Latvijas Balzams ja Lifosa

jah, õige, see on mu enda foorum...ärge siia kirjutage..ma ise kirjutan, vastan ja kommenteerin ennast..kritiseerin ka kui vaja:)
Kritiseerida ja vaielda võiksid tõesti veidi tulisemalt :D
ma veel kogun viha ja vastuväiteid enda vastu, kui siis kord tulema pääseb, ei hoia ma ennast enam tagasi...
kle Annox, hakkad vaikselt juba närvi ajama oma kommentaaridega...
homme ostan veel juurde balzamsit, ja šampust kah
MENACE, kas endiselt arvad, et Lifosas pigem pole ostukohta?
LFO kasumid
Q12004 - -10,1
LFO KASUMID

2004 2005
-------------------------------------
Q1 -10,1 27,6
Q2 13,2 10,7
Q3 20,2 27,7
Q4 27,0 14,9
World B. Free
peab kukkuma alla 42 lt arvan
39.40 order ilmus
müstika, tulemused ju head. Korrektsioon küll, aga et reaktsioon nii tugev hea hinnaga ettevõttele, kes just tulemused avaldas...

no elame näeme
Lifosa jaanuari müügitulemused väljas, eelmise aasta sama perioodiga kasv mingi +17% kandis
saaks balzamsile mingi käibe ka taha siis oleks ok
Leedu SEB märgib ülevaates Baltikumi kõige madalama kasumlikkusega joogitootjaks Latvijas Balzamsi, mille kasumimarginaaliks ainult 2,9%.

Kummaliselt madal, kuigi ma seda äri ei tunne. Võrdluseks Leedu Stumbrasel parimana 16,2%, siis Alita 12,8% ning siis Saku 11,3%. Vilniaus Degtine 10,1%.

Kui muud positiivset pole, siis igal juhul see, et siit on võimalik ehk ainult ülespoole minna.
oi World,B. Free, sa ilmselt ei tea millest räägid...nimelt jõin ma aasta lõpupoole niivõrd palju nende toodangut, et praegugi paha hakkab kui selle peale mõtlen, see peaks andma vähemalt mõneprotsendilise tõusu, kui mitte rohkem:)..hõkk..loodan parimat
Annox
Mis Sa seda balzamsit ikka jupihaaval ostad.Tee neile üks viisakas ülevõtupakkumine ja asi vask :))
Tom, Su jutus on iva, aga kahjuks pean tõdema, et vabu vahendeid on hetkel ehk ainult paari pudeli balzamsi ostuks, mitte rohkem..aga ei, ära solvu, kirjutan selle mõtte oma märkmikusse, ehk aasta lõpu poole veab välja..:)
Annox, ei ole põhjust solvuda :))
nuh..mu joomine ei olnud ilma asjata..
rse-l on depressioon