Lp. SPETS anna nõu

Eile nabisin ligi sellise aktsia nagu NBTY $7 1/2 pealt.Õhtuks oli aga vajunud $7 1/16 .Lootsin põrget kuhugi $8 kanti. Karvane tunne on ,et mul tõmmati nahk üle kõrvade.Ei tea kas hommikul avatakse kõrgemalt? SPETS anna nõu,mida ütleb sinu põrketeooria selle kohta.

sorry,et nii hilja jaole sain
ise nii kindla suunaga ja suure käibega kukkujaid ei osta,ka üleeilne päev oli märk sellest,et
midagi on nihu ja kõik müüvad igat pisematki tõusu

olulist põrget vaevalt,et tuleb,liiga kehva aktsia valisid,ma ei osta selliseid aktsiaid nende
ettearvamatuse pärast(pidev,vaikne jõhker langus hea käibega on ohtlik)

ostsin eile SGAId 7 1/8 pealt,peale turu sulgemist
müüsin 7.5ga ,100 jäi kätte ,hommikul enne avamist ostsin veel 900 keskm.5,75 ja müüsin kohe
turu avanedes 5.5ga tuleb võtta väikseid kaotusi ja mitte loota ehk tõuseb,niikuinii kunagi tõuseb
nagu GSTRF gi võib VEIKO jaoks kunagi tõusta....
endalgi oli eile päeva esimesel poolel kiusatus osta,kuid
kogamused ütlesid:ära mängi tulega

kui alla 6.5 hakkab minema ja sul on ta ikka käes,siis ma ei riskiks ja unustaksin selle aktsia
ära ja läheks uutele jahimaadele
hetkel punnib $7 kandis. Kas lasen lendu ? ja selles on sul jumala õigus,et kui päev on alles poisike siis ei maksa tulega mängida.
7 1/4
mine tea , lühiajaline langus on seljataga.
võib veel pisut tõusta.
võib tõusta 7.5 peale, saad vähemalt ilma kahjuta sulgeda.
aga ise otsustad.
7 5/16 ja käive kasvas ka.
Kuna Nasdaq on plussis ja isegi kergelt tõusev siis NBTY taastumine võib jätkuda. Ma ei imestaks kui tõuseb ka 8 peale.
7 3/8 , tõuseb , sellest võib veel asja saada.
nüüd oleks vaja SPETS kommentaari.
kui suur on tõenäosus et tõuseb üle 8 ?
oluline on see et ka käive on kasvanud.
selline hetk käib pinda kas müüa või veel mitte,
sellepärast ma selliseid raskeid aktsiaid ei mängi

ise arvan,et nüüdset olukorda arvestades võib ta homme(või siis lähipäevadel) 8.5 peal ära käia
Nasdaq ikka kergelt tõusev ja ka Dow on vähe parem. SP500 ka taastub.
NBTY ikka vähehaaval tõuseb. Kohe on 7.5

kergem on soovitada ostu kui müüki
Jah, siin on tugev kiusatus - võib tõusta, kas oodata veel. ahnus astub mängu.
samas võib see olla heitlik ja kiiresti ka alla tulla.
Kuskil tuleb süda kõvaks teha ja sulgeda, 7 5/8 või 7 3/4 või 7 7/8 ja kõik.
Ahnusel ei tohi lasta endast võitu saada - siis võid kergelt kaotada.
üleüliselt, pidasin silmas
esimene raund on möödas ,tuleb müüa ja languse pealt osta tagasi
minu põrke teooria oleks näinud ette müüa nüüd ja pohhui mis saab edasi,vähemalt oled nullis
lootused ei tee rikkaks ,kindla peale mäng teeb
Vajus vähe tagasi.
Lühiajaliselt on sul SPETS kindlasti õigus.
Aga olen seda meelt et Nasdaq võib läbi murda üle 3900 taseme ja see on kindalsti turgudele Bullish signaal. Täna üritas Dow teha langust ja vahepeal oli pilt ikka päris kole. Kuid langus jäi pidama ja edasi ei arenenud. Võimalik et viimasel 5-8 päeval on toimunud akumulatsioon ning ka praegu ostetakse kokku. Ning paljud ei ole huvitatud hetkel müügist. See seletaks miks ei ole viimase 10 päeva jooksul olnud tugevaid langusi.
Samas ei olnud turgudel piisavalt jõudu et turgu rohkem ülesse punnitada. Paljud istuvad rahahunniku otsas ja kõhklevad. Ikka ootavad. Mingil hetkel nende kannatus katkeb ja raha pannakse mängu.
Kui Nasdaq teeb lähipäevadel +100 kuni +200 ralli siis suure tõenäosusega tõuseb ka NBTY.
Kiikasin kiiresti fundamentaalandmeid ja NBTY on päris kobe. Erinevalt paljudest kukkujatest on tema andmed OK. Seega tõusuks on eeldusi.
Viimaste päevade tugev langus võis olla lihtsalt ülereageering. Mõnedel investoritel ütles närv ülesse ja NBTY müüdi alla.
no sittakanti närvirakke kulus küll, aga $7 15/32 peal müüsin maha.SPETS-ütle millel tasub täna silma peal hoida.
Proovi GSTRF :)
oh kui turg tõuseb olen ma kuival nagu ikka
võib-olla kuskilt midagi kukub sülle,kuid see käib nii siva,et mäng on enne läbi kui üks rida kirjas.
SPETS , miks sa tõusu ajal tõusu peale ei mängi?
Võta näiteks T , ega ta jää sinna, alla tal ka enam eriti vajuda ei ole. Kallim on vähe küll.