Täna tähistab LHV 25. sünnipäeva.
Aastate jooksul on LHVsse panustanud tuhanded inimesed, uskudes meie soovi pakkuda parimat finantsteenust. Mõnikord on see meil paremini välja tulnud, teinekord on mõni tõrvatõlk, aga loobunud me sellest püüdlusest ei ole.
2009. aastal Eestis saadud pangalitsents oli oluline verstapost meie arengus. See võimaldas meil laiendada oma teenuseid, hõlmates hoiuseid, laenusid ja makseteenuseid. Pärast kindlustusloa saamist 2021. aastal, saime 2023. aastal ka LHV Banki pangalitsentsi Suurbritannias, seejuures rekordilise ühe aasta jooksul. Loodame siit makseteenuste ja ettevõtete laenude kaudu järgmist kasvuhüpet.
Alustades oma tegevust mõõdukalt reguleeritud maaklerifirmast ja arenedes kahe panga, kindlustuse ja varahaldusega rahvusvaheliseks finantsgrupiks, olles reguleeritud ja järelevalvatud vähemalt viie järelevalveasutuse poolt, on see teekond olnud kohati volatiilne, kuid vältimatu kasvuga. On olnud paremaid ja mitte nii häid hetki, kuid pole olnud ühtegi päeva, kui me poleks tundnud end näljasena. Usume, et näljane olek on püsiv väärtus, tänapäeval isegi ehk rohkem kui kunagi varem.
Viimastel kuudel oleme juba saanud kaks väärtuslikku kingitust oma sünnipäeva puhul: parima teeninduse tunnustus Eesti pankade seas ja parima tööandja tunnustus. Eestis oli meil aega harjutada paarkümmend aastat, proovime Suurbritannias olla kiiremad. :)
Aga oma peamised tänusõnad kirjutan ma siia. Olles ise siit foorumist välja kasvanud, saan ma aru sellest grupist, ja sellest väärtusest. Usun, et LHV-le laiemalt, aga mulle isiklikult on päris palju andnud jõudu siinsed otsekohesed arutelud, paarituhande eurose tunnihinnaga tehtud meemid või inimesed, kellele meie tegemised korda lähevad. Ja ka need, kes sellest kasu saavad ja kes seda kasu aktsionärina nõuavad. Maailm on efektiivsem ja parem paik, kui kõik on oma motivatsioonis ausad!
Siiras tänu teile, paneme edasi!