-arvust saab m-arv aktsiaid kusjuures n>m
Lenzer, millal paaki tühjendada julged ? mitmendat päeva stabiilne tõus.....
Hetkel ei ole plaanis tuulutada: osta ja unusta. Viimase tõusuga sai nati müüdud ja alt tagasi sisse mindud. Eks ta üks ameerika raudtee ole aga ma olen täheldanud enda puhul, et liigne agarus on ogarus, seega ei kiirusta.
Lisaks tundub hetkel olema tänu odavale rahale suuremat sorti M&A hooaeg, lolli lohutus aga MCP võib endale sedasi kosilase leida või Molymet partneri.
Lisaks tundub hetkel olema tänu odavale rahale suuremat sorti M&A hooaeg, lolli lohutus aga MCP võib endale sedasi kosilase leida või Molymet partneri.
lolli lohutus on samal tasemel... samas kui 1$ ligidale trügib peaks 50 % paaki tühjendama, siis juba ka nii enam- vähem teiste õuel mäng, nende rahadega.... aga võib ka ju juhtuda et tuleb nii kiire tõus et ainult loll müüks 1 $ juures..
Kas rong on vastupidi me liikuma saadud kui 0,77 läbi lendab siis istub juba jälle 1 peal. Suht mõttetu firma aga siin on küll hetkel põrkamise ruumi piisavalt.