LHV Trader

Ütleme nigu ütleme, et LHV-s pidi kohe-kohe tulema uus ja võimas parimate hindadega kauplemissüsteem, aga seda ütleme nigu pole. Mul poisid Aivar ja Ülo pidid ka kohe uue süsteemi tulekul Ameerikat vallutama minema, sest Vene ajal punkris sai neil ju kõik süsteemid läbi studeeritud, kuidas edukalt kaubelda. Ütleme nigu ütleme, et Ülo vedaski salaja kaabli punkrisse ja Aivar natuke treidis ka, seni kuni sandarmid punkri õhku lasid ja ütleme, sellest Aivar nigu hulluks läkski. Aga Ülo pole veel ise kaubelda saanudki ja nii ta nüüd kannatamatult ootab, millal siis lõpuks uus süsteem ütleme nigu tööle läheb, ütleme.Ehk oskavad LHV targad poisid minule vanamehele miskit nigu ütleme aega öelda, millal ma poisse rõõmustada võiksin.

Lugupidamisega,
Kalju Voitka
Majaomanik ja vabadusvõitleja

kas on vahepeal midagi selgemaks saanud?
Lihvime toote briljantseks enne väljatoomist, kuid jaanuari jooksul see sünnib.

Esimesed kasutajad on süsteemi võimalustest lihtsalt vaimustatud.

Nii, LHV Traderi tutvustamine workshop`ide vormis algab plaani kohaselt jaanuari lõpus, täpsem info ja registreerimine siin

Täna siis toimus esimene LHV Traderit tutvustav üritus ja selle kasutajaks registreerumist saab alustada lähipäevil.

Kes kohal käis, saab vahendada esmamuljeid, teiste huviliste jaoks tuleb sarnaseid üritusi veel (vt. link eelmises postituses), loomulikult on kōiksugu küsimused oodatud.

P.S. Modifitseerisin pisut foorumi pealkirja, :)
kuidas seda siis küsidagi nüüd, Henno... et siis, et kas launch "jaanuari jooksul" tähendab 30. jaanuaril pärast börsipäeva, et jaanuari viimase nädala alguses on veel niisama pimesi küsimuste-vastuste aeg? ;)

sC,
niisama natuke nokib, sest jälle ei tule 20 tehingupunkti kuus täis :(
Võime siis öelda, et launch jaanuari jooksul tähendab neljapäeva ja jaanuari viimaste päevade eest siis eraldi tasu ei võeta.

Loetud tunnid jäänud ...
vahva! :)
Tehnilistest nõudmistest on üles loetletud ainult java .
Kuidas on aga konfiguratsiooniga ,kui on reaalaja hinnad siis ilmselt eeldab mõne pordi
avamist kliendi tulemüüris ?

Täna on siis päev kui eile LHV Traderi kasutajaks registreerunud saavad selle vahendusel USA turul kauplema hakata, seda siis juba alates 14.30 eelturul.

Tehnilistest nõudmistest õigepea täpsemalt.

Kristjan LHV Traderist Avalöögis

Lühiajalise horisondiga kauplejatel on ilmselt võimalik Traderi kasutamisele üle minna järkjärgult - investeerimiskontol suletud positsioonidest raha kantakse uute positsioonide soetamiseks Traderisse niikaua kuni investeerimiskonto ükskord tühjaks jääb.

Tähendab see ikkagi seda, et kauplemist saab Traideris alustada kui kontol on $2500 või ka siis kui on veidi vähem...
adz soovitaksin siiski opereerida suuremate rahadega, sest teenustasud söövad muidu suure osa kasumist ära
adz

2500 USD olemasolu LHV Traderi kontol on miinimumnõue, väiksema summaga alustada ei saa ...

lfc, tehnilistest nõudmistest arvutile on veidi juttu ka korduma kippuvate küsimuste all. Tulemüüridega ei ole siiani probleeme olnud, olen testinud Traderit päris mitmes kohas, eraldi pordi avamist pole vaja olnud.
Miks ei funka veel see Trader ? 24 tundi ju kuhjaga täis.
ulo1, Paroolid peaks Teieni jõudma lähema tunni jooksul.

Kuna Traderi avaldusi tuli juba esimesel päeval väga palju, siis võib esineda viivitusi. Loodame Teie mõistvale suhtumisele, kuid kui kellegil peaks olema probleme, helistage LHV maakleritele - 6 108 408.
Alguses on LHV Traderil vaid tühjad lehed, sinna tuleb lisada väärtpabereid sümbolite kaupa. Ma olen teinud endale erinevate kategooriate kaupa leheküljed, siis on hea kiirelt vaadata erinevate gruppide liikumist.

Üks oluline leht on indeksite leht, sealt jälgin turu üldist suunda.

Panen kirja millised sümbolid mul indeksite lehel on, kes tahab saab endale Traderisse sarnase lehe teha. Sulgudes märgin mis tüüpi väärtpaberiga tegu on ja börsiks valige alati SMART (futuuride puhul GLOBEX).

NQ (future, Nasdaq-100 futuur)
NDX (index, Nasdaq-100 indeks)
ES (future, S&P 500 futuur)
SPX (index, S&P 500 indeks)
YM (future, Dow Jones futuur)
INDU (index, Dow Jones indeks)

COMP (index, Nasdaq Composite indeks)

YG (future, kullafutuur)
QM (future, naftafutuur)

VIX (index, S&P 100 volatiilsus)
QQV (index, Nasdaq 100 volatiilsus)
TNX (index, 10-aastase võlakirja intress)
USD (cash, sealt valida vastasvaluuta)
Kes värsketest klientidest on paroolid kätte saanud, siis sümboli sisetamisel veel hindu ei pruugi näha - hinnad peaks nähtavale ilmuma tänase päeva jooksul (hiljemalt esmaspäevaks).
millega seda miinimumvara nõuet põhjendati
500 USD-ga ei tasu ilmselt Trader konto kasutamine lihtsal ära.