Märsilohistajate sektor Eestis

Vaatasin "Adventurelandi" hiljaaegu. Märsilohistajatega seostus järgmine katkend:
“What was your major?”
“Russian Literature and the Slavic languages.”
“For what career?”
“Cabbie, hot dog vendor, weed delivery guy…the world is my oyster.”
Paljudel teil endil on kodus grillkana või märsilohistaja? ;)
Kui defitsioon ja hiljem lisatud täpsustused aluseks võtta, siis kvalifitseerun ise päris kenasti :)
Arutasime seda teemat täna perekeskis hommikukohvi kõrvale. Oli raske konsensusele jõuda. NB! See ei tähenda, et tuleks avada uus lõim hägusamate definitsioonide jaoks. Ma ei jõua neid kahtegi enam jälgida.
http://www.vaatamind.ee/et/looks/all/

Paistab et siia sobib see link paremini, kui beibendussektorisse. :)
Mis asi see siis on? Hipsterite reit? Enda näitamise vajadus on ikka uskumatult tugev paljudel inimestel, selle asemel et kusagil messengeris/orkutis/feissbuukis/chatis oma sõpradega suhelda tehakse mingi "äh, näe see on minu stiil" sait. Hindamine ja puha.
Täitsa üllatav, et nii palju vene hiiri on "märsid". Mina pidasin venelasi ikka eksklusiivselt beibenduse peal olevateks. Äkki lihsalt vene märsid on kusagil peidus, nii et neid ei näe.
Offf, nii nagu venelasest intelligent on keskmiselt intelligentsem kui eestlasest intelligent, venelasest GK praetum kui eestlasest GK, on ka venelasest märsilohistaja ilmselt "märsilohistajam" kui põlisrahvuse esindaja :-D
Karumõmm, intelligent on kindlasti oluliselt "intelligendim" seda sai juba SSOR ajal näha, kus ümmarguste prillidega kiitsakad kujun nagisevates nahkpintsakutes nagaani pauhutasid ja rahvavaenlasi oksa tõmmasid.
Sa ehk pidasid vene intellektuaale silmas?
Ja mina rääksin sellest, et huvitav kus nende vene märsside PESA on. Linnas neid nagu eriti ei märka.
hm
ühesõnaga mõnitame kõiki, kes meist erinevad on tekitades sellega endale parema enesetunde?
Jah, piripill, selleks see foorum ongi.

:-D
piripill

Aga sa võid ju teha näiteks võigaste paksude karvaste õlut kaanivate itimeeste teema ja tampida mind nagu torust tuleb. Seda võib muide ka "vasakpoolsete" teemas teha. Maailmas peab valitsema tasakaal.
Sa karumõmm oled teinud siia mitu teemat,mis erinevaid inimgruppe mõnitavad :-)))) Miks küll?
piripill
Kas loodushuviline mõnitab konna kui ta viimast kivil peesitamas näeb ja vaatlema asub?
piripill, karum6mm teeb lihtsalt teema. mõnitamise eest hoolitsevad enamjaolt juba teised.
Märsilohistajate pood läheb kinni... :(
Diskrimineerimise teema käib siia teema alla.
Teatavasti on viimasel ajal väga "aktiivseks" muutunud soovolinik Mari-Liis Sepper, ajades taga pseudoteemasid.
Siin on tore vastulause tema tegevusele: www.ohtuleht.ee/blogid/tegijablogi/3040
Karum6mmi kurba lugu lugedes meenus mulle, et eile taheti minult veekeskuses fa šampooni ära virutada. Sai siis ikka konkreetselt paar korda häält tõstetud ja üks tädi võttiski oma kotist minu šampooni välja ja tagastas selle mulle.
Kusjuures, samal ajal, telekast, täiesti avalikult tuleb reklaam modellikonkursile: a la ilus neiu vanuses 16-30 blaah... blaah... blaah ja M-L. Sepper ei reageeri? MIKS diskrimineeritakse mind: paksu, koledat, neljakümnenele liginevat ITmeest. Ma tahan ka modellisaatesse. Miks on selline sooline ja ealine diskrimineerimine kehtestatud. Ja mis peamine, miks volinik ei reageeri sellele?