LHV foorumid paremaks

Ma loeks hea meelega, mida muurek arvas, aga kord juba “flagged” postitust ei saa ma ka enda jaoks unflagida (avada). Well… siin on mõtlemise koht. GMailis on “spam” kast. Hetkel olen ma sunnitud leppima olukorraga, et kui juba Kõikvõimas Kommjuuniti arvab, et on ebasobiv, siis ongi “ebasobiv” ka Offfidele lugemiseks. Ma näen siin fundamentaalset vastuolu “LHV foorumi “vaimuga””.

6 Likes

nagu näen, siis kellegi isiklik vendetta muureki vastu jätkub ja ta sai järjekordse bloki…loetud minutite jooksul.

Ei tea, ilmad on veel ilusad, maja tahab ehitamist ja õunamahl tegemist. Parem kaon ka ise siit foorumist. Kahju, oli teine hea koht ja siin on ka praegu häid postitajaid, aga ei taha väga siia tulla, kui selline hetkeseis jätkub. Kord nädalas vast ikka loen…

4 Likes

Kas meil on siin juba seltskond muretsevaid tsensoreid tekkinud, kes istuvad laupäeva hommikust usinasti foorumis? Hoolitsemaks kaasfioorumlaste õrna vaimse tervise pärast.
Või pigem oma ego tõstmiseks

6 Likes

Midagi kustutata ära. Isegi kui postitust muuta, siis vana versioon jääb täies mahus alles.

Palume tungivalt LHV foorumi administraatoritel välja lülitada see tobe fenomen, kus LHV foorumi kommentaaride lehel olles, kasutaja vajutab klahvikombinatsioonile ‘CTRL+F’ ja siis avaneb mitte brauseri tekstiotsing vaid foorumi mootori enda otsing.
Esineb olukordi kus brauseri enda otsingule ligi ei saagi, sest klahv ‘F3’ ei ava iga kord brauseri enda otsinguriba, et seal otsingusõna välja vahetada. Sest klahv ‘F3’ viib kursori ühe otsingus leitud sõna pealt järgmise otsingus leitud sõna peale.
Ka brauser ise kirjeldab antud klahvikombinatsiooni ‘CTRL+F’ selgitusega “Find in Page…” millega peetakse silmas otsimist kuvatud lehe enda pealt, mitte aga otsingut foorumimootorist.
Foorumimootori enda otsingu jaoks on veebilehe ülaservas olemas vastav ikoon, kust sellele klikkides ligi pääseb.

Loomulikult on teada, et brauseri enda otsing ei tööta sisuliselt korralikult, kuna siinsel foorumil on komme teksti ühest servast ära kustutada, kui ta seda teisest otsast juurde kerib, aga see tobe võte, kus brauseri enda otsing on suunatud foorumimootori otsingu peale, ei tee seda olukorda paremaks.

2 Likes

Möhh? Kas tõesti?
sidd
Kas tõesti on LHV-s inimene, kes pingutab, et koostada tabelit selliste sõnade kollektsioneerimiseks foorumi mootorisse? Raiskab tööaega sellele, et mõtleb oma ajuga, et see sõna sobib ja selle teise sõna keelame ära? Päriselt?

Kas kusagil on nimekiri saada, mis sõnad on keelatud?

Seda enam, et väljend “s i t t suusailm” on peavooluajakirjanduses kasutusel…

P.S. Kui see screenshoti-pildifail on .png kujul, siis foorumimootor seda vastu ei võta, sest pildifail sisaldab graafiliselt või rastriliselt sõna “s i t t” (tühikuteta), tuleb lausa vastav veateade. Aga millegipärast .jpg kujul oleva failiga jäi mootor rahule, ju siis ei suutnud pidifailist “õiget” sõna välja skaneerida (Optical character recognition, OCR) ja seda ära keelata.

Mis jama see nüüd on? Postitasin ja näitab kohe, nagu ma oleks muutnud.

Kui vajutan “edit”, siis näitab et:

.

2 Likes

Eks nina tuleb ikka tuule järele sättida.

5 Likes

Selgus, et sõna " i d i o o t " on LHV foorumis keelatud.

Ka antiik Kreekas ei olnud idioodid mitte need kes valimistel erapooletukis jäid?

See on müüt. Algselt oli selle sõna tähendus “eraisik” või “mitteprofessionaal”.

• Idioot tähendab Vana-Kreeka ajaloo kontekstis inimest, kes ei võta osa poliitilisest elust ja tegeleb ainult oma privaatsfääri kuuluvate asjadega.

Selline tegelane peab kindlasti keelatud olema…

Kui kasutajat ignoreerida (mille kohta kirjeldus on, et ei saa enam ka teavitusi), siis miks näidatakse mulle ikkagi teavitust tema postituse kohta?

1 Like

Sõna “p a s k” on foorumis keelatud, aga käände “pasa” võtab ilusasti vastu.

Ma vaatan, et ajutine varjamine raporteerimisel on LHV poolt tegelikult tehtud alaliseks.

Lisaks näiteks see, et peale on saadetud RE poolt lööksalklased, kes raporteerivad asjalikku sisu ja siis torkava vahele oma kommentaare.

Ilmselt varsti võetakse siit ka maha.

1 Like