Algorütm: Kas LHV on päriselt 100% pilves
Palju IT-tehnilisi vöörsõnu millest mütsigi aru ei saa.
Ehk on kellelegi huvitav.
Algorütm: Kas LHV on päriselt 100% pilves
Palju IT-tehnilisi vöörsõnu millest mütsigi aru ei saa.
Ehk on kellelegi huvitav.
olen foorumis olnud vähem või rohkem tegev alates umbes 2003’ndast aastast, samuti ilmselt üks lhv panga ülemise otsa klientidest, aga nii paar-neli kuud tagasi viskas see värk siin seieri lõplikult punasesse. miks? ei, mitte uute anonüümsete ‘kasutaja123’ nimeliste liikmete pärast. mitte ka ühelauseliste sisutühjade triviaalpostituste pärast. isegi mitte mõningate kurjade foorumikolleegide pärast, kes selle asemel, et karlssoneid või muid endale ebasümpaatseid tüüpe blokeerida, neid isikuid vaenu õhutades blackflagima kutsuvad ja siin ennast välja elades patroniseerivad. vaid … foorumi omaniku ignorantsuse, arrogantsi ja ilustamata väljendudes soliidsusetuse pärast. tegin siin paar mitte sugugi ebaviisakat, kuid foorumi suhtes veids kriitilist postitust ja need kadusid ‘hidden by community flags’ halli kiretu rea saatel sekunditega. korduvalt … ei, see ei ole kasutajate poolt raporteerimine, ilmselt ka mitte ai, vaid pigem mõne moderaatori väikse inimese suur protest. niisamuti nagu on jäänud vastukajata kõik vanade foorumiliikmete palved ja ettepanekud muudatusteks, parendusteks, vana foorumiloogika taastamiseks. ilmselt tuntakse, et asjad on uue softiga tuksi keeratud, kuid kas foorum ei ole omanikule enam tähtis või pigem lihtsalt ei olda valmis vigu tunnistama … kõik algas sellest, kui teemade nimesid viisakamaks kohendama ja kellegi arvates keelelisi obstsöönsusi tsenseerima hakati. aga olgu. armas see foorum siin omalmoel oli, kuid kafkalikult repressiivsena, pingutatult regulatiivsena ja postituste eemaldamise tõttu arusaamatult sürreaalsena pole sellel, eriti kui absurdseid nõmedusi ära parandada ei soovita, enam vana võlu. kui mitte muud, siis aega on foorumi sirvimise ja postitamise arvelt omajagu üle jäänud. aga … kõike mõnusat ja hoidke kõva )
Arvestades, et LHV on public company, on kõik LHV aktsionärid ka siinse foorumi omanikud. Kuivõrd ettevõtte suurimad osalused jäävad sinna 11% kanti, on “omaniku tahet” ilma teemat üldkoosolekul tõstatamata vist üsna keeruline tuvastada. Ühena nendest omanikest aga manitsen samuti oma töölisi foorumi modereerimisel isiklikku agendat mitte ajama.
Otsige see vend üles Tema ja las leiab koristaja, kes pühiks siit foorumist need eitede teemad ära, mis ei puutu investeerimisse (ok) ühe võib jätta.
ettepanek… miks vöimaldab äpp üksnes blokeeringut, ag mitte filtrit… ma ntx sooviks huviga jälgida vbla 4…10 kasutaja mötteid ja filtreerix muu müra peitu…
peax ju tehtav olema?!
Hea LHV tiim!
Hakkasin just oma ettevõtte virtuaalkaarti kinni panema aga süvenesin enne Ärikliendi “eelistesse ja pakkumistesse”.
Eeliste all on kenasti kirjas:
Virtuaalkaardi info alt leian:
Aga kui ma oma pangateadet vaatan siis:
Nüüd olen kriips segaduses, kas teete lihtsalt sikku, olen ise millestki täiesti valesti aru saanud või ei ole AI lihtsalt piisavalt tasemel ja vaatamata korduvatele meeldetuletustele ei ole viiteid tasuta virtuaalkaardile teie kodulehelt välja rookinud? ![]()
Nii halb… liiga mitmes kohas kirjas. Protsessid paigast ilmselt.
Ise sooviks kahte asja juurde äppi/panka…
Äpis võimalust ordereid muuta, praegu saab ainult pangas
Orderi kehtivuse pikkust kuni ex-dividendi päevani või saaks ise kuupäeva sisestada (swedis see olemas)
Hommik.
See probleem on kindlasti kuskil backlogis kirjas, aga seoses konkurentsimaastiku muutusega võiks värske pilguga vaadata portfelli analüütika vallas saadaolevat funktsionaalsust. 1D ja lifetime hinnamuutus on tiba vähe ausaltöeldes. Tänud.
Kui hüvadest arendusideedest puudu tuleb, võiks jälgimisnimekirja juurde lisada sihthinna lahtri, kuhu sisestatud väärtuse kätte jõudmise puhuks saaks häälestada mingi teavituse või avalehel esile toomise vms. Aitäh!