Kuidas optsioonidega läheb?

Optsioonidega on olnud võimalus kaubelda natuke rohkem kui kuu aega. Kuidas läinud on? Ise olen üsna rahul. Alustasin umbes Eesti keskmise inimese netopalgaga, umbes kuu aja pärast oli neid juba kolm. Olen teinud ainult pute, põhiliselt QQQ-le ja ka NOK-le. Praegu optsioonidega ei kauple, kuna ma ei ole päris kindel, mis suunas turg lähiajal liigib.

Alvar, väga õige suhtumine - kui nägemus väga hägune, on parem kõrval seista kui liigseid riske võtta.

Omalt poolt võin öelda, et huvi optsioonide vastu on LHV Direct'i klientide hulgas suur.

Kui optsioonide suhtes midagi segaseks jääb, siis kindlasti küsige - kristjan.lepik@lhv.ee või (0)6108458
Kas LHV Direct´i kaudu optsioonidele tehtavaid optsioone saab osta. Kuidas seda nüüd nimetatigi ... ca-call või ...
täna on call mehed vist rõõmsad
Mnjah ilmselt mitte kauaks
mul on küll täna kindel plaan Dow-ga lühikesse minna aga mine sa muidugi tea. kui ikka veel tõuseb siis läheb asi juba hirmsaks
nonii.
mul on 3 calli yle 100% plussis,
15 calli on 75% miinuses
4 calli on 50% miinuses

kokku olen ikka miinuses :)
kui qqq veaks enne okt keskpaika 35 välja,
oleks ma rikas..
Riq, polegi lood kehvad, vaata kuidas rallib
minu jaoks on kehvad.
mul on 15! oct@35 calli..
keksmine hind .8!
Riq, kuidas putid elavad? :)
Jumal tänatud, et ma eile QQQ puti ära müüsin!
putid on 50% miinuses.
ma tegelt täna tegelen rohkem losside cuttimisega kui winnide genereerimisega.. :)

see pole normaalne et indeks yhe päevaga 8% t6useb! myysin kasumis callid maha.
ostsin veits putte juurde..

m6nus volatiilsus!
käibed on suured. mul on tunne, et homme on jälle pluss päev. õhus saab hingata
9% päevas on natuke liiga palju. homme kukub kasv6i nats ja siis jälle yles..
optsioonide teenustasud on siiski kirved, väiksel kauplemisel ligi 12$ + limiidile veel 2,8$ otsa on ju kirves. Kui teed ka üle 40 lepingu kuus on hind ikka ligi 6$+ limiit 2,9$. Paar taala alla oleks juba parem. EHK ANNAKS MÕELDA oleks vast kauplejaid ka rohkem!
See tasu, mis praegu on lepingu kohta võiks olla tehingu kohta. Või kehtestada tehingutasu + iga lepingu eest natuke.
TÄIESTI NÕUS, NÄITEKS TEHING + 1-2$ LEPING.
csco - cyqjc tegi 900%, oleks lhvs teinud
0.05 x 10 lepingut- hind 50$ + lepingutasu 119$
kokku 169$. müües 0,45 x 10 lepingut = 450$ - 119$
lepinu tasu. kokku kasum kõigest 450 - 290 = 160$ ehk 160%.
Võrdlus on asjakohane, kuid ei maksa unustada, et lokaalses mastaabis on LHV hinnad teiste pakkujatega võrreldes ikkagi soodsad
Kas puti ja calli korraga ostmise strateegia (strangle vist) on ennast õigustanud? Janno, kuidas sul läinud on?