Investeerijate klubi on hea idee,eriti huvitav neile, kes ei ela Tallinnas. Investeerimisnõustajat ei tea investeerimises peaegu midagi, kui midagi küsid, vaatavad sind suurte silmadega ja paremal juhul- helistavad
Tallinna, kus neid ka eriti tõsiselt ei võeta.
Tore, Jaanika - vastus selge ja sirge.
Üks väike parandusettepanek sellele ajakirja Profit levitamise ideele: et personaalpanganduse klientidele jne.jne.
Nemad võibolla väga teie Profitit ei püüaks, sest tegelikus elus on pärisprofit neil juba tabatud.
Või on nende eest teenistujad püüdma pandud.
Ma usun, et palgast investeerijad on parem publik?
Mina teie asemel oleksin just valinud lõike - Hansapanga "mitte-suur-võtmekliendid".
Üks väike parandusettepanek sellele ajakirja Profit levitamise ideele: et personaalpanganduse klientidele jne.jne.
Nemad võibolla väga teie Profitit ei püüaks, sest tegelikus elus on pärisprofit neil juba tabatud.
Või on nende eest teenistujad püüdma pandud.
Ma usun, et palgast investeerijad on parem publik?
Mina teie asemel oleksin just valinud lõike - Hansapanga "mitte-suur-võtmekliendid".
kui kaugele selle investeerijate (investeerida tahtjate) klubi loomine j6udnud on ja kui avatud siis kas selle mingi kodukas ka on?
Kas idee on juba unustatud!? või on asi juba valmis? kui investeerijate klubi juba toimib, siis keegi liikmetest võiks siia uudiseid kirjutada... millega juba hakkama saadud ja mis plaanis.. :)
raamatu laenutus oleks hea idee. kindlasti vedeleb ka teie firmas maj. või fin. alast kirjandust, mille kaant pärast läbilugemist enam lahti ei lööda.
Tegutsen juristina, olen investeerija algaja.
See idee - investeerijate klubi - saaks täiesti läbiviija. Meil oleks vaja kokkuistuda, kinnitada põhikirja ja asutamisleping. 300 EEK Riiglõiv ja mõned notarikulud.
Võimalik, et saame selle nt. Investeerijate Selts'ile [MTÜ] ka toetused taotlema EL'ist.
Muideks: hea küsimus, miks mitte LHV AS ümberkujundada nt. sihtasutusse. LHV lasseb ju ka see mullje, et Ta põhineb heategevuse põhimõttest: kliendidele aidata raha teenimiseks. Nii, et LHV, oleksin Teiesti Teie teenistusest, oskan oma käsitöö!
See idee - investeerijate klubi - saaks täiesti läbiviija. Meil oleks vaja kokkuistuda, kinnitada põhikirja ja asutamisleping. 300 EEK Riiglõiv ja mõned notarikulud.
Võimalik, et saame selle nt. Investeerijate Selts'ile [MTÜ] ka toetused taotlema EL'ist.
Muideks: hea küsimus, miks mitte LHV AS ümberkujundada nt. sihtasutusse. LHV lasseb ju ka see mullje, et Ta põhineb heategevuse põhimõttest: kliendidele aidata raha teenimiseks. Nii, et LHV, oleksin Teiesti Teie teenistusest, oskan oma käsitöö!
Kõigepealt, et klubi üritusi korralikult läbi viia, peaksime otsima oma klubile sponsorid.
Millised on ettepanekud (Tallinna Sadam, ETL, pangad, ...)?
Ise kandideerin tagasihoidliku laekuri ametikohale.
Millised on ettepanekud (Tallinna Sadam, ETL, pangad, ...)?
Ise kandideerin tagasihoidliku laekuri ametikohale.
to doktorm
"Tegutsen juristina, olen investeerija algaja."
Kuigi ma saan aru, et emakeel ei pea Eesti tegutseval juristil just eesti keel olema, kuid minu mõttemaailmas seostus juura vähemalt _heal tasemel_ riigikeele oskamisega.
B.
"Tegutsen juristina, olen investeerija algaja."
Kuigi ma saan aru, et emakeel ei pea Eesti tegutseval juristil just eesti keel olema, kuid minu mõttemaailmas seostus juura vähemalt _heal tasemel_ riigikeele oskamisega.
B.
Buhvet, sul on vist tooli jalg juhtme peal ;-)
Ma arvan, et ma olen seda doktormi kuskil Piraaja Klubis näinud.
Ma arvan, et ma olen seda doktormi kuskil Piraaja Klubis näinud.
to MSM
Vist küll:) esmaspäev ju.
Head USA Iseseisvuspäeva...
B.
Vist küll:) esmaspäev ju.
Head USA Iseseisvuspäeva...
B.
kui selle mõttega siin välja tulin pool aastat tagasi, siis sain vastuse ajakirjast Profit, et neil on selline asi tekkimas ja plaan olemas. Samas olid tol hetkel siinolijad väga rahul LHV keskkonnaga ning seega jäin ootama Profiti investeerimisklubi...siiani on aga vaikus. Iseenesest võiks seda tegelikult uurida, et kas nemad on mõtte maha matnud või kui kaugel neil see asi on.
Minu jaoks on "investeerimine" rohkem selline intiimne teema. Ise mõnulen ja lakun haavu, klubi lõhnab rohkem sellise "grupika" moodi asjanduse järele. On ju välja antud südamest igasuguseid trükiseid ja muud sarnast pahna. Leiutatud on internet. Kes viitsib otsida, see leiab materjali rohkem, kui seedida jõuab.
Aga laske käia. Eestlased on tõsi küll liiga individualistlikud, et oma edusamme teistega jagada. Sestap sellise ürituse kasutegurisse eriti ei usu. Aga mine tea.
Aga laske käia. Eestlased on tõsi küll liiga individualistlikud, et oma edusamme teistega jagada. Sestap sellise ürituse kasutegurisse eriti ei usu. Aga mine tea.
ruukiga nõus,
Kui tuleb ühise otsuse peale suur võit on muidugi lahe.
Tõenäosus, et paljude peade(mitte pe**de , seostub sõnaga grupikas) otsus võiks õige olla on suht kindel.
Kui aga tuleb väike kaotus (hoidku jumal suure kaotuse eest) on kindlasti tarvis selgitada kes selle lolluse välja mõtles.
Ja hakkabki allakäigu spiraal pihta.
Et nihukest jama ei juhtuks peaks kindlasti hoolega valima klubiväärilisi tugeva närviga teadlikke kodanikke. Klubis peaks kehtima suht karmid reeglid, et hoida liikmete arv loogiliselt väike.
Klubi kus on paarsada liiged läheb laadaks ära ja hävitab end ise.
Suht väikese raamidesse surutud seltskonna kooskäimisest võib liikmetele tõesti tarkust ja teenimisvõimalust jaguda.
Kui tuleb ühise otsuse peale suur võit on muidugi lahe.
Tõenäosus, et paljude peade(mitte pe**de , seostub sõnaga grupikas) otsus võiks õige olla on suht kindel.
Kui aga tuleb väike kaotus (hoidku jumal suure kaotuse eest) on kindlasti tarvis selgitada kes selle lolluse välja mõtles.
Ja hakkabki allakäigu spiraal pihta.
Et nihukest jama ei juhtuks peaks kindlasti hoolega valima klubiväärilisi tugeva närviga teadlikke kodanikke. Klubis peaks kehtima suht karmid reeglid, et hoida liikmete arv loogiliselt väike.
Klubi kus on paarsada liiged läheb laadaks ära ja hävitab end ise.
Suht väikese raamidesse surutud seltskonna kooskäimisest võib liikmetele tõesti tarkust ja teenimisvõimalust jaguda.
Tere,
Mais loodi Tallinna Börsi ja Finantsinspektisooni toetusel Eesti Investorite Liit. Liit alustab oma aktiivse tegevusega septembris. Suvel koostatakse erinevad infomaterjalid ja määratletakse liidu tegevuskava. Koik mõtted ja ettepanekud on vägagi teretulnud jaanika.heinsoo@investoriteliit.ee.
Plaanis on korraldada erinevaid seminare ja investeerimismessi, pakkuda infomaterjale ning liidu liikmed hakkavad saama ka soodustusi erinevatelt turuosaliste teenustelt. Lisainfot hakkab tekkima alates järgmisest nädalast www.investorteliit.ee
Mais loodi Tallinna Börsi ja Finantsinspektisooni toetusel Eesti Investorite Liit. Liit alustab oma aktiivse tegevusega septembris. Suvel koostatakse erinevad infomaterjalid ja määratletakse liidu tegevuskava. Koik mõtted ja ettepanekud on vägagi teretulnud jaanika.heinsoo@investoriteliit.ee.
Plaanis on korraldada erinevaid seminare ja investeerimismessi, pakkuda infomaterjale ning liidu liikmed hakkavad saama ka soodustusi erinevatelt turuosaliste teenustelt. Lisainfot hakkab tekkima alates järgmisest nädalast www.investorteliit.ee
>>>Minu jaoks on "investeerimine" rohkem selline intiimne teema.
:-D
:-D
Vanasti tegi LHV selliseid üritusi - milleks dubleerida?
LHV:ga sarnane tegevs oleks ainult seminaride korraldamine, milles samuti ei ole plaani kuidagi "konkureerida" vaid pigem täiendada. Samas on LHV siiski turuosaline. Investorite Liidu eesmärk on olla neutraalne info pakkumise koht. Samuti proovib Liit seista väikeinvestorite õiguste eest ja proovib kaasa aidata võimalikult heade kauplemistingimuste loomisele. Selliseid tegevusi on siiski kergem teha neutraalsel ettevõtmisel.
Asutaks, siis parem kohe aktsiaseltsi eesmärgiga see Tallinna börsil noteerida. Arvestades seda, et senised IPOd on läinud nagu haugi kudemise ajal jõkke sattunud toit võiks selle pealt mingi 15% ehk isegi teenida kui kohe müüa.
to: jaanikam
mis on saanud ajakirjast Profit? mina pole seda juba tükk aega poelettidelt leidnud...aprill on viimane mis ilmus vist? parandage kui eksin.
mis on saanud ajakirjast Profit? mina pole seda juba tükk aega poelettidelt leidnud...aprill on viimane mis ilmus vist? parandage kui eksin.
Alates juulist hakkab ajakiri ilmuma Loss nime all. Senised tellimused vormistatakse automaatselt ümber.