LHV Pank paremaks

Kui saaks neid kiirmenüü nupukesi ise valida, siis see oleks juba suur asi, et olemasolevat asja paremaks saada. Üks mõistlikumaid lahendusi oli see üldse ja kahju, et see ära kaotati. On lootust, et selline fukntsionaalsus tagasi tuleb?
Saan aru, et hoolimata klientide seakisast jääb uus disain püsima ja küll harjume. Aga paluksin võimalust mingi nupukesega need jubedad suured otseviited konto ülevalt ära peita. Eriti näiteks ettevõtte puhul, millel pole isegi vp kontot aga uues disainis võtab mugavaima koha ekraanil ära nupp Aktsiate ost/müük
Saab ka enda browseris lehtede väljanägemist muuta.

Firefox puhul näiteks extension Stylus.

Ja lisada https://www.lhv.ee/ibank ja https://www.lhv.ee/portfolio jaoks style:
lhv-grid#quick-link-grid {display: none !important}

Omal keerasin fondi ka Arial peale ning margineid vähemaks, stiilis:

Ja kui nüüd lehe zoom ka 90% peale keerata, siis näeb sähendune välja (click for zoom):

Mingi aeg teen nupud ka üles valge riba peale, seal kus nad ennegi olid, ning browseri zoom asemel peaks kõik fondid/suurused/marginid/paddingud ise ära defineerima.
Jah, meil on ju IT-riik ning iga pangaklient peab oskama ise stiilifaile redigeerida :).
Sul hakkavad vabad vahendid otsa saama
Yo, Tar, mul sõber ei saa enda oma kuidagi tööle, tal osad fondid panevad nats hullu selle Stylusega. Ta pole küll suurem asi CSS käpp ka, aga saad äkki vaadata, miks tal osa asju sinust erineva fondiga näitab, kuigi ta tegi täpselt sinu näite järgi?
Maitea, õiged mahed checkivad oma netipanga seisu ikka otse curliga API päringuid tehes. CSS mudimine on hipsteritele.
"jim"
Maitea, õiged mahed checkivad oma netipanga seisu ikka otse curliga API päringuid tehes. CSS mudimine on hipsteritele.

Ning seeniorid teevad zero-day exploite kasutades ülekandeid otse SQL-is.
"Heki Fond"
Yo, Tar, mul sõber ei saa enda oma kuidagi tööle, tal osad fondid panevad nats hullu selle Stylusega.

Võimalik, et opsüsteem on all erinev ja kahtlustan, et too sõber on eelnevas elus fondide valikuga natuke rohkem täppi pannud kui mina.

Aga LHV arendajad võiks küll omale ühe poti kohvi võtta ja okulaarselt mittepuudulikele klientidele teha stylesheeti kus margini, paddingu ja fontide numbrid ei ole enamasti kahe/kolmekohalised.
Üsna ebameeldiv piinapink on sellel langeval turul LHV kliendina, optsioone osta ei saa, lühikeseks müüa ei saa. Kõik need hädad on lükatud välismaakleri süüks. Kas seda välismaaklerit vahetada ei saa? Kummaline olukord kus teenus läheb aastatega kehvemaks ja kehvemaks.
LHV Traderis on kõik eelmainitud võimalused olemas.
"Sander Pikkel"

Ma tean seda aga mulle meeldiks kui need teenused oleks ka tavakontol, nii nagu ta enne kogu aeg oli.
ärilehe uudised ei uuene juba tükk aega
"yanek"
ärilehe uudised ei uuene juba tükk aega

Tänud, uurime asja.
"marti837"
"Sander Pikkel"

Ma tean seda aga mulle meeldiks kui need teenused oleks ka tavakontol, nii nagu ta enne kogu aeg oli.

Te nagu müüte sööklas putru aga lusikat ei anna. Lusikaga saab restoranis süüa, seal on lusikas olemas. Ma ei taha restorani.
"marti837"
"marti837"
"Sander Pikkel"

Te nagu müüte sööklas putru aga lusikat ei anna. Lusikaga saab restoranis süüa, seal on lusikas olemas. Ma ei taha restorani.

Pigem lähed sööklasse ja soovid pudru asemel tellida sushit ja shampat ning suunatakse restorani poolele edasi.
veel üks mõte
kui viidatakse postitusele, kas siis viidatavale postitusele oleks võimalik ka lisada aeg, millal see tehtud on

kas võiks teha nii, et iga hea soovituse eest saaks soovitaja ühe lhv aktsia?
nii võiks lõpuks maailma parima panga saada :)
"yanek"

kas võiks teha nii, et iga hea soovituse eest saaks soovitaja ühe lhv aktsia?
nii võiks lõpuks maailma parima panga saada :)

See ummistaks teema kümnete tuhandete heade soovitustega ja oleks panga töö obstruktsioon :)

Monte
Minu ettepanek kasutusmugavuse tõstmiseks:
internetipanga seadete alt võiks saada seadistada, et kontot A saab kasutada ainult igapäevapanganduseks ning kontot B ainult raha kasvatamiseks. Korduvalt on tulnud ette, et igapäevakontoga on aktsiaid soetatud või investeerimiskontoga ülekandeid tehtud.

"Sander Pikkel"
Oleme selle probleemi jaoks lahendust välja töötamas. Hetkel ei julge lubada, et millal see võiks klientideni jõuda.

Tõstatan uuesti teemat. Ei tohiks olla väga keeruline lahendus panga poolt vaadatuna, aga julgen arvata, et peale minu on veel hulk inimesi, kes kogemata kiiruga soetavad valele kontole väärtpabereid. Minul juhtus see nüüd juba 5ndat korda.
Kuhu on kadunud kuupäeva valik koondvaates?