Kuidal läheb Nasdaqi mänguritel?

Kas toimub uue majanduse taassünd NASDAQ-il?

SPETS, kas hakkad mäele tagasi saama? (oled suutnud kaotuse tagasi teha).

Kas kellegil on soovitusi S&P 500 kohta?
Mina olen S&P pidanud põhiliseks indeksiks, mis on oluline USA aktsiate üle- või allahinnatuse näitajaks. Kui see indeks alla 1300 punkti ei tule, siis USD kukkumine ja/või kõrge inflatsioon
USA-s on vältimatu. (tegelikult on vist isegi see liiga väike kukkumine, pigem oleks vaja 1000-1200 punkti).
100 punkti S&P-s on makromajanduslikult olulisem, kui 1000 punkti Nasdaq'i osas.
Väga valus on vaadata S&P-d jälle 1437 punkti peal. Selline liigvarajane optimism teeb Greenspani seisu jälle raskeks. Oleks nagu vaja intressimäärasid tõsta, aga ... need on juba niigi päris kõrgel.
Outlook for the markets
You are constantly reevaluating trading-range levels for the S&P. Last time we looked, you were quoting a range of 1,200 to 1,500. Have you revised those figures?
The S&P can go as low as 1,250 and as high as 1,560 and still be in the trading-range behavior that we have been talking about for this year. We expect growth to be somewhere in the mid-teens this year, and look for high valuations on that growth.
Christine Callies, chief strategist for Credit Suisse First Boston

Arvamusi on muidugi mitmeid. Kuid enamsti ei arvata et SP langeks alla 1250 piiri. Rohkem usutakse et liigub teatud vahemikus ja tõuseb kergelt.
Ma olen absoluutselt nõus, et langus jääb väiksemaks, minu väide on lihtsalt see, et kui aktsiaturul piisavat korrektsiooni ei toimu, siis toimub korrektsioon USD kursis ja inflatsiooni kaudu.
Muide, USD kursi langus võimendab oluliselt ka inflatsioonilise surve. Eriti USD langus JPY suhtes.