Huvitav palju lõunasöök lõpuks maksab Rain Lõhmusega ?
allla 10k pakun..
Nojah Kui Lõhmusega oleks veel midagi rääkida,siis Rahulaga tekiks ühise teema leidmisega raskusi..
Nojah Kui Lõhmusega oleks veel midagi rääkida,siis Rahulaga tekiks ühise teema leidmisega raskusi..
Rahulaga läheb kõnelema kaaslane ;)
Ma ei tea millest jutt käib. Loomulikult räägitakse Maria Rahulaga muusikast.
prl. Rahulaga pidi olema "pikendatud" õhtusöök.
Head isu!
Rain Lõhmus on kahtlemata geenius. Oleks hea teada, millest ta õhtusöögil räägib ning millist tootlust sellele õhtusöögile lubab? :-) Oletame, et õhtusöök maksab 10k EEK ning tänu sellele õnnestub mul aastaga 100k teenida - hea meelega söön targa inimesega koos :-)
Mis aga Maria Rahulasse puutub, siis kas pole tema puhul mitte tegemist prouaga? Mida tähendab "pikendatud" õhtusöök? Ok-ok, kui ma esimese õhtusöögikaaslase geniaalsusest olen ilmselt intrigeeritud, siis teise puhul on mul raske oma ükskõiksust talitseda. Kenade tüdrukutega, kes ka laulda oskavad, võib ilmselt õhtusöögile minna ka vaid ilusti paludes ja vaid õhtusööki kinni makstes...
Mis aga Maria Rahulasse puutub, siis kas pole tema puhul mitte tegemist prouaga? Mida tähendab "pikendatud" õhtusöök? Ok-ok, kui ma esimese õhtusöögikaaslase geniaalsusest olen ilmselt intrigeeritud, siis teise puhul on mul raske oma ükskõiksust talitseda. Kenade tüdrukutega, kes ka laulda oskavad, võib ilmselt õhtusöögile minna ka vaid ilusti paludes ja vaid õhtusööki kinni makstes...
Karumõmm, oleks sina ka õigel ajal õiges kohas olnud, see tähendab, oleks sina ka sama hinnaga mis Rain HP aktsiaid suures koguses ostnud, oleksid sina ka praegu geenius.
See ei ole kellegi kohta midagi isiklikku, lihtsalt tuli meelde Forrest Cump oma shokolaadikarbga, et kui sa võtad sealt assortiikarbist, siis sa veel ei tea mis seal kommi sees on.
:-) See lõpp oli neile kes pole filmi näinud.
See ei ole kellegi kohta midagi isiklikku, lihtsalt tuli meelde Forrest Cump oma shokolaadikarbga, et kui sa võtad sealt assortiikarbist, siis sa veel ei tea mis seal kommi sees on.
:-) See lõpp oli neile kes pole filmi näinud.
MSM, sadades millides mõõdetav isiklik varandus on indikaator, et tegu ON veidi enama kui lihtsa Forrest Gump'iga - lisame siia veel Hansa Marketsi käivitamise ja seal arutult suurte rahamasside genereerimise ja meil on ikka päris hea kinnitus minu esialgsele väitele... :-)
Midagi nii perversset pole ma ammu näinud... analoog:
Kodanik 1 ja Kodanik 2 arutavad Kodanik 3 kodus Kodanik 3 varanduslikku seisu ja oma subjektiivseid arvamusi temast. Sweet...
...pssst...oih, äkki... keegi kuulab pealt?...
Aga tramaisaaaru, mis krdi lõuna-/õhtusöögist, rainlõhmusest ja kontidest jutt käib!?
Äkki keegi selgitab?
Kodanik 1 ja Kodanik 2 arutavad Kodanik 3 kodus Kodanik 3 varanduslikku seisu ja oma subjektiivseid arvamusi temast. Sweet...
...pssst...oih, äkki... keegi kuulab pealt?...
Aga tramaisaaaru, mis krdi lõuna-/õhtusöögist, rainlõhmusest ja kontidest jutt käib!?
Äkki keegi selgitab?
suffiks, vaata www.osta.ee
täpsemalt siis http://www.osta.ee/index.php?fuseaction=item.info&id=163184
Suffiks, kontekstis, kus Kodanik 3 on andnud nõusoleku müüa maha oma seltskonda oksjonil Kroonika ajakirjaniku ja fotograafi juuresolekul, võib temaga seotut minumeelest veidi arutada küll... Ehk siis CALM DOWN, MAN :-D
P.S. Muide, kas Sa tead, mida "subjektiivne arvamus" tähendab?
P.S. Muide, kas Sa tead, mida "subjektiivne arvamus" tähendab?
Krdi, rick12, nüüd sain mina ka teada, milles küssa o.n Muidu lahmisin umbes :-)) (möla pidamatus)
Alusta uut teemat ikka kõigile arusaadavalt.
Alusta uut teemat ikka kõigile arusaadavalt.
:)
Mis hinnaga siis lõpuks maha müüdi?
häbiväärse 1500 eeku eest.
Njah
SideKick, maksnud siis rohkem! Ega seda palju pole, kui see on lõuna 4-le siis mõnes restoranis tuleb veel kellegil peale maksta, muidu kõht jääb tühjaks. Kui tegu pole just mõne "kohaliku" hamburgeriputkaga, kus 2 krooniga söönuks saab, siis huvitav, mis raha annetuseks läheb? Elamus missugune :)
fire, kuidas see meedias välja oleks paistnud: LHV töötaja ostis lõunasöögi Rain Lõhmusega...