LHV veebikeskkond uues kuues

AloV
LHV veeb on uuenenud, kommentaarid, arvamused ja muudatussoovid on teretulnud.
Värske ilme on saanud nii LHV Panga veebileht www.lhv.ee , internetipank kui ka finantsportaal, mis asub uuel aadressil fp.lhv.ee

Soovitus - pange aktsiate ja ka ostusoovide ette numbrid, et oleks näha, kui palju on erinevaid "raudu tules". Lisaks - koondnumber võiks kah olla nii "Aktsiad" kui "ostusoovid" juures. Soovi põhjendus lihtne - olen rahulik kaupleja, kes päevas ka 5-6 korda LHV-st olukorda väisab ning .... kuna aktsiaid ja ostu/müügisoove on ligi 20 ringis üleval, siis numbriline näit annab kiire ja hea ülevaate, kas midagi on mu aktsiapakis muutnud. Varasemas LHV-s selline funktsioon oli ja... tunnen vana ning hea asja üle igatsust.
Üks soov veel - kas on võimalik tekitada ka funktsionaalsus - "Minu märkmed". Soov on vahepeal nt kirjutada märkmeid endale mõne aktsia või tegevuse kohta. Hetkel evin sellist faili eraldi andmekandjal ja kui seda läheduses ei kipu olema, on sahmimist palju.

Kunagi sajandi alguses oli selline võimalus (lisaks e-postile) ka Hansapanga e-keskkonnas, kuid kaotati see koos e-postiga ära.
karl marx
Üks soov veel - kas on võimalik tekitada ka funktsionaalsus - "Minu märkmed". Soov on vahepeal nt kirjutada märkmeid endale mõne aktsia või tegevuse kohta. Hetkel evin sellist faili eraldi andmekandjal ja kui seda läheduses ei kipu olema, on sahmimist palju.

Aga kasuta Google docs'i http://docs.google.com, seal lausa tabelarvutuse vahend olemas. Saad ise arvutada ka muid vajalikke asju. Töötab igas internetiühendust omavas arvutis ning ei vaja tarkvara installeerimist.
Kas uues keskkonnas on olemas koht kust saab vaadata portfelli perioodilist (päeva, nädal, kuu jne) muutust?
Nii, kui mul on lahti mitu tab'i ja login panga kaudu LHV-sse, misjärel panen LHV tab'i kinni ning seejärel tipin lhv.ee ja lähen uuesti lehele, küsib parooli. Ma parooli ei sisesta, vaid sisenen finantsportaali lehele ja voila, olen sees ilma logimata. Võin liikuda samuti tagasi panka ilma sisse logimata. Vanasti vähemalt, kui ma õigesti mäletan, tabi sulgemisel ja seejärel uuesti sisse logides küsis alati parooli ja ei saanud ka mingi muu nipiga logimata sisse.
Finantsportaalis "Turud ja hinnad" alt "Balti ühisturg" avades võiks aknas näha olla ka värskemad börsiteated. See võimaldaks minu arvates suuremaid turumuutusi lihtsamalt ja kiiremini analüüsida.
Kui Powertraderis klikkida lahti ühe aktsia uudiste ajalugu, siis alustatakse kõige vanemast, võiks olla vastupidi. Kõigi ettevõtete börsiteadete lahti võtmisel joondatakse uuematest alates.
Beibendussektori teemas tekkinud teemakäsitluse ümbertõstmiseks siia teemasse:
' is not a valid HTML entity reference. The definitive list of HTML entity references is , http://www.w3.org/TR/html4/sgml/entities.htmland ' is not on it.

' was introduced as a standard entity in XML, and thus is also standard in XHTML. Even if you are using XHTML, if you wish to produce web-pages that are backwards compatible with browsers that do not support XHTML (and IE is one of them), you should avoid '.

Kas foorumis thread-i kõiki postitusi enam ühe lehena ei saa enam kuvada?
On julgustav teada "you should avoid '", kuid kui ma kirjutan ülakoma märgi, siis ligi 50% brauseritest (IE turuosa) ei kuva seda LHV foorumis korrektselt vaid kujul '. Kas ülakoma märki ei tohikski kasutada?

See on puudus, mul tundub, ja selle võiks korda teha.
koto
Kas foorumis thread-i kõiki postitusi enam ühe lehena ei saa enam kuvada?

Seda funktsiooni tõesti enam ei ole.
Mustafa
On julgustav teada "you should avoid '", kuid kui ma kirjutan ülakoma märgi, siis ligi 50% brauseritest (IE turuosa) ei kuva seda LHV foorumis korrektselt vaid kujul '. Kas ülakoma märki ei tohikski kasutada?

See on puudus, mul tundub, ja selle võiks korda teha.

See puudus läheb kordategemisele.
Nii et otsingul "Tallink+puuk+valuutavahetus laeval" ei ole enam tulemust ehk siis Tallink on puugivaba? :)
No näed, kuna teema pealkiri kogu aeg nähtav ei ole, siis koto panigi kommi valesse teemasse. Ta ei olnud esimene eksija.
Esimese asjana tekitame Tab-i teemapealkirja. Kaalume ka teisi lahendusi.
Ei pannud valesse teemasse.
Mõte oli viidata sellele, et kuna kindla threadi kõiki postitusi ei ole võimalik kuvada ühe lehena siis ka otsingut threadi siseselt ei ole võimalik teha.
foorumi teema lõpus võiks olla ka valik, et mine tagasi finantsportaali lehele
To yanek: hetkel on olemas link, mis viib foorumi teema nimekirja. Kahe lingi panek oleks vast juba segadust tekitav ning esilehele suunamine ei õigustaks ennast samuti, sest paljud sisenavad foorumitesse hoopis foorumite avalehelt.
Kui inveteerimisfoorumi lehekülje avan, siis selle foorumi pealkirja ees, kus me preagu oleme, on knopka märk vms. Mida see tähendab?
See on uus funktsioon - kleebitud foorum, st foorum mis sõltumata viimase postituse kellaajast on alati esimene.