… jõuad veel HP noteeringud ära muuta, enne kui esimeseks noteerijaks jääd
http://online.tse.ee/orders.html?isin=EE0000001063
So?
ei midagi.
no ja ongi esimene, magate seal vä?
just. Kõigi KK inimeste kohustuslik lõunauni...
Mina kunagi 11.01:
Võib juhtuda, et Hansa läheb tõepoolest lähipäevil 120-ni, sealt tasemelt on aga korrektsioon väga tõenäoline.
Võib juhtuda, et Hansa läheb tõepoolest lähipäevil 120-ni, sealt tasemelt on aga korrektsioon väga tõenäoline.
KK - mis see on?
võimalikud variandid:
KaasaKiskuvad? Kodutud Kristlased? Kawe Kelder? :-)
võimalikud variandid:
KaasaKiskuvad? Kodutud Kristlased? Kawe Kelder? :-)
Oh sind Tarkpead. Hänni sőnul on Hansapanga aktsial veel tőusuruumi - eilsest BNSi börsikommentaarist.
Jah - aastaga 150-160. Endiselt sama seisukoht.
aga õnnestus muidu ikka 2k hansat ikka 117.5-ga sisse rebida?
Alternatiivne kauplemissüsteem?! Kas ma saan ka oma noteeringud üles panna?
Sa tahad tõenäoliselt Estikot müüa? Mis hinnaga?
Fantastiline...
Ostsin jah 117.5-ga, kui tõesti peaks kedagi huvitama. Natuke oleks veel odavamalt saanud tõepoolest. So?
Ei taha Estikot müüa. Praegustelt tasemetelt mitte. Kuhu mujale selle raha peaks panema? Ma oleks hoopis huvitatud, et Estiko suhtleks investoritega veidi rohkem ja tõuseks oma tegeliku väärtuseni. Siis võiks aktsiaemissiooni teha.
Kes täna Hansat nii hoolega müüs?? See on ju nagu peaga vastu seina jooksmine.
:Ma oleks hoopis huvitatud, et Estiko suhtleks investoritega veidi rohkem ja tõuseks oma tegeliku väärtuseni.
paraku, paraku... on mitmeid teisigi ettevõtteid, mille juhid sõimavad või on sõimanud börsi, et see ei hinda õiglaselt nende aktsiaid mõistmata seejuures infopoliitika ja avalikustamise tähtsust hindamisprotsessi juures. Vastavalt kättesaadavale infole on ettevõtteid siiani ka hinnatud. Kui ikka ettevõttest paljudele küsimustele vastatakse, et me ei ütle teile midagi või et mis see teie asi on, siis on hinnang ka vastav.
paraku, paraku... on mitmeid teisigi ettevõtteid, mille juhid sõimavad või on sõimanud börsi, et see ei hinda õiglaselt nende aktsiaid mõistmata seejuures infopoliitika ja avalikustamise tähtsust hindamisprotsessi juures. Vastavalt kättesaadavale infole on ettevõtteid siiani ka hinnatud. Kui ikka ettevõttest paljudele küsimustele vastatakse, et me ei ütle teile midagi või et mis see teie asi on, siis on hinnang ka vastav.
Homme avaldatakse Hansa konsolideeritud auditeerimata majandustulemused. Isiklikult arvan, et see peab lootusetu pessimist olema, kes selle hirmus aktsiaid müüs. Võimalik, et korrektsioon toimus ka Venemaa korretksiooni järellainetusena. (ise te ju räägite, et lääne investorite jaoks üks arenevate turgude sektor kõik). Mina isiklikult julgesin HP-d 117 pealt osta oma konservatiivsele emale:). Aga eks tulevik on alati targem, kui ükskõik milline analüüs