"siretsch" Offf, Mumm on šampade koola ja seda kõlbabki ainult pudelist juua, kõrrega :D
Mumm Grand Gordon on täiesti okei algtaseme shampanja, samal tasemel nagu Möet või Piper-Heidsieck või Laurent-Perrier. Kui kellegi jaoks algab tõeline shampanja alles korra-paar elus proovitud Krugist või Domist, siis on muidugi teine asi.
Ohh aegu! Mäletan, kuidas avati numbri nimega lesila (lounge) ning esimesel õhtul (sõbra girlfriend suutis laua panna) olid kõik kohal, kes endast midagi arvasid. Eluks ajaks jääb meelde, kuidas otsustaval hetkel saabus koos staarkokaga staarinivesteerimispankur, kellel oli neoonkapsaroheline ülikond ning oranžid aksessuaarid. Lisaks mingi kuld ja kard ja natuke kollast. Vat see kostüüm oli pillerkaar. Nagu ka elu sel ajal üldse.
No näed siis, ei pea kogu aeg Koleda Pruuni (või Halli) ülikonnaga käima. Võib ka elust rõõmu tunda. Kuigi... need kes Päriselt Midagi Oähendavad jäävad (mitte lihsalt arvavad) jäävad enamasti oma Koleda Halli (Pruuni) Ülikonna ja Sarvraamidega Prillide juurde ja neid ei näe ühegi Kroonika ühelgi Avamispeol. Hea kui kogu nende elu kohta Internetist ühegi pildi leiab ja seegi on klassipilt 1986ndast aastast.
Oeh, Karum6mm tuletas meelde Kaheksat… 2000ndate buumiaeg oli tõesti lihtsalt puhas pidu.
Aga šampade osas soovitaks pigem vaadata väga väikeseid maju. Eriline Domi fänn pole, tuntud brändidest pigem Taittinger, Perrier-Jouet belle epoque jne. Aga absoluutne lemmik on siiski Pol Roger — ja kui antakse veel šoti mageveeaustrit ka sinna juurde…
"siretsch" Oh mis nostalgialaks… BonBon… see oli veel too aeg kui popid olid “lounge’id”, mis pidid olema ka haigla kombel üleni valged (Stereo!) ja ekstravagantsi ülim tipp oli pardisalat greibiviiluga.
bonbon oli selline koht, kus laenatud armani ülikonna või tervet selga katva kuldse versace erosega, 40 aastaselt ema juures elavad itaalia torulukksepad, kassikullast klotserite klõbinal ferrari võtmete mulaaže letile loopides, kohalikku algelises arengujärgus beibendussektorit hullutasid ja üpriski hea protsendiga skoorisid, proua maranid, tulved ja teised iga aasta tagant kohalikke oligarhe inspekteerimas käisid jne. on seal isegi mehetegusid tehtud, aga ... ausad kohad olid ikka bonnie & clyde, meff, valgus ja kõikide pättide ja litside vaieldamatu lemmik - othello. õigetes kohtades oli blackjacki laud prominentsel kohal, kõvematel padredel tukk laual ja kui nurgas tumedad laksud käima hakkasid, tähendas see, et koosolekul ei jõutud kokkuleppele. tavaline tellimus diskorile oli: 25 krooni ja ... pane midagi head! :)
"Offf" Siinkohal vaidleks vastu (kuigi, mida mina, tavalise palgalise it-mehena ka tean), aga minu pisikeses peas seostuvad mõistega Aristokraat ikka sellised margid nagu: Bristol Delahaye Delage Talbot-Lago Jensen Duesenberg Cord Pierce-Arrow jms. Kuigi, tõepoolest, mida mina ka tean :)
Kõik uhked margid, mis salata. Jenseni ja Bristoliga igapäevast sõitmist suudan ette kujutada, kõik ülejäänud on ekspositsiooniautod isegi Tõelise Aristokraadi jaoks. T.A. võib enesele lubada ka Fiat 500ga koduküla pubi ette veeremist - sest kõik teavad niikuinii, mis tal veel garaažis on.
muurek, kas sa Mr. Robinsonis ei käinudki? See oli Kaubahalli juures asuv koht, kus olid lüheldaste litterkleitidega slaavi kaunitarid. Ja mehed olid kiilakad ja üleni mustas. Ja lihasmassiga. Kui mõned ületöötanud finantsyuppie'd oma valgete särkide ja puhaste kingadega reede hilisõhtul sinna laekusid, koheldi neid kui staare. Minul isiklikult vedas. I always left before the Devil came to the party.
"Marvin" Kodukinohaigus on minust mööda läinud. Kõlarid saabuvad tuppa kahekaupa.
Ma tükkaega mõtlesin, et kas kommenteerin, kuna see on puhas maitseasi. Aga jah, filmi puhul mulle meeldib, kui seljatagant läbisõitva auto heli tuleb sealt. Mulle meeldib tekitada see kinoeasi kodus, raibek subakas tarbib kohe peale nupuvajutust rohkem kui propellerpüks kannatada jaksaks (hint, võrgust võtab 259w)
Sajandivahetuse paiku sain esimese kodukinoelamuse "Reamees Ryani päästmine" vaatamisega. Setup oli videoprojektor ja vist 4xS50 kõlarid ja S30? keskkõlariks. Kui siis tank kolina ja lõginaga "selja tagant" tuli... Pikalt sai töötatud kohas, kus liikusid dvd-d filmidega. Hankisin kodukinosüsteemi ja olin suht pettunud tulemuses. Vähesed asjad, kust tõelist ruumilist heli sai, olid netist tõmmatud. Sattusin rääkima sõbraga, kes tegeles baltikumile mõeldud dvd-de masterdamise e. kokkupanekuga ja ta rääkis, et mahu kokkuhoidmiseks jäetakse reeglina 5.1 heli välja või siis nuditakse suht olematuks. No see selgitas mõndagi. Vanusega elu kiireks läinud ja juba aasta seisab kokku korjatud tehnika ja kaabeldus, et kaminatuppa kodukino ehitada. No vist ei ole prioriteet. Kuna siiani pole jõudnud. Ja filmide vaatamise asemel on hoopis harrastusteatrigrupiga tegusid tehtud 🙂 Aeg on piiratud, pensile minnes vast jõuab ka toani, kus on muusika jaoks setup, mida korralike salvestiste nautimiseks ei pea koguaeg ekvalaiseriga niblima.
"Marvin" Kodukinohaigus on minust mööda läinud. Kõlarid saabuvad tuppa kahekaupa.
Ma tükkaega mõtlesin, et kas kommenteerin, kuna see on puhas maitseasi. Aga jah, filmi puhul mulle meeldib, kui seljatagant läbisõitva auto heli tuleb sealt. Mulle meeldib tekitada see kinoeasi kodus, raibek subakas tarbib kohe peale nupuvajutust rohkem kui propellerpüks kannatada jaksaks (hint, võrgust võtab 259w)
Ongi maitseasi. Pole parem ega halvem, on lihtsalt erinev maailm. Mind väga ei paelu, mõni ilma selleta ei saa.
"Offf" Ma ei tea, kuidas muude asjadega on, aga käitumise, haarde ja meediasuhtluse koha pealt võiks wannabe-Arisokraadid küll selle mehe käest õppida.
Aitäh, väga hea lugu. Nüüd on vähemalt teada, kes hanke võidab, jätaks bürokraatliku jama protseduurid vahele ja kuulutaks kohe parima välja :)
Kuniks turg normaliseerub on olnud Vabas Teemas kõike heitida mõnus, aga vahelduseks võtaks midagi positiivset ette.
Mis mänguasju kingib aristokraat enda või tuttavate 6 - 12 aasta vanuses lastele? Piirdume füüsiliste asjadega, aitab sellest Robloxi mängurahast küll : D Kevad käes, tuleb õue ikka minna.