Kuidas ma leiaksin graafikuid Globaalse-, Aasia-, Ameerika- ning Euroopa kasvuportfellide tootlikuse kohta kuni tänaseni?
Graafikuid oleme uuendamas, hetkel peab tootluse ise arvutama.
selge AloV. Siis teil ei lähe uuendamisega kaua. Ootan ära.
Kindlasti juba KKK st läbi käinud, aga ID kaardiga tehinguid allkrijastades, kas selle puhul kehtib ka see 10 allkirja limiit kuus ?
To Tin: piirangu võimalus on süsteemi sisse seadistatud, kuid praegusel hetkel see ei kehti.
Kuidas ma saan optsioonid kanda ühest portvelist teise portveli ?
Tin:
nimetav portfell, omastav portfelli, osastav portfelli
nimetav portfell, omastav portfelli, osastav portfelli
Schlagbaumm, Kober, kopra, koberisse. Aga muidu jah agree :)
Optsioonide kandmine ühest portfellist teise maksab 100 krooni instrumendi kohta ja selleks tuleks saata e-mail klienditoele.
Tänud.
Kuidas nüüd käib raha kandmine LHV inv. kontole? Enam ei ole "Ülekanded" -> "Raha LHV kontole" valikut ja "ABI"-s kah pole kirjas.
Ilmselt tuleb teisest pangast vastav maksekorraldus teha ja LHV enam ise ei paku seda lihtsat, mugavat ja kiiret varianti?
Ilmselt tuleb teisest pangast vastav maksekorraldus teha ja LHV enam ise ei paku seda lihtsat, mugavat ja kiiret varianti?
https://www.lhv.ee/news/index.cfm?id=1211185
õigus jah, pilt selge :)
"Ülekanded - Raha LHV kontole" - kuhu see kadunud on?
Tähendab, parandan ennast: portfelli all on ta kenasti olemas, aga suunab alati portfelli tagasi, kust pole võimalik valida panka, summasid ega mitte midagi muud.
Raha kandmiseks tuleb kasutada "Ülekanded" ja "siseriiklik makse"
Panen siis "konto nr" oma investeerimiskonto nr ja annab veateate: "VIGA: Makse samale kontole." See nagu annaks märku, et makse sooritatakse LHV-st välja, mitte LHV kontole peale. Seega jätkuvalt ülevalt küsimus: kuidas raha LHV kontole KANDA.
tauri äkki proovid kanda ikka sealt pangast kus raha on
Saaja oleks siis mu pank või?
Makse pangast xxx LHV Panka, oma kontole.
Varasem pangalink pole enam kasutusel.
Varasem pangalink pole enam kasutusel.