Mina investeerin! Miks võib aktsiate müük raskeks osutuda?

Oeh,mis jutt see veel on?MIks üritatakse populariseerida sõna “tark” investor.Või näed,see investor tegi vea,et ta ei müünud ja vastupidi.Et kui ta oleks “targem” olnud oleks ta edukam olnud?
Alati ju keegi võidab ,keegi kaotab.Kui turul oleks 2 inimest mina ja Erko Rebane,siis minu võitmise korral tekitakisn ta rahakotis ilusa augu…irw.Seega ei ole mõtet luua nn illlusiooni nn mustast kastist,kus targa investeerimsie korral kõik rikastuksime.
Ja mis kasu on neist psühholoogilistest raamatatutest?Ma saan aru,et teatud seltskonnas vb jätad üdini targe inimene mulje mingite x-raamatute läbilugemine.Aga reaalne fakt on see,et kui see raamat ei aita sind reaalselt ka 1$ rohkem teenida on see puhas mull ja hämamine.

PS.Lihtsalt üldistasin.Rohkem konkreetsust ja vähem filosoofiat!

privador, aktsiad erinevalt tuletisväärtpaberitest ei ole nullsummaga mäng.
Valim on liiga väike.Börsi ajalugu on olnud mannetult väike,et teha sellest järeldusi,et indeksid kasvavad lõputult Vaatame seda 1000 aasta pärast.Piisab väiksest 3-st maailmasõjast,kui SP indeks resetitakse ja mäng hakkab jälle pihta..
privador, mis on see varaklass, mida III Maailmasõja puhul ei resetita?
arvatavasti need mis alati leib, sool ja nafta ( noh viin kah vist )
Väga hästi kirjutatud lugu!
3. Maailmasõjast. Keegi füüsik n kunagi öelnud, et tema ei tea, millega sõditakse III Maailmasõjas, aga IV - s on vibude ja odadega
See oli härra Einstein minu mäletamist mööda.