nonii…final countdown käib…vaatame kas Svenil on õnnestunud siinne börs alla rääkida
Alguseks küll, mina prognoosin tänaseks sulgemiseks TALSE -0.5..+1%
qrt seda teab...kui Telekomi sulgemishind on taas isegi paremast äärest kõrgemal...siis võimalikud variandid...suht naljakas igatahes
Sveni eesmärk pole vahest olnud "siinset börsi allarääkida", vaid liigset vaimustust leevendada.
tundub, et minunimeline efekt on justnagu läbi põlenud juba selle esimesest päevast alates. paha lugu küll. ma olen selle pärast väga mures ja kannatan unepuuduse all. Õhtul, öösel ja hommikuti pole veel väga viga, aga pärastlõunati näen ma kurja vaeva, et sõba silmale saada. Ja kõik mingi Alo pärast, kes minu nime mingile efektile pani. :-)
Aga jah, ega ükski prohvet pole oma eluajal või omal maal kuulus olnud. Vaadake näiteks, mis Jeesukesega tehti... :-)
Aga jah, ega ükski prohvet pole oma eluajal või omal maal kuulus olnud. Vaadake näiteks, mis Jeesukesega tehti... :-)
Et Svenist prohvetit teha tuleks tal Ühispanga torni katuselt alla hüpata hüüete «müüge, muidu hävite» saatel. Ega prohvetiks ei peagi olema ju lihtne saada.
eeehhhh....relax...just kidding
teiste pattude pärast ma märtrisurma küll ei viitsi surra.