"Paras pehmo" on päris hästi öeldud. Ma ikka juuksuris kippusin tema kolumneid lugema. Täbar lugu, kuid kui Susan Luitsalu-Miili kolumnites on dramaatiliselt rohkem testosterooni, siis on midagi ikka väga valesti ja mitte Susaniga. :-D
Vaadates tädi (mitte onu) Petrone fustratsiooni, ei imestaks kui antud pere teataks varsti oma kolimisest Eesti politseivägivalla eest mõnda liberaalsemasse riiki, nagu Venemaa. On ju Putin viimasel ajal nii mõnegi "tagakiusatu" oma tiiva alla võtnud.
See oli tema elu raskeim öö. Nojah, sel juhul ikka paras pillerkaar.
Ohtlik oleks vist rindejoonel temaga, laseb veel sul endale kuuli selga kuna ei tea mida mingi plõks teeb. Tühja rauaga sai plõksutatud küll, midagi ei juhtunud
Ohtlik oleks vist rindejoonel temaga, laseb veel sul endale kuuli selga kuna ei tea mida mingi plõks teeb. Tühja rauaga sai plõksutatud küll, midagi ei juhtunud
Ta on jänki. Rahvuslik eripära, neil ongi kombeks kõik üle dramatiseerida. Ei imestaks, kui ta nuttis ja jumalat appi palus.
Kusjuures ju jänkilt ootaks hoopis teist suhtumist. kui seal sind politseinik teel kinni peab, siis kobiseda ikka üldse ei lubata või saad nuuti. Istud käed roolil nagu tinki-vinki.
Ma nüüd lõpuks mõistan, miks Petroned nii tihedalt ühte hoiavad. Vaesed lapsed.
Üldiselt öeldakse, et lähisuhtes pidid psüühhilised häired olema nakkavad. Vt ka Inno ja Irja....
Kartes nüüd tavapärasest veidi enam ennast diskrediteerida, kellega on meil üldse au?
Kusjuures kuue aasta eest oli Epul üsna selge (http://eppppp.tahvel.info/2007/01/15/kaks-kiiret-kildu/), mismoodi need asjad juhilubadega käivad. Aga no ju siis meie politseiriigis sai siiamaani ka muidu hakkama.
Millal siin Värniku teema üles võetakse? Või värnik on nii Z-kategooria tegelane, et häbi rääkidagi?
Imestama paneb, et sellised produktid - Petrone ja Värnik - just Tartus pesitsevad.
Imestama paneb, et sellised produktid - Petrone ja Värnik - just Tartus pesitsevad.
Värniku puhul puudub ammu juba üllatusmoment, seepärast ei tule ta jutuks.
Ka mitte järgmised kuud läbi kõrra toituva naise puhul, kelle ta vaeseomaks peksis ja lõualuu mitmest kohast puruks lõi? Võimalik. Täitsa võimalik, sest see naine pidi ju teadma. Eksole. Sellise tropiga. Mida oligi oodata sealt. Aga siiski. Ehk seekord mitte. Värnik on lahedasti lennus ning ei anna siiani endast märku. Selline tuntud nimi kes laseb pärast peksu jalga ja nüüd siis jooksus olles ei suudeta ta asukoht tuvastada.
Kas keegi peaks ennast süüdi tundma, et siin peetakse Värnikut piisavalt mõttetuks ja mittekommenteerimisväärseks?
Kommime ikka. Vist ikka tuvastati asukoht kui kutse uurija juurde rusikakangelasele isiklikult üle anti. SLis teistpidi spin, naine ise ahistas hoopis. "Vahel hakanud Andrusel naisest kahju ning ta lubas ta oma koju." - smiley või suurte märgade silmadega, müts näpus Saabastega kassi pilt kahjuks ei sobi siia.
Noojah, märsilohistajad hoos
http://www.tallinncity.ee/1366426/noorteaktsioon-sulges-mere-puiesteel-soiduraja-et-teha-ruumi-kondijatele-ja-ratturitele
ma ei saa ka enam hästi aru, kas meie ühiskond on liiga heaks muutunud või? Igatahes hakkab mulle idee täishinnaga kõrgharidusest ühe rohkem meeldima, siis ei jää aega debiilsustega tegeleda.
http://www.tallinncity.ee/1366426/noorteaktsioon-sulges-mere-puiesteel-soiduraja-et-teha-ruumi-kondijatele-ja-ratturitele
ma ei saa ka enam hästi aru, kas meie ühiskond on liiga heaks muutunud või? Igatahes hakkab mulle idee täishinnaga kõrgharidusest ühe rohkem meeldima, siis ei jää aega debiilsustega tegeleda.
Sektori esindajad USAs (võibolla sobib paremini huumori rubriiki,a noh)
http://www.naine24.ee/1366844/peta-kanaliha-soomine-rasedana-mojutab-beebi-peenist
Liikunud siis teadusuuringute valdkonda!
http://www.naine24.ee/1366844/peta-kanaliha-soomine-rasedana-mojutab-beebi-peenist
Liikunud siis teadusuuringute valdkonda!
mx77, ma saan nendest märsikatest isegi veidi aru. Oled noor. Mured seisnevad õlle, kanepi, seksi ja makaronide piisavalt regulaarses kättesaadavuses ning autovaba maailm tundub nii helge ja ilus. Autodega sõidavad mingid lollid väikekodanlased, ülbed yuppie'd ning kõhukad jõmmkärakad. Ökoloogiline jalajälg ja blablabla....
...siis aga lähed tööle, võtad naise, saad lapse, ostad Volvo ja pead lapsi-naisi transportima nii, et marsruut kulgeb läbi Mere pst. ...ja nii teosammul kulgedes kujutad ette, kuidas sa neist märsikatest carpacciot teed, viilud ükshaaval ümbrikusse paned ning erinevatele aadressidele üle maailma saadad.
...siis aga lähed tööle, võtad naise, saad lapse, ostad Volvo ja pead lapsi-naisi transportima nii, et marsruut kulgeb läbi Mere pst. ...ja nii teosammul kulgedes kujutad ette, kuidas sa neist märsikatest carpacciot teed, viilud ükshaaval ümbrikusse paned ning erinevatele aadressidele üle maailma saadad.
Selles mõttes ma just nendest märsikatest aru ei saa, et keskmiselt peavad nad ennast intelligentseteks inimesteks ja keskmiselt nad seda ongi. Aga sellistelt eeldaks veidigi laiemat silmaringi ja veidigi oskust asju pikemas perspektiivis näha. Aga need on kuidagi ikka väga piirarud. Nüüd plaanivad veel oma veloprotesti tipptunnil. ma igatahes kavatsen igale velopeedile, kes selle protesti käigus LS-i rikub, selle täitmise vajalikkuse väga konkreetselt meelde tuletada.
Lõpuks nad ongi sellised tuutud valmis, kes oskavad ainult kuskile riigiametniku kohale tööle minna, kus eriti mõtlemisvõimet ei nõuta.
Lõpuks nad ongi sellised tuutud valmis, kes oskavad ainult kuskile riigiametniku kohale tööle minna, kus eriti mõtlemisvõimet ei nõuta.