Avastasin 30 minutit tagasi ja tõesti ei saa aru … turud ja hinnad kadunud,uudised nagu loodud kohalike suleseppade välismaa lehtedest loetu ümberkirjutamiseks, foorumi disain sisaldab põhiosas tühjust. Arvasin siiani, et “uutmine” käib ainult riigiasutustes, aga et enda nina all. Shokeeriv…
Turud ja hinnad tagasi, palun! ![]()
" Seni saab hinnainfot jälgida Powertraderist"
et nagu mingi uue lepingu pean sõlmima ??? “LHV Powertraderit saavad kasutada investeerimisteenuste lepingu sõlminud LHV kliendid.”
Inderesis mida ma ka ise aegajalt loen, ei saagi keegi hädaldada kuna pole
vana lhv foorumi sugust head ja toimivat kunagi kasutanud. See uus formaat on saast
nii lhv-s kui inderesis. Punkt.
Vahutavast veest tõuseb räige pahameel, kõige ees on lhv kõigil 1:0 ära teeb,;(
uus portaal on masendav käkk, idiootne oli muuta hästi toimivat asja nö paremaks
Võtke see uudiste börsiteadete riba powerist ära- hõlmab mobiilis pool ekraani ju!
OK. Finantsportaali uuendamise algus oli tõsine f…p, aga tagasimineku võimalust paraku pole.
Oleme kolimas järkjärgult AWS platformile ja tagasiteed oma serverite maailma pole.
Jääb üle vead kuhjaga heastada ja progress/uuendused peaksid tulevikus olema kiiremad.
Minu ettekujutuses võiks LHV FP inspiratsiooniks olla Garmin G3000 Prime integrated flight deck x Koyfin, lisaks LHV oma feature-d. Hea võimalus kõigil soovitusi jagada.
Ei mäletagi, millal viimati nii masendav päev oli pärast 24.02.2022
Kuna siin pole vist viisakas ropendada, siis polegi nagu rohkem midagi lisada.
Kui “tagasiteed pole”, siis mis seal ikka…
R.I.P, lhv foorum.
LHV foorum töötas vist pea 25 aastat ühes vormis. Jutustamise funktsiooni võiks tõesti vähem olla ja rohkem aktsiate peale rõhuda. Sisselogitud variandis võiks ehk olla väärtpaberi, võlakirjade ja kasvukontode vaated, orderite võimalused, powertreider võiks olla otse lehel koos aktsiate valikuvõimalustega globaalselt. Ala et lööd tsla sisse ja näed oma positsiooni ja võiboola ka mingit uudiste tulpa. See võiks olla kliendile rohkem tööriist ja siis oleks pangal ka mingi motiiv seda natuke elus hoida. 25 aastaga on palju muutunud ja tasuta infot, mida jagada on tunduvalt rohkem.

No ikka täis pask kokku keeratud. Tahtsite parimat, aga välja tuli nii nagu alati…
Ühesõnaga, jumalaga! Oli tore teiega. Kui kunagi see laga siin korda tehakse, siis võibolla ilmun tagasi, aga nüüd jälle paariks aastaks kusagile mujale trollima minema.
RIP LHV foorum 1.0, you was da real MVP
täielik hullus ja pole sõnu. kuidas saaks sellise pärli hävitada ja asendada SELLEGA
Soovitusi? Aga palun: looge esimesel võimalusel “Turud ja Hinnad” leht uuesti koos reaalajas Balti börsi hindade ja tehinguajalooga.
Sooviks kaa Turud ja hinnad lehte mingil kujul tagasi. Olen igast otsast LHV klient ja portfellid siin aga näen ainult pakkumist tellida Balti ülevaade ja muud mitte midagi, hetkel suht seisak aktsiate ja võlakirjadega kuna igast sügavusi kehva vaadata ja koguaeg Powertraderisse logida on korralik PITA.
AWS ei puutu ju kuidagi asjasse. Oma serveri kraami oleks saanud panna ju AWS keskkonda jooksma.
Põhiline point ilmselt selles, et seda PHP BulletinBoardi koodi pole mingi 20 aastat uuendatud ja ilmselt on see tänaseks Buge ja turvaauke täis, mille lappimine on kallim kui lihtsalt mingi uus mootor püsti visata, ma proovin mõista, kuigi valus on.
Wikist:
"phpBB is an Internet forum package written in the PHP scripting language. The name “phpBB” is an abbreviation of PHP Bulletin Board. Available under the GNU General Public License, phpBB is free and open-source.[3] "
Koduleht: https://www.phpbb.com/
Latest phpBB Announcements and Blog Posts
20 Nov 2024 Announcement • phpBB 3.3.14 Release
Greetings everyone, We are pleased to announce the release of phpBB 3.3.14 “Bertie All Along”. This version is a maintenance release of the 3.3.x branch which introduces a number of improvements … read more
Ei ole ju nii vana?
Pigem me ei taha seda teha. Vana kama on vana kama, sh. vana kama muredega turvast halduseni.
Eesmärk on uus meeldivaks ehitada.
Hetkel võtame fookusesse esilehe ning Turud ja hinnad. Foorum saab ka oma osa fookust. Tagasiside siin on väga hinnatud ja võtame vastu ka need valusamad ütlused.
Eks natuke see foorum siin ka community driven ökosüsteem. Valu oskasime natuke ette ka näha, et eks nüüd parandame. Läheb paremaks ja aidake kaasa ![]()
P.S. Lp Sander Pikkel. Palun pöörake tähelepanu, et minu see “Wikist: phpBB” kommentaar oli vastus Lenzerile, kus ma ka pressisin vastaval mullil Lenzeri kommentaari all, mis tekitas vastuse akna.
Millegipärast aga minu kommentaar salvestus mitte kui vastus, vaid kui täiesti uus kommentaar.
See pole esimene kord kus nii sedasi siin uues keskkonnas juhtus.
Kas foorumi Uus Keskkond on selles osas vigane? Paistab küll. Keskkond Win64, Firefox64 bit.