LHV foorumid paremaks

Täiesti tarbetu (samas tüüpiline) räuskamine. Ma ei maininud sind kordagi. Ja kogu sinu vaade teemale on kitsalt endale vaatav. Kuidas sulle muidu meeldivad karlssoni jagatud “lõigukesed tasulisest kvaliteet-ajakirjandusest”? Sama suhtumist saad üle kanda ka enda jagatavale.

PS, ma küsisin linki community guidelinele. Et oskaks ise selle järgi käituda, ja saaks ka teiste poste selle järgi flägida.

Kas ühe Aliase solvamine teist Aliast on lubatud?
Olen saanud aru, et on lubatud.

1 Like

Miks on mu postitus vastus netcat-le, kui ma alustasin postitust suurest “Postita” nupust allservas? On juhtunud ka varem ja ma ei näe ka kohta, kust seda kontrollida.

1 Like

Raulir, võimalik, et sul oli selles teemas mingi varasem kommentaar juba alustatud ja lõpetamata või sulgemata ja see oli vastus netcatile. Lihtsalt kas peale vastamise pooleli jätmist veebibrauseri aken kinni pandud või navigeeritud teisele leheküljele.

1 Like

Kusjuures selle vastamise saaks nagu edit abil maha võtta aga salvestades teeb hoopis uue postituse.

pole kindel, kas selle eest lhv uuele foorumisoftile etteheiteid teha saab, aga juhtus nii, et olin kikumu festivalil, vaatasin föönis oma karlssonile pühendatud sõbralikku följetoni, sõrm läks kuhugi pihta, kogu postitus muutus roosaks ja kuna süsteem midagi tarka sellega teha ei lasknud, muljusin androidis back nuppu … mingit hoiatust ei kuvatud ja kogu postitus kadus )

LHV-l jäävad siin käed lühikeseks. See on selge märk, et Kauriga ei tasu jamada…

6 Likes

“The Bourne Supremacy” – Eesti keeles: “Karssoni Ülemvõim”.

2 Likes

Lp. uue foorumimootori haldajad.
Palun lülitage foorumi mootoris see vastik “feature” välja, et kui ma, oma kommentaari lisades, tsiteerin eelmise kommentaari teksti, siis foorumimootor on omast arust niivõrd “tark”, et kustutab selle tsiteeringu täielikult ära ja ei jäta mitte mingit jälge maha, et minu kommentaar oleks nagu eelmise kommentaari vastus.

Samuti, kui ma vastan viimasele kommentaarile oma uue kommentaariga, siis võiks sellest mingi seos nähtavale jääda, et need 2 kommentaari on omanvahel kuidagi seoses.

Väga vastik on oma kommentaari selle tõttu hiljem parandama hakata ja kuidagi seda “seost” ise lisama hakata.

Seda palvet on siin kajastatud korduvalt.

Tsitaadile ette ja taha tühik ning asi töötab.

Ma kipun seda pidevalt unustama ja see tuleb meelde siis, kui see sobimatu foorumimootor jälle (õigemini chatimootor) oma “tarkust” ilmutab.

Ei tea küll mis oli ajendiks meid sellise asjaga karistada?

3 Likes

Olles kunagi olnud heavy user, ja olles nüüd tükk aega withdrawali all kanatanud ja sisekaemusega tegelenud, tahaks artikuleerida Andres V iidse unistuse konkreetsesse ettepanekusse (kuna ta ise ei ole julgenud seda teha) - let’s shut this shit down. It’s not really worth it anymore. OKOKOKOK - kuna see on vist liiga radikaalne, siis alternatiiv/kompromiss:

Kuna uus mootor on superstreamlined ja always updated ja easy as fuck majandamiseks ja Heero ja Kalju ja kõik teised on super rahul sellega, et see “insignificant side project” on “kinda fine” ja kõik vanad foorumipeded üritavad inimeseks jääda, aga not looking good, siis jumala ok middle-of-the-road lahendus oleks:

1. Permaban all retards.
  2. Tehke ranking useritele, olge supersubjektiivsed ja ebaõiglased, aga näiteks 1-10 skaalal:
    a) Scrooge, Siseinfo, Street/Fit ja ma ei tea, mis nime all Alar Investi tüübid kirjutavad kui üldse, aga neile kõigile rating 9.
    b) Pealik (superdick hooman, superinteresting stuff, both OBVIOUSLY, gotta adore principled people), Schlagbaumm, Stefan, SideKick, Jim ütleme 5.
    c) Ma ise võtaks 3, ymera ja Velikij ja Lauriy ja WN ja muurek ja yanek ja veel ports vanu troppe ka 3.
    d) All else can super go fuck themselves with sugar on top, eriti, kuna foorum enam selgelt ei ole oluline.
  3. Las kasutajad valivad levelid, mida näha tahavad.

Tulemuseks oleks, et see asi tuleks tagasi as a niche product.

Jah? Uuel nädalal maybe done?

Aitäh!

14 Likes

paistab, et ex heavy useri postitus jääbki vaid appihüüdeks kõrbes

1 Like

Peakski jääma. Kui te tahate leida kohta, kus omavahel 5-6-kesi jaurata, siis tänagi õhtul on ju kõik kõrtsid lahti.

10 Likes

Minu enda kirjutatud kommentaaride alla nupureale on hiljuti lisandunud mutrivõtme-ikoon mille juures on kirjeldus tekstiga “postituse administreerimise tegevused” ning millele klikkides avaneb lüliti arusaamatute ja jaburate tekstidega “Loo Wiki” ja “Eemalda Wiki”. Milleks see hea on?

1 Like

Äkki peka seda “loomise” funktsiooni aktiivselt kasutama hakkama?

(sellel võib muidugi olla tagajäeg - selle asemel, et normaalset fooruimootorit kasutama hakata, otsustatakse see üldse kinni panna)-

Paluks sundida kõigil, kelle kasutajanimi algab “kasutaja” oma nime teatud aja jooksul ära muuta.

Ma olen nõus, et üldiselt pole tõepoolest oluline kes mis arvamust avaldab, vaid mis see arvamus sisuliselt on.

Aga kui kõik on “kasutajad”, siis muudab see vestluste jälgimise suht raskeks.

Kus seda üldse muuta saab, kohe ei leidnud küll sellist kohta?

Teema lõpus olev nupp “tagasi” viib suvalisse kohta. 50% juhtudest läheb teemade nimekirja, aga ülejäänud 50% hõppab suvalise hiljutiloetud teema lõppu.

Võiks üldse ära kaotada. Seal allpool on niikuinii link “Vaba teema” vms peale ja tagasimineku funktsionaalsus on töökindlana olemas brauseril. Hetkel lihtsalt põhjustab kogemata klikke ja siis kirumist :slight_smile:

2 Likes