#mille propageerimise mittekeelamisega#
Palun mõtestada lahti termin "pedepropaganda" siis on mõtet edasi rääkida. Millal lõppeb inimeste vaba õigus eneseväljendusele ja algab "pedepropaganda"?
eh mx,
inimsoole on omane soovida olla kogu aeg vines. See on nagu liha söömine, nagu Päike tõuseb idast. Kõikides tsivilisatsioonides ikka ja alati on oldud vines. Vahet pole, näri kokalehti, midagi muud. Meile meeldib olla vines. Kindlasti on noobel ja edumeelne olle kaine, aga loomuses on olla vines. Jutlustada 100% kainusest on nagu üritus Siberi jõgesid teistpidi pöörata. Ja ongi nii, et vines olla polegi keelatud. On olemas maailmalaiune ametlik vinestaja, kahjuks on selleks halvim võimalik. Alkohol on väga halb asi, alkohol on nimelt agressor. Alkoholivines olija on ohtlik nii endale kui ka teistele. Mõistlik oleks mingi muu lubatud vinestaja.
Aga miks legaliseerimisel doosi hind langeb seda ei mõtelnudki ma välja, see on umbes sama raske küsimus, kui miks on taksoviin kallim poeviinast. Aupull, pole halli aimugi.
inimsoole on omane soovida olla kogu aeg vines. See on nagu liha söömine, nagu Päike tõuseb idast. Kõikides tsivilisatsioonides ikka ja alati on oldud vines. Vahet pole, näri kokalehti, midagi muud. Meile meeldib olla vines. Kindlasti on noobel ja edumeelne olle kaine, aga loomuses on olla vines. Jutlustada 100% kainusest on nagu üritus Siberi jõgesid teistpidi pöörata. Ja ongi nii, et vines olla polegi keelatud. On olemas maailmalaiune ametlik vinestaja, kahjuks on selleks halvim võimalik. Alkohol on väga halb asi, alkohol on nimelt agressor. Alkoholivines olija on ohtlik nii endale kui ka teistele. Mõistlik oleks mingi muu lubatud vinestaja.
Aga miks legaliseerimisel doosi hind langeb seda ei mõtelnudki ma välja, see on umbes sama raske küsimus, kui miks on taksoviin kallim poeviinast. Aupull, pole halli aimugi.
Nüüd oleme siis niikaugele jõudnud et vahet pole, mida myko ütleb, põhimõtte pärast tuleb teda tampida lihtsalt selle eest et ta on (mõnevõrra?) vasakpoolsete vaadetega... Tase
mx77
Vabandan, ei olnud soovi kedagi solvata. Lause viitas vanale anekdoodile, kus varas/või muu pahategija lubas tagasi tulla, lause kontekst viitas sellele, et narkoprobleemi aitaks lahendada ainult radikaalne ravi. Mingil moel (lööme pead maha, anname täieliku vabaduse) tuleb narko narkoga mitteseotute elust kõrvaldada. Euroopalik jala 5 sm kaupa mahalõikamine siin ei aita.
Hetkel tegemist üsna suure majandusharuga.
See et keegi sõnas mõned tähed asendab punktidega ei tee seda sõna olematuks.
Vabandan, ei olnud soovi kedagi solvata. Lause viitas vanale anekdoodile, kus varas/või muu pahategija lubas tagasi tulla, lause kontekst viitas sellele, et narkoprobleemi aitaks lahendada ainult radikaalne ravi. Mingil moel (lööme pead maha, anname täieliku vabaduse) tuleb narko narkoga mitteseotute elust kõrvaldada. Euroopalik jala 5 sm kaupa mahalõikamine siin ei aita.
Hetkel tegemist üsna suure majandusharuga.
http://publik.delfi.ee/news/ev/presidendi-vastuvotu-piraatkulaline-vabandab-mul-on-sugavalt-piinlik.d?id=65747022
Huvitav kust selline egotripp ja enesekindlus? Seltsimehe poolt Rahvakogus avaldatud mõtted olid äärmiselt naiivsed, lapsikud ja lollid ja selle eest peab teda tituleerima lugupeetud Rahvakogu liige.
Deem, need riigivalitsemise stammkunded ei ole meeldivad, aga need kes asemele pressivad ajavad lausa hirmu nahka.
Huvitav kust selline egotripp ja enesekindlus? Seltsimehe poolt Rahvakogus avaldatud mõtted olid äärmiselt naiivsed, lapsikud ja lollid ja selle eest peab teda tituleerima lugupeetud Rahvakogu liige.
Deem, need riigivalitsemise stammkunded ei ole meeldivad, aga need kes asemele pressivad ajavad lausa hirmu nahka.
Seda ülipikka heietamist ei ole võimalik lugeda. Tüüp tegi omale ja oma "deidile" lihtsalt marki.
Karum6mm
Seda ülipikka heietamist ei ole võimalik lugeda.
Sa oskasid välja tuua selle teksti parima omaduse.
Kaldalu pole märsilohistaja, pigem on tegemist äärmusvasakpoolsusesse kalduva aferist-elukunstnikuga.
jim= lihtsalt napakas
äärmusvasakpoolsusesse kalduva aferist-elukunstnikuga.
Tundub adekvaatne diagnoos. Mõned mu parimad sõbrad on märsilohistajad. Keegi neist ei ole loll ja kohatu.
Ega see mimm ka pole parema põhjenduse toonud. Ainus, miks ta ei tulnud kohale, oli konkreetse plaani vastuvõetamatus, mitte aga protesti ja probleemile (millisele probleemile????) viitamine. Lahedad loomeinimesed. Edu neile edaspidigi.
Kas keegi teeks tl;dr variandi?
Meelis Kaldalu võiks endale veidi tärpentiini taguotsa peale raputada ja uusi aktsioone teha. Kuulsus nõuab seda. Loodame, et Arne Otter saab endale väärilise järeltulija.
Einoh, kurat nende kätlemiste ja särkidega, aga see, mida see isend oma tüdrukuga teeb, on lihtsalt... ma ei tea, mul pole sõnu. Mul pole ammu kellestki nii kahju olnud, kui sellest tüdrukust.
Tervitan aferisti ühe intelligentse ja varem sotsialistliku maailmavaadet evinud blondi sõnadega...
Olen viimasel ajal täheldanud, et nn. kapitalistid on vasakpoolse maailmavaatega meestega võrreldes selgelt seksikamad. Nende pilk ja üldine olemus on mehelik, väärtused paigas, kingad puhtad ning juuksed kammitud. Ka virisevad nad vähem, lõhnavad paremini ega lase end füüsilise vormi mõttes käest ära. Nad on mehed, mitte pehmevõitu äpud, kes ei oska ei istuda ega astuda ning kelle eest peavad naised lõpuks alati kõik ära tegema.
:-D
Olen viimasel ajal täheldanud, et nn. kapitalistid on vasakpoolse maailmavaatega meestega võrreldes selgelt seksikamad. Nende pilk ja üldine olemus on mehelik, väärtused paigas, kingad puhtad ning juuksed kammitud. Ka virisevad nad vähem, lõhnavad paremini ega lase end füüsilise vormi mõttes käest ära. Nad on mehed, mitte pehmevõitu äpud, kes ei oska ei istuda ega astuda ning kelle eest peavad naised lõpuks alati kõik ära tegema.
Mmmmõmm.....
Karum6mm
Tervitan aferisti ühe intelligentse ja varem sotsialistliku maailmavaadet evinud blondi sõnadega...
Sotsialist lõhnab halvemini kui kapitalist. Kui ruumis on paha hais, siis on kohe asi selge :)
Disclaimer: Tean kapitaliste, kes vastavad ka alljärgnevatele definitsioonidele...
Sotsiopaat
Psühhopaat
Aspergeri sündroom
Alkoholism
Ülekaalulisus
Sotsiopaat
Psühhopaat
Aspergeri sündroom
Alkoholism
Ülekaalulisus
Paar nädalat tagasi jäi veebis silma selline artikkel http://www.ohtuleht.ee/509692
Muigasin ja mõtlesin, et nii umbes ongi.
Kaldalu ka ilmselt luges. Ja tegi ära.
Muigasin ja mõtlesin, et nii umbes ongi.
Kaldalu ka ilmselt luges. Ja tegi ära.
Karum6mm
Disclaimer: Tean kapitaliste, kes vastavad ka alljärgnevatele definitsioonidele...
Sotsiopaat
Psühhopaat
Aspergeri sündroom
Alkoholism
Ülekaalulisus
Karum5mmi ettekujutus ehtsast kapitalistist: