LHV internetipank on uuenenud

Kas deebetkaarti juba varsti saab?
pt_
Hmm, tunnistan, et kasti saab kirjutada ja see variant ka sobiks mulle. Aga õnnetuseks tekib kohe kastile klikkides ette kalender, millel endal saab ainult nuppudega kuid mööda liikuda liikuda.

Kui sa klikid kuupäeva peal, siis saad numbri klahvistikku kasutades, sinna soovitud kuupäeva sisestada ka siis kui kalender lahti on. Kalendri väljadel näidatakse sulle lihtsalt aktiivset ajavahemikku ja see kuupäeva sisestamist ei sega.
Reaalajas suhtlemist plaanis ei ole, Trader on mõeldud ikka tehingute tegemiseks ning LHV konto antud juhul raportite saamiseks.
LHV panga sait on ainus panga sait, millele mobiilist mobiil ID-ga ligi ei saa, vaid ütleb, et telefon välja lülitatud või levist väljas. Seega pole mul võimalik eriti oma IPhonega ordereid üles panna, kuna pin-kalulaatorit pole. Miks nii?
Powertraderi lingid (Veel uudiseid ja Veel teateid) ei tööta korralikult.
Lenzer
LHV panga sait on ainus panga sait, millele mobiilist mobiil ID-ga ligi ei saa, vaid ütleb, et telefon välja lülitatud või levist väljas. Seega pole mul võimalik eriti oma IPhonega ordereid üles panna, kuna pin-kalulaatorit pole. Miks nii?

Seda vastust kirjutades logisin telefoniga üle mobiil-ID sisse ja probleeme ei olnud. Kõiki logimisviise oleme ka varasemalt testinud ja probleeme ei tohiks esineda. Saad sa täpsustada, millise iPhonega probleem tekkis?
To Lenzer:
Veel uudiseid paraku ei tööta, kuna kogu otsing on uuendamisel. Järgmise versiooniga saab asi korda.
Veel teateid peaks aga töökorras olema.
Makse ei lähe läbi. Veateade:

(refresh ei aita)
skint
Makse ei lähe läbi. Veateade:

(refresh ei aita)

Uurime võimalikke põhjuseid.
Tere, ma küsin teist korda, võimalik et esimene kord jäi tähelepanuta:

Kas on võimalik saada e-maili peale teadet, et emb-kumb parool on aegunud/aegumas? Eriti just kauplemisparooli kohta käib see küsimus.

Väga nõme on, kui püüad tehingut teha nii et õiget hetke tabada ja sel hetkel annab veateate, et parool vajab vahetamist. Täna pole esimene kord kus seetõttu aega ja raha kaotan.

Kui see on tehniliselt raske või teostamatu, võiks öelda. Muidu ma siin ootan ja loodan.
To Schlagbaumm: nõustun, et tegemist vajaliku funktsiooniga. Lähiajal seda arendustööde nimekirjas pole, kuna see teema on seotud suurema arendusega ning eraldi lahendust selle jaoks teha ei ole mõtet. Seega tuleb paraku kannatust varuda ja iga kuu oma kauplemisparooli uuendada.
Ok, aitäh vastuse eest
Schlag- kas poleks turvalisem, mugavam ja lihtsam neid asju ID/Mobiil ID abil audentida?
Sooviks sellist makse tegemise võimalust, et käsitsi valimistatakse makse ette, aga ei kinnitata ära.
Makse lihtsalt on maksete all olemas ning ühel vajalikul hetkel võtan ta lahti ning kinnitan ära?
See võimaldaks ka, et keegi teine, kellel vastavad volitused, valmistab makse ette ning jätab mulle ootele.
Kas on plaanis midagi sellist teha?
Selline asi on plaanis, kuid mitte lähemas tulevikus.
Error Diagnostic Information

unknown exception condition

CFApplication::execute

Date/Time: 04/29/11 15:52:47
Browser: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:2.0.1) Gecko/20100101 Firefox/4.0.1
Remote Address:
Query String: nocache=1

Kellegil veel selline probleem? Ei saa internetipanka ligi.
Kas uue veebiga koos ära kadunud vanad foorumiteemad kunagi tagasi ka tulevad? Vähemalt otsing mitmeid asju ei leia.
Otsing uunemisel ning sellel nädalal parandatud versioon üleval. Teemad olemas, aga leida neid hetkel ei õnnestu.
Kas viga on minus või pole Chromega praega võimalik panka saada, kuna reklaam on ees?
Lenzer, minul Chrome'iga probleeme ei ole.