kuidas kulutada 30 krooni?

ostad 3 6lut?

avalda kuulutus "müün kõike".
Ostad 2pakki sigarette
Või ostad hoopis 3,571 liitrit bensiini 95-e.
riq....

ostes kolm 6lut, oleks v6itnud....ö plais tu liiv!!!
...1,5m nööri...
Tänase ilmaga ostaks mina villased käpikud.
...1,5m nööri siis saaks kelgutama minna!
Tee Ego järelmaksukaart ja osta 1800 kroonine kink enda sõbrale ja saad ühe kuu maksepuhkust. Täitsa tasuta s.t. 30.- eeki.
Kas Ego kaardi sõlmimine maksab siis 30 EEK'i? Mul just seesama mure, otsin tuttavat hansapankurit, kes mulle ka EGO kaardi teeks. Siis saaks kulutada juba tunduvalt rohkem kui 30 krooni :-)

P.S. see ei ole advendinali ja ma ei ole ka niipalju külma saanud, et liikvor aju ümber kolisema hakkaks :-)
Raamatupoes on sarjast "Eesti mõttelugu" mõni päris huvitav raamat, allahinnatud kümnele kroonile. Osta neid kolm tükki, loe kas või ise läbi ning ürita tuttavatele 20 krooksu tükk maha müüa. Kui lahti saad, on juba probleem kuidas 60 krooni kulutada.
Minu meelest on Ego kaart järgmine halb asi pärast Jossif Stalinit.

20% aastaintress on ilusasti lillede vahele ära peidetud, enamus inimesi ei saa arugi palju nad maksavad. Lisaks kui inimesed maksavad kõigepealt ära intressi, siis kahaneb põhiosa väga aeglselt. Niimoodi võivad 1000 kroonised saapad maksma minna 1500. Üsna röövellik toode e. pank kasutab ära inimeste viletsat arvutusoskust.

Ja muidugi need vahvad juhtumid kus pank üritab kliendile müüa korraga Ego kaarti ja pensionikindlustust (leti taga olev teller kuuleb väikest kuradit õla peal, kes korrutab "müü-või-haihtu"). Ehk - anna oma raha meile 4%-ga, me paneme selle laua alla ja anname sulle 20%-ga tagasi!

Lisaks veel see, et Ego kaardi broshüüril on Inspira mööblipoe taha märgitud LHV maaklerite telefon ...
Hmmm

Ego kaarti ma ostma küll ei taha hakata. Siis see äri ei tasu ennast ära.

Ja see, mida Kristjan rääkis, on muidugi sulatõsi ja selge röövimine. Minul oli selle kaardiga üks palju parem plaan kui temaga mingeid asju järelmaksuga osta. :-)

Ainult et enne tuleb see kaart muretseda kuidagi...
Velikij tahab kahte kilo kommi?
Kas EGO kaardiga antakse kaasa kaks kilo Hansapanga kompvekke? Või 2000 ETL-i?
Minu arvates eksisteerib kahte liiki tavalisi inimesi: ühed hoiustavad raha Hansapanga arvelduskontol 0.2% intressiga ja teised omavad EGO-kaarti makstes 20% intressi. Et situatsioonist võita tuleks osta Hansapanga aktsiaid.
Homme hommikul lähen Hansapanka. Olen moraalselt valmis - kas ka teller minu soovi aktsepteerib on muidugi iseasi. Täna juba taheti mulle EGO asemel Magnetit pähe määrida, aga see nõks ei läinud läbi :-)
kui magnet kylge ei hakka, siis velikij järelikult pole raudmees, kyll on aga tal egoprobleem :)
ühelt võrumaa meeste kodukalt on pärit lause stiilis "Kuradi Kalei, ostis endale käki, p****e ma ostan endale EGO kaardiga Audi A6, kuumakse 160 krooni."
Mina ja raudmees...ha-ha-ha!
Ma pole siiani veel ühelgi triatlonil käinud. Isegi harrastajate omal mitte.
Aga kui sa riq kaua kobised, siis sel suvel lähen ja mis sul siis öölda on?

Tegelt on probla tõsisem, mina saan oma egoprobleemiga hakkama, aga kas sa tahad väita et neil tuhandetel inimestel kel juba on EGO kaart on ka egoga probleeme?
riq, mõtled sa seda tõsiselt või jälle niisama pläägutad?