selline "huvitav" aktsia nagu NWREW,mis maksab hetkel 1/16ja1/8
on mul käes 3/32 pealt 50 000 tükki.
Mida arvab siinne terane seltskond sellest positsioonist?
Ise arvan,et kipub olema surnukese moodi,kuid samas kaotada
polegi enam nagu midagi ja väike põrge mingil hetkel on siiski
reaalne.
Advisory: Neoware Warrants to Expire This Friday
KING OF PRUSSIA, Penn., April 11, 2000 -- As previously announced, Neoware Systems, Inc (NASDAQ: NWRE) reported today that the Company's common stock warrants, which trade under the symbol NWREW, will expire and will have no value at the close of business this Friday, April 14, 2000. Warrant holders who wish to exercise should contact their brokers as soon as possible.
On February 14, 2000 Neoware announced that it had lowered the exercise price for its publicly traded warrants to $3.75 per share from $5.50 per share. This change was made to fund the Company's entry into the emerging market for Linux-based information appliances.
"As of the close of business this Friday, Neoware will have a clean capital structure, a strong balance sheet and no long term debt," stated Michael Kantrowitz, Neoware's president and CEO. "With cash from the exercise of our warrants we believe that we're well positioned to seek additional financing and to begin executing on our new strategy."
KING OF PRUSSIA, Penn., April 11, 2000 -- As previously announced, Neoware Systems, Inc (NASDAQ: NWRE) reported today that the Company's common stock warrants, which trade under the symbol NWREW, will expire and will have no value at the close of business this Friday, April 14, 2000. Warrant holders who wish to exercise should contact their brokers as soon as possible.
On February 14, 2000 Neoware announced that it had lowered the exercise price for its publicly traded warrants to $3.75 per share from $5.50 per share. This change was made to fund the Company's entry into the emerging market for Linux-based information appliances.
"As of the close of business this Friday, Neoware will have a clean capital structure, a strong balance sheet and no long term debt," stated Michael Kantrowitz, Neoware's president and CEO. "With cash from the exercise of our warrants we believe that we're well positioned to seek additional financing and to begin executing on our new strategy."
See mida sa omad on warrant, mitte aktsia...
ain't life a bitch?
Mina arvan, et Sa võiksid rohkem aega tegeleda info kogumisega oma "investeeringute" kohta ja vähem enda saavutuste kiitmisega siin lehel.
A3T-le: Ära ole nii julm, kõigil juhtub.
Ma näen siin järgmist pointi: SPETS pöördus abisaamiseks temast terasemate poole. Nüüd on selgeks saanud, et tegemist on warranditega, mis lõppevad täna.
Küsimus oli kas tuleb veel mingi põrge. Prognoosige!
Spets ise arvas, et ei tule, arvas ,et hävib.
Küsimus oli kas tuleb veel mingi põrge. Prognoosige!
Spets ise arvas, et ei tule, arvas ,et hävib.
Misasi see warrant on?
warrant - aktisa ostutäht. Oli vist.
populaarselt:
warrant annab õiguse osta proportsionaalse koguse aktsiaid kindla hinnaga tulevikus, tegelikult üpris sarnane call-optsiooniga. Tähtajad on reeglina pikemad, mõnikord aastatepikkused Warrante annavad välja ettevõtted ise, call-optsioone millega börsil kaubeldakse ettevõtted ei emiteeri.
warrant annab õiguse osta proportsionaalse koguse aktsiaid kindla hinnaga tulevikus, tegelikult üpris sarnane call-optsiooniga. Tähtajad on reeglina pikemad, mõnikord aastatepikkused Warrante annavad välja ettevõtted ise, call-optsioone millega börsil kaubeldakse ettevõtted ei emiteeri.
olge normaalsed,loomulikult mul pole seda positsiooni,
nii loll ma nüüd ka ei ole.
Tohutu kiusatus oli osta küll.
Vahepeal ostsin 1/4 pealt 10K kuid müüsin eile 5/32 pealt ära.
Mis ei tõuse see kukub.
Muideks parastajatele võin öelda,et selle suure langusperioodiga
ole teeninud keskmise eestlase 20 aasta palga.Are you happy for me?!
nii loll ma nüüd ka ei ole.
Tohutu kiusatus oli osta küll.
Vahepeal ostsin 1/4 pealt 10K kuid müüsin eile 5/32 pealt ära.
Mis ei tõuse see kukub.
Muideks parastajatele võin öelda,et selle suure langusperioodiga
ole teeninud keskmise eestlase 20 aasta palga.Are you happy for me?!
oli huvi vaadata,kas keegi soovitab täiega osta
kuid ainult üks mees leidis asja poindi üles,mõned kilkasid niisama
kuid ainult üks mees leidis asja poindi üles,mõned kilkasid niisama
Tegelt ikka ostsin!
see ei ole eriti viisakas kui keegi minu nick´i kasutab
pärast seda pretsedenti ,kui mingi pede minu nime kasuts või jumal
teab kelle oma veel,kahtlen selle saidi kasutamise mõttekkuses.
oli tore teiega aega veeta
pärast seda pretsedenti ,kui mingi pede minu nime kasuts või jumal
teab kelle oma veel,kahtlen selle saidi kasutamise mõttekkuses.
oli tore teiega aega veeta
Kas keegi saab aru, millised siin "õige" SPETSi arvamused olid ja millised mitte?!
sorry,et nii tegin.
ma tõesti plaanisin osta oma 10 000le NWREW le lisaks 100 000 tükki
1/16 pealt
ei ole viitsinud eriti aktsiate tausta tausta uurida.
see oli mu pikim positioon 3-4 päeva,õnneks oli loss talutav 2000$
tõestasin iseendale,et pikema perjoodiga kauplemise valimisel on väga lihtne puusse panna.
Seega:
osta mis kukub ja kui ei ole näha põrke märke - müü!
ma tõesti plaanisin osta oma 10 000le NWREW le lisaks 100 000 tükki
1/16 pealt
ei ole viitsinud eriti aktsiate tausta tausta uurida.
see oli mu pikim positioon 3-4 päeva,õnneks oli loss talutav 2000$
tõestasin iseendale,et pikema perjoodiga kauplemise valimisel on väga lihtne puusse panna.
Seega:
osta mis kukub ja kui ei ole näha põrke märke - müü!