Tasasuse poolest on Narva mnt. väljak pisut... volatiilne.
Jah, me oleme kõik karmid investeerimisgurud, peaks tegema klubi ja siis hakkama klubi autoriteetsete arvamusavaldustega turgu mõjutama :)
FCGURU :-)
Tere.Käib karm Tallinna värk ,äkki viitsib keegi Pärnus jalkat mängida?Mina tean vähemalt 5-te kohalikku.Äkki on veel huvilisi?
Et siis 18:00 (ja natuke varem) ETKVL staadionil Narva mnt. 65. Ja kas siis oli nii, et pesemis- ja riietevahetamis võimalusi ei ole?
jep
Esimene pallimäng õnnestus hästi, kohal oli 14 vutihuvilist.
Järgmine mäng 2. nädala pärast pühapäeval kell kuus.
Järgmine mäng 2. nädala pärast pühapäeval kell kuus.
Kas koht on sama?
Mäng oli lõbus ja usun, et ka staadion võiks sama olla, seal saab ka suurel platsil mängida juhul kui rohkem huvilisi tuleb.
Kohtumiseni siis ülejärgmisel pühapäeval (01.07).
Kohtumiseni siis ülejärgmisel pühapäeval (01.07).
Minu poolt ka tänud Graafikule hästiõnnestunud ürituse eest.
Palju see üritus inimese kohta ka maksma läheb?
Mistan'd oligi: $0.90-$1.10
Kui on huvi mängida Vismari staadionil nädalalõppudel, siis kontakti tasub võtta Tallinna Jalgpalli Klubi 89 (D12) poiste treeneriga. www.hot.ee/tjk89
II mäng
Pühapäeval kell 18.00 ETKVL-i staadionil
Pühapäeval kell 18.00 ETKVL-i staadionil
Lisaks jalgpallile õige vürtsi: need, kes usuvad turu tõusu, võiksid tulla rohelistes särkides, punastes on aga valdavalt karumeelsed tegelased. Aga ei tea kas meeskonnad tulevad võrdsed?
Väga hea ettepanek: kel´on rohkem mingit ühevärvilist linti, paela, ..., siis oleks hea kui võtaks kaasa, saaks ühe võistkonna nendega ära märgistada. See ei sega mängimist.
Järgmine mäng põhapäeval kell 16.00 ETKVL staadionil. Ise olen kahjuks Hiiumaal.
Keegi võiks veel teha ettepanekuid väljakute osas, viimane kord mängisime lausa puude vahel. Väravad muidugi olid, aga keset platsi oli ka mingi betoonist helikopteri maandumisplats. Ja ei saa kuidagi ka Narva mnt. suure platsi korrasolekuga rahul olla.
quote ylevaltpoolt
" Kui on huvi mängida Vismari staadionil nädalalõppudel, siis kontakti tasub võtta Tallinna Jalgpalli Klubi 89 (D12) poiste treeneriga. www.hot.ee/tjk89 "
on keegi seda proovinud?.
esimesel korral mängisime ju risti yle suure. see on kindlasti parem variant kui seal puude all sebimine.
ise olen kyll kahjuks vigane a kes teab võibolla tulen vaikselt palli veeretama.
" Kui on huvi mängida Vismari staadionil nädalalõppudel, siis kontakti tasub võtta Tallinna Jalgpalli Klubi 89 (D12) poiste treeneriga. www.hot.ee/tjk89 "
on keegi seda proovinud?.
esimesel korral mängisime ju risti yle suure. see on kindlasti parem variant kui seal puude all sebimine.
ise olen kyll kahjuks vigane a kes teab võibolla tulen vaikselt palli veeretama.
Te vist ikka teate kui palju need suured hea muruga väljakud maksavad?! Ma arvan, et on vaja vähemalt 20 meest/naist kokku saada.
Liam, väravavahti on ka vaja.
Liam, väravavahti on ka vaja.