Miks mitte jalka?

Käisin mõni nädal tagasi klassivendadega jalkat mängimas. Ei olnd ammu mänginud. Kondid olid kanged tervelt kolm päeva. Ei tahaks, et enam sellist asja juhtuks. Kas siin foorumis veel jalka huvilisi on? Mängiks nädalavahetusel jalkat, vahetaks muljeid aktsiaturust, kuidas meeldib?

mina olen nõus. mängisin eile- ka kondid valutavad.
Kui kampa juurde tuleb, jääb veel üle täpsustada aeg ja koht.
Kas on teada mõni vaba plats?
äkki saab lilleküla väljakule.......
kui 22 kokku ei saa, siis ehitusvennad on kindlasti nõus õllepausi ajal kaasa lööma
Mulle sobiks näiteks see pühapäev.
Lillekülas on teoreetiliselt võimalik see kunstmuruga harjutusväljak rentida, peaks olema ca 1500. Kadrioru harjutusväljak on vist 1600. Soovitan proovida kas Maarjamäed või Viimsit, seal on OK muru.
Graafik, hea mõte. Count me in.
Meile LHV Directis sobiks paremini laupäev. Üks mõte on, et keegi broneeriks staadioni ja korjaks siis kõigilt väikse tasu. Ideid?
ja siis võiks Graafik jalka tulemuse siia üles riputada.......
...kas ikka pullid või karud??? 8)
Krõlov võiks kirjutada valmi: pull ja karu:)

Rene2, tulemuse paneme loomulikult üles
näen siin 7 vastukaja, kui kõik võtavad sõbrad kaasa saaks mängu käima panna.
kas tellin laupäevaks staadioni ära?
oleks ka käsi...või jalg siis.
ma ei ole kyll ei karu ega pull,
kuid tahaks ka palli mängida.

selle nädalavahetusega on kyll natuke
keeruline aga yritada võib.

nii et count me in 30 / 70.
minu poolt oleks 2 meest välja panna
(ei, ei ise ma ei ole 2 mehe eest ;-))

11 mängurit tuleks siis juba täis.
endale küll see laupäev ei sobi, aga kõik muud päevad on ok.

Oleks kah jalg.
Fakt, et tuleks registreeruda, siis teaks ju kui paljudega saab arvestada. Ma arvan, et asi ei ole ühes mängus, nagu Graafiku jutust võis välja lugeda, vaid kogu suveks.
Alguses tuleb küsimusi palju: mis päeval, mis kell? Kui on rahvast 20 ümber siis peaks tõesti suur staadion (suured väravad!) olema.
oleks ka põhimõtteliselt(olenevalt mängu toimumise ajast) üks mängija...
Kui juba, siis, I am in, just let me know.
kahjuks jääb see nädalavahetus minu poolt mängimata, kuna sõidan ära. muidex olen futis "kõva" sõna! Aga siiski loodaks inv. gurusid mängimas näha.
Suurel staadionil mängimine oleks ysna tappev, eriti kui 22 inimest ei jätku. Võiks olla vähemalt poole lyhem ikka:)

Fit:
olekski rohkem niisugune pikkade söötude mäng, mitte üksteise otsas rüselemine :)

Aga jah, kui vähem inimesi koguneb, siis tegelikult peab vist natuke väiksema väljaku valima küll