LHV Pank paremaks

"erkkikr"
Kuhu on kadunud kuupäeva valik koondvaates?

Pole kindel, kas seda on varem küsitud ja kindlasti ei ole see ülioluline teema, aga:

Kas kasutaja saaks võimaluse koondvaatest võimenduslaenu ära koristada? Kasutan seda haruharva, kui üldse, ning selle olemasolu tingib vajaduse arvutada allpool mitu erinevat saldot. Kokkuvõttes tüütus.
"Reinumag"
Pole kindel, kas seda on varem küsitud ja kindlasti ei ole see ülioluline teema, aga:

Kas kasutaja saaks võimaluse koondvaatest võimenduslaenu ära koristada? Kasutan seda haruharva, kui üldse, ning selle olemasolu tingib vajaduse arvutada allpool mitu erinevat saldot. Kokkuvõttes tüütus.

Palun kirjutage meile info@lhv.ee sooviga võimenduslaenu leping sulgeda. Seejärel on see rida kadunud.
Mind on hakanud viimasel ajal häirima, et igale poole kuhu netis vaatad, seal ilutsevad venekeelsed LHV reklaamid. Ma tean, et neid levitab Google, aga ikkagi, miks pommitab LHV oma Eesti kliente muukeelsete reklaamidega?
decibel
Mind on hakanud viimasel ajal häirima, et igale poole kuhu netis vaatad, seal ilutsevad venekeelsed LHV reklaamid. Ma tean, et neid levitab Google, aga ikkagi, miks pommitab LHV oma Eesti kliente muukeelsete reklaamidega?

Reklaame levitab tõepoolest Google'i võrgustik. Kuna LHV kliendid kõnelevad peamiselt eesti keelt ja vene keelt, siis teeme reklaami mõlemas keeles. Seda kummas keeles reklaame Google näitab, oleneb konkreetse arvuti kasutamisest ja sellest, mis keele kasutajaks Google konkreetset kasutajat peab.
Google ja FB hakkavad venekeelseid reklaame saatma nii pea kui nad näevad, et ma seda keelt oskan. FBs ma olen seetõttu vene keele oskuse profiilist maha võtnud. Tüütu oli.
"Marvin"
Google ja FB hakkavad venekeelseid reklaame saatma nii pea kui nad näevad, et ma seda keelt oskan. FBs ma olen seetõttu vene keele oskuse profiilist maha võtnud. Tüütu oli.

Mina ei oska seda keelt ja pole ka kunagi teinud ühtki venekeelset päringut guuglisse, küll aga eesti- ja inglisekeelseid päringuid venemaa kohta. Igatahes on guugli käitumine minu jaoks solvav.
See ülemine pilt käis vist minu kohta.

Küsimus. Kas foorumi teemade ette(või taha) pinimise asemel un-pini valik oleks võimalik lisada? Ses mõttes, et viskab un-pinitud teemad kuhugi allapoole, või suisa eelmisele lehele, et kogemata pealkirjale ei vajutaks. Tähelepanematusest see lõpuks juhtub ja saad oma südamesopis pesitsenud teadmisele kinnituse(järjekordselt), et paljud vanad head threadid on wokide poolt kaaperdatud ja lõputuks wokehole poleerimiseks muutunud.
Mure on tõsine.
"Erko Rebane"
"yanek"
ärilehe uudised ei uuene juba tükk aega

Tänud, uurime asja.

uurimine ikka käib veel?
ajudele hakkab see esimene uudis juba
LHV investeerimiskooli seminarid on sügisel taas pihta hakanud. Kahjuks mingit reklaami ei märganud (või seda eriti ei olnud) ja nii magasin esimese seminari maha. Oleks tore, kui vähemalt slaidid saaksid veebis kättesaadavaks.
"Vanaema"
LHV investeerimiskooli seminarid on sügisel taas pihta hakanud. Kahjuks mingit reklaami ei märganud (või seda eriti ei olnud) ja nii magasin esimese seminari maha. Oleks tore, kui vähemalt slaidid saaksid veebis kättesaadavaks.

Tunnen ise samuti sellest puudust, et teavitusi enam ei tule (ja magasin ka ise esimese seminari seetõttu maha). Pöörasin sellele tähelepanu ka foorumi teemas Seminarid sügis 2019, aga vastukaja tol ajal ei saanud.
"yanek"
"Erko Rebane"
"yanek"

Tänud, uurime asja.

uurimine ikka käib veel?

Esimene uudis on ju vahelduva eduga asjakohane :)
Viga on paraku Ärilehe poolel ja ootame, et nad selle parandaks.
Seminaride osas on nad järelevaadatavad LHV Finantsportaali Facebooki lehel. Saadame igale seminarile registreerunutele ka järelevaatamise lingi. Viimane on nähtav Zoomist.
LHV foorum viskab iga natukese aja tagant välja. Jube tüütu, muidu nagu ei olnud sellist probleemi. Kas midagi on selles osas muudetud?
"tauts"
LHV foorum viskab iga natukese aja tagant välja. Jube tüütu, muidu nagu ei olnud sellist probleemi. Kas midagi on selles osas muudetud?

Pead parooliga sisselogimise varianti kasutama foorumi jaoks. ID kaart viskab jah iga natukese aja tagant välja.

Proovisin ka parooliga, aga samamoodi viskab välja.
Parooliga sisselogimine pluss "Jäta mind meelde" peaks toimima. Äkki aitab brauseri cache puhastamine.
Kas reisikindlustuse lõppenud poliisid võiks kuidagi koondvaatest minema koristada? Veidikene häirivad muu olulise info vahel.
"Sander Pikkel"
"yanek"
"Erko Rebane"
"yanek"

Tänud, uurime asja.

uurimine ikka käib veel?

Esimene uudis on ju vahelduva eduga asjakohane :)
Viga on paraku Ärilehe poolel ja ootame, et nad selle parandaks.

No nii, nüüd hakkasid Ärilehe rubriiki Anne&Stiil´i uudised ilmuma.