LHV internetipank on uuenenud

LHV TOP 10 enimkaubeldud täna:

BLT1T Baltika
SFGAT Silvano Fashion Group
TAL1T Tallink Grupp
APG1L Apranga
NCN1T Nordecon International
OEG1T Olympic Entertainment Gro...
ZSL UltraShort Silver ProShar...
TEO1L TEO LT
PRF1T Premia Foods
SLV Silver Trust iShares

Tänane LHV kliendi lemmik on Baltika. Tallinna börsil tehti täna Baltikaga kokku 7 tehingut, omanikku vahetas 2982 aktsiat koguväärtuses 2661,49 EUR-i. Isegi, kui eeldada, et kõik Baltika tehingud tehti läbi LHV, on järgnevad LHV kaudu tehtud tehingud olematud. Mille põhjal LHV seda tabelit koostab? Kas määrav on tehingute arv, maksumus või vahetatud aktsiate kogus? Kas oleks võimalik TOP 10 tabelis ettevõtte nime järel kuvada tehingute väärtuse info ja ka selgitus, mille põhjal arvestus on tehtud?
Tegemist on 5 viimase kauplemispäeva tehingute arvu TOP 10-ga. Enimhoitud TOP 10 reastab väärtpaberid varade mahu järgi.
Eile läks üles uus internetipanga versioon.
Mõningad täiendused:
-Paranes kuupäeva valimine Konto väljavõtte juures ning lisandusid kiirvalikud
-Konto valikus saab ümber tõsta erinevaid sektsioone (raha, hoiused, aktsiad jne). Valik jääb meelde.
-Aktsiate ost-müük vaates saab otsida lisaks sümboli järgi ka aktsia nime järgi
-Internetipank kohandati mobiili jaoks mugavamaks, eelkõige sisselogimine
-Lisatud väärtpaberitehingute CSV võtmise võimalus
-Lisatud Powertarderi ikoon kiirviidete alla
-Lisatud LHV Traderi ingliskeelse versiooni link eestikeelsesse menüüsse
Ning palju muid parandusi.
Mul pole ühtegi kiirviidet enam ning ei saa ka lisada.
Üks vana bug on Powertraderis läbi aegade olnud ja ka kindlalt püsima jäänud, nagu ajutiste asjadega ikka. Nimelt näitab ta viimase tehingu kellaaega üsna rappa. Teinekord isegi juhtub õige olema, aga üldjuhul mitte.
To Cornet: uurime, mul on tunne, et see kellaaeg kirjeldab viimast muudatust orderbookis mitte ilmtingimata tehingut.
To Cornet: nagu varem mainisin nii ka Powertrader töötab. Orderi lisandumine ja eemaldumine mõjutab vastava orderbooki kellaaega, viimane lisandunud order on orderbookis tumedama taustaga.
Tänud! Selge pilt. Seega näitab viimast muutust , mis on tehtud ükskõik, kas bidi või aski poolel.
Ma arvasin ka et teine ja viimane veerg käivad sama asja kohta. Tehingu ajad näeb muidugi omast veerust. Aga kogu see rida käib ikkagi tehingu(te) kohta?!
Kahjuks ei saanud paraku küsimust aru- paluks täpsustust. Powertraderis näeb üleval vasakul "Kell" nimetuse all viimast orderiraamatu muutumise kellaaega. Kui vajutada "tehingud" all olevale numbrile, siis avaneb uus aken, kus on ära toodud päeval toimunud tehingud koos kelllaaegadega.
selline mure: ostu/müügi orderi sisestamisel ei liigu kursor tabulaatori klahvi kasutamisel 'kogus tk' väljale ... Ehk kui it keeles öelda siis tabindex="x" puudu või vale väärtusega.
Seda minagi.Aga ülemine rida muus osas käib tehingute, mitte orderbooki kohta. Kellaaeg tundub praegusel kujul käopojana seal.
TAB klahvi vajutamisel toimub järgmine liikumine Sümbol>Kogus>Limiit>Stopp
Uuenenud internetipangas tuleb mul nüüd iga kord Foorumist (Finantsportaalist) Panka liikudes uuesti sisse logida.
"Ühendumisel aadressiga id.lhv.ee esines viga. A PKCS #11 module returned CKR_GENERAL_ERROR, indicating that an unrecoverable error has occurred. Veakood: SEC_ERROR_PKCS11_GENERAL_ERROR"

Kas kellelgi veel või on mul arvuti uue panga jaoks liiga vana?

Ja seda et, ... tegelikult see Powertrader unus Teil vist tegemata ka seekord:(
Muud asjad käivad ka sama vinnaga Sinu Äri Pangas?
Ka sisenemisel tuleb nüüd teha lisaklikk. Eile kirusin ennast. Ilmaaegu. Ju neid mobiliste on rohkem. Ka mujal on peale uuendusi endisest tülikam toimetada.
Annan info edasi.

Powertraderi puhul on probleem osutunud oodatust keerukamaks ning kui sellele lahendust ei leia, siis tuleb kogu arendus ümber teha.
Ma vabandan läbimõtlemata sõnastuse pärast. Mobiliste pidanuks olema moblaliste. Ja mujal all ma pidasin silmas väljaspool LHVd.
kas on plaanis ka lisada mingeid analüütika võimekusi, kulutuste ja eelarvete jaoks vmt mis seostub säästmise ja oma rahaasjadest ülevaate omamisega ühes kohas?
Mis HÄDA on LHV internetipangas aktsia soetushinnaga. Ostsin eile TSM1T hinnaga 2,04, aga internetipank näitab soetusmaksumuseks 1,88. Eelnevalt oli kontol kogus 0. Sellist segadusse ajavat rida pole sinna vaja, kui see ei suuda kuvada õigeid hindasid.
ponts
Mis HÄDA on LHV internetipangas aktsia soetushinnaga. Ostsin eile TSM1T hinnaga 2,04, aga internetipank näitab soetusmaksumuseks 1,88. Eelnevalt oli kontol kogus 0. Sellist segadusse ajavat rida pole sinna vaja, kui see ei suuda kuvada õigeid hindasid.

Uurime, miks hinda valesti kuvatakse ja vastame Teile personaalselt.