nonii, tahax 30 tonni teenida. milline on parim viis seda teha? väga oleks vaja hetkel.
pakkuge.
hm... miks 30 ? miks mitte 100 voi 500 voi rohkem ...
Ühe päevaga ja 100% kindlalt - pane ca. 400 mio EEK-i üleöödeposiiti.
Mine tööle!
osta odavalt ja müü kallilt. kui iga asja pealt teenid näiteks 100 kr, siis oleks ainult 300 aktsiat vaja treidida.
mis tööde eest yldse 30 000 neto makstakse? aga 30 000 bruto?
palju bisnest peab ajama et 30 keeku saada kuus puhast?
palju bisnest peab ajama et 30 keeku saada kuus puhast?
riq, milleks nii karm tähtaeg, kuu.
Kui kuuga ei jõua, võib proovida aastaga.
Kui kuuga ei jõua, võib proovida aastaga.
Eesti moodi äri aetakse niimoodi, et ostetakse poest uus auto ja minnakse seda turule müüma. Kunagi tehti sellega ka 30 kilo vahet.
Arvestades seda, et kui poest autoga välja sõidad, siis kaotab see hetkega 20% väärtusest .... päris keeruline oleks siis ostuhinnast rohkem raha saada.
Aga enivei, aktsiaturul juhtumid a la "mul on vaja teenida 30K ja aega 2 kuud" lõppevad enamasti halvasti, liiga kindel kasumitarget rikub ratsionaalse mõtlemise.
Seega Shed,
1. Mine ülikooli (kui see tehtud, siis punkt 2)
2. Mine tööle.
Pikaajaliselt kõige parem risk/return ;)
Aga enivei, aktsiaturul juhtumid a la "mul on vaja teenida 30K ja aega 2 kuud" lõppevad enamasti halvasti, liiga kindel kasumitarget rikub ratsionaalse mõtlemise.
Seega Shed,
1. Mine ülikooli (kui see tehtud, siis punkt 2)
2. Mine tööle.
Pikaajaliselt kõige parem risk/return ;)
Astu Keskerakonda,kandideeri selle nimekirjas Riigikokku ja su unistus täitub.
Ma taiendaksin Sveni - kui kevadeni oodata ei viitsi, loo Raimondilt ule Maria ja saad kohe aiapapalt tubase ja tulusa too:)
kes tahab raimondit lähemalt vaadata, mingu linnavalitsuse alla asuvasse baari vms. Istub seal, räägib Mobiiltelefoniga ja joob teed vms. täitsa imelik.
Muidugi kui pole linnavalitsuse tõendit ette näidata, siis yliodavast kräpptoidust osa ei saa :)
Muidugi kui pole linnavalitsuse tõendit ette näidata, siis yliodavast kräpptoidust osa ei saa :)
Vaata ringi, mida su ümber vaja läheb ja siis vaata e-bay'sse.. Kui natuke asja tunda, siis pole probleemi;)
synop, saab ikka kui hästi tahta :-)
sven000, pole mõtet keski astuda, parem astu respusse, suuremad shansid meepoti juurde pääseda
sven000, pole mõtet keski astuda, parem astu respusse, suuremad shansid meepoti juurde pääseda
aga kuidas siis mina 30k saan kui sven respu astub? :p
to Velikij Kihlvedu on teretulnud
To Riq Loe minu üleeelmist soovitust ja sa saad oma raha .Maria variant võrdub umbes 15000 EEK,seega loss50%.Valik on sinu.
to ukukuut :
"vaata e-bay'sse.. Kui natuke asja tunda...." <<< mis mõttes? räägi palun lähemalt. mis seal eBay-s on ? milles point on ?
"vaata e-bay'sse.. Kui natuke asja tunda...." <<< mis mõttes? räägi palun lähemalt. mis seal eBay-s on ? milles point on ?
kui juba mingi 10K stradikapitali on - oleks ju see 30K hea õnne korral isegi turul võimalk teenida. Äkki läheb õnneks.....
Aga muidu jah, mine tööle v. veel parem "Tahad Saada Miljonäriks" saatesse. Seal, krt, võidavad kogu aeg.
Aga muidu jah, mine tööle v. veel parem "Tahad Saada Miljonäriks" saatesse. Seal, krt, võidavad kogu aeg.
Lühiajaliselt: Kui sul on natukenegi algkapitali olemas, siis mine LHV seminarile õpi selgeks optsioonidega kauplemine ja jälgi turgu. Väikse rahaga on see üks võimalusi kiiresti profiiti lõigata. Risk on muidugi suurem, sest võid kaotada kõik.
Pikaajaliselt: Enne targaks ja siis rikkaks ! ! !
Üldjuhul sellised kiirelt rikkaks saamise üritamised ei lõpe soovitud tulemusega, aga kes teab võid ju proovida :-) :-( !
Pikaajaliselt: Enne targaks ja siis rikkaks ! ! !
Üldjuhul sellised kiirelt rikkaks saamise üritamised ei lõpe soovitud tulemusega, aga kes teab võid ju proovida :-) :-( !