Lõunasöök

MSM, mida iganes see nimi ei tähenda aga kahjuks oled sa spordikauge inimene:( vähemalt jutu järgi). nii kuusmaa kui metstak saaksid koondisesse, kui nad seda vähegi sooviksid. kahjuks soovisid mõlemad mehed keskenduda klubikorvpallile, mis ka nende iga arvestades mõistetav. aga jalgpall? palun ära tõmba paralleelle, kui ühestgi vähe tead!
OOZO

Palun demonstreeri oma asjatundlikkust siis ja nimeta need eesti kodakondsust omavad Levadia mängijad, kes võiksid koondises mängida, mainides ühtlasi ära positsiooni väljakul ja praeguse koondise mängija, kellest nad silmatorkavalt paremad oleksid sellel kohal.

Just nimelt silmatorkavalt paremad, sest lisaks mängija individuaalsetele oskustele tuleb koondise komplekteerimisel arvestada ka kokkumängu kogemust ja sobivust antud mänguskeemi ning stiiliga.
OK. levadia koosseisust oli Lichtensteini vastu valitud 8 Eesti kodakondsust omavat mängijat, vähemalt esialgse nimekirja järgi (nii palju ma tean). mitut sa ametlikus nimekirjas näed:(?
aga Hanno, see ei ole ju põhiküsimus, kes on ja kui palju ekspert. küsimus on, kui palju levadia mängijaid sa üldse rahvuskoondise eest oled mängimas näinud? küsimus on hr. Levada töös ja inimeste suhetes! (tuli üks vaheküsimus. Tarmo Kink. oled teda mängimas näinud? impressive! aga siiski? küsimus kui ka selleteemalist lähiminevikku tead. kui tead on hea ja saad jutust aru. veel parem, mäletad mida on rääkinud Valeri Karpin?)
kui rääkida komplekteerimisest ja kogemustest, siis mille kuradi pärast mängitakse sõprusmänge? et poom pöialt vigastaks? vaevalt.
Aaa see selleks. igal sepal on selle kohta kindlasti oma arvamus kuidas võiks Eesti rahvuskoondis välja näha sest oskame me ju kõik rohkem kritiseerida kui teha.
lõpetuseks: on kahju, et talentide sära peab tuhmuma kellegi egoismi ja ärihuvide tagajärjel.

oozo, sporti olen vist teinud rohkem kui sina ...ja võibla teen praegugi.

Kas sa arvad tõesti, et Paipers laseb koondise valikul kellelgi endale pähe istuda?
Sa vist tead ka seda, et ebasportliku käitumise tõttu on koondisest nii mõnedki päris head mängijad välja visatud?
Ebasportlik käitumine? Keegi mitte-flora mängija mainis ajalehele, et ta ilmselt platsile ei saa koondises. Ilgelt ebasportlik käitumine tõesti...:)
Samas ma ei usu, et Levadia mängija Eesti koondise jubedat mängupilti oluliselt parandaks.
see " jube mängupilt" on minu arust suuresti kinni kiiruse puudumises-nii mõtlemise ,kui tegutsemise kiiruse.Oper,Terehhov teevad vahel just kiiruse pealt efektseid ( samas ka efektiivseid ) liigutusi.

asi pole lootusetu.

muide eskimodki pidavat mingit polaarvutti taguma-mänguväljak oluliselt suuremate mõõtmetega.võib-olla keegi teab täpsemalt.
Fit, ma olen sinuga nõus ja imestan, et ka Euroopa tsiviliseeritud riikide (ma ei mõtle ainult Eestit) pallimängukoondiste juures valitseb bütsanslik (mulle meeldib see väljend :-) ) käitumismall. Kunagi imestasime kuidas käib sõjaväline elu Liidu hokikoondise juures, aga võitis pidevalt.
Mulle küll rohkem meeldib väljend bütsantslik :-)))) Eriti Kreeka jalgpallikoondise juures!