ära nüüd jama Menace, kõik on ok:)
nii, täna palgapäev, hakkan balzamsi ostma:)
Annox, ma ei ole siin foorumis ennem nii andunud aktsionärist ettevõtte toote fänni ja jutu järgi ka tarbijat näinud, kui Sina! Muideks, see on vahva, eraldub karmide kuivikute jutust ja tõstab tuju:) Ega Sa seda balzamsit, mida Sinu suure palga eest saab, ometi üksi juua ei kavatse? Teisetel kah kipuvad iga kord, kui Sa ostmise/joomise teema jälle üles võtad, suud kuivaks minema...
Mis võib olla Lifosa probleemiks, vaatan vaikselt selle firma poole, et olemas olevatele Leedu aksiatele täiendust leida, kas c37 liti per aksia oleks see koht, kust osta. invest. periood 0,5a -2aaastat või enam. Kas keegi oskab õelda, miks mitte kindlasti seda aksiat osta?
Lifosa ju iseenesest hea ja stabiilne ettevõte - vähemalt kaheaastase ajaperioodi aruandeid vaadates. P/E praegu minu andmetel lausa 9.86, '04-'05 on ROE püsivalt 27-28% vahemikus, kasum paranes aastaga 61% võrra ning aktsia hind samal perioodil 111% võrra, kuigi Q2 ja Q4 olid '05 nõrgemad kui '04.
Tähelepanu tasuks pöörata reale ettevõtte aktsionäride lehel:
Russian company EUROCHEM, MINERAL AND CHEMICAL COMPANY JOINT STOCK 91,15%
Tähelepanu tasuks pöörata reale ettevõtte aktsionäride lehel:
Russian company EUROCHEM, MINERAL AND CHEMICAL COMPANY JOINT STOCK 91,15%
marek84
2005 aasta alguses hind oli 9 lt, aastaga +400%. praegu stabiilne downtrend
2005 aasta alguses hind oli 9 lt, aastaga +400%. praegu stabiilne downtrend
downtrend jah aga pigem turu üleüldisest negatiivsusest tulenevalt, arvan mina. Ei usu, et jätkub kaua. Aktsia PE on hea ning jaanuaris tehti jälle eelmise aastaga võrreldes hea tulemus. Arvaks, et 2 aasta perspektiivis kindlasti hea ost.
MENACE,
Arvestasin hinda märtsi alguses 2005 - ajahorisont 12 kuud.
Arvestasin hinda märtsi alguses 2005 - ajahorisont 12 kuud.
balzams nullis, 2 kuud tühja pandud:)
kuulge tüübid, prognoosige minu meeleheaks nüüd, millal mu lemmik jälle 5 lati ringi jõuab?
Annox röömusta, täna näiteks mitmes Selveris Läti kaseeritud vulinat enam polnud, kõik oli ära ostetud ...
Gomes Sa oled lausa musi...:)
kurb, balzams, kurb
imepisikesed käibed, millega tõmmatakse aktsia alla...
Annox
noh ta liikus üle ka väikese käibega
noh ta liikus üle ka väikese käibega
ka õige, minupärast liikugu kasvõi allapoole, aga siis juba käibega ja ka põhjusega
päris kurvad paar viimast päeva Balzamsile. Otsisin, aga mingit negatiivset uudist ei leidnud. Kas lihtsalt teistest sügavam korrektsioon?
Lifosalt täna plaani järgi tulemas veebruari müügitulemused.
Lifosalt täna plaani järgi tulemas veebruari müügitulemused.
müüa ka ei ole mõtet, oostuorderid juba alla 4...
tundub, et balzamisga tuleb veel väga pikaks minna, raha selle alt ei ole mõtet ära võtta
Balzamsi kohta suur pakk YHI poolt müügipoolele 4 lati pealt. Ilmselt sulgub täna siiski allapoole seda piiri. Ostuhuvi suurenemist ei pane oluliselt tähele, kuigi vahepeal oli tõesti ainult 2 orderit ostupool.
Iseenesest ettevõte kasvab hästi, müüb korralikult ka välisturul ning pole üldsegi kallilt hinnatud. Ei saa tõttöelda aru, miks Balzams praegu suurimate kukkujate seas on Riia turul kui just mõni uudis lugemata pole jäänud.
Iseenesest ettevõte kasvab hästi, müüb korralikult ka välisturul ning pole üldsegi kallilt hinnatud. Ei saa tõttöelda aru, miks Balzams praegu suurimate kukkujate seas on Riia turul kui just mõni uudis lugemata pole jäänud.