Kas see mees saab esikoha? /Muide mitmed tema raamatud on ilmunud isegi meie emakeeles!/
http://en.wikipedia.org/wiki/David_Icke
In 1999, Icke wrote and published The Biggest Secret: The Book that Will Change the World, in which he identified the extraterrestrial Prison Warders as reptilians from the constellation Draco.[25]They walk erect and appear to be human, living not only on the planets they come from, but also in caverns and tunnels under the earth. They have cross-bred with humans, which has created “hybrids” who are “possessed” by the full-blooded reptilians.[26] The reptiles’ hybrid reptilian-human DNA allows them to change from reptilian to human form if they consume human blood. Icke has drawn parallels with the 1980s science-fiction series V, in which the earth is taken over by reptiloid aliens disguised as humans.
Icke on viljakas ulmekirjanik, kes väidab, et tema ilukirjanduslikud raamatud on tõsi. Näiteks Mihkel Raud väidab oma värske raamatu osas sama. Seega vahet pole.
Saientoloogia?
Kulutad miljon taala ja siis saad teada, et:
H-BOMB DROPPED ON VOLCANO
EXPLOSION
TERRIFIC WINDS
THETAN CARRIED OVER PEAK
ELECTRONIC RIBBON CAME UP
HE STUCK TO IT
IT WAS THEN PULLED DOWN AND HE WAS (AS PART OF A GROUP) IMPLANTED WITH R6
PICTURE OF PILOT SAYING HE IS MOCKING IT UP
Sõda kirikuga ja OT3
Kulutad miljon taala ja siis saad teada, et:
H-BOMB DROPPED ON VOLCANO
EXPLOSION
TERRIFIC WINDS
THETAN CARRIED OVER PEAK
ELECTRONIC RIBBON CAME UP
HE STUCK TO IT
IT WAS THEN PULLED DOWN AND HE WAS (AS PART OF A GROUP) IMPLANTED WITH R6
PICTURE OF PILOT SAYING HE IS MOCKING IT UP
Sõda kirikuga ja OT3
Saientoloogia on puhas ekstreemhuumori kullafond. Soovitan kõigile soojalt South Park'i osa, kus on kogu nende maailmapilt 20 minuti sisse mahutatud. Hullumeelne nahkhiire sõnnik, ma ütlen! :-D
Minuarust päris hea eksperiment mis tehtud ulmekirjanik Hubbardi poolt. Teised vanad teevad samasuguseid star trekke/warse kelle fanbase on sama andunud ja fanaatline. Kunagi olles ise suur ulmekirjanduse austaja siis vaadates mis tänapäeval toimub siis noh jah, sorry.
njah no tegelikult see "kirik" ei ole eriti naljakas oma käitumise poolest- tohutu kari juriste, kõigi ja kõige kohtusse kaevamine eesmargiga nad vaikima sundida ja/või pankroti ajada, veebilehtede sulgemised, ISP-de süüdistamine, serverite konfiskeerimise nõudmine kohtu ajaks jm. täiesti pöörane sõda skeptikute vastu kes julgevad selle ajupesu masina vastu sõna võtta..........
Nojah kui ma nende scammerite pundis oleksin paneksin veelgi räigemalt :)
Saintoloogia kirik mul siin muidu kohe yle tee, hea aknast vaadata kui head inimesed moodujatele lendlahti jaotavad. Tom Cruiset pole nainud kuigi olen silma peal hoidnud.
Tavalised kahtlusalused nagu Illuminati, vabamyyrlased, templiryytlid ja juudid on konspiratsioonimaailmas vist kergelt orbiidilt maas juba viimastel aegadel. Fooliummytsikesega mehike minu sees ytleb ka, et Bilderbergi grupi ja trilateraalse Komisjoni kohta pole ka nagu eriti midagi kuulda olnud, tea kas asi susiseb veel.
mykoloog, ilmselt David Icke saigi aru, et tavapärase "see, et juudid on meist rikkamad ja targemad, on kahtlane" story-ga enam ei löö ning seetõttu lõi oma vandenõuteooreetilise haru, kus märkis muuhulgas ära, et "juudid on meist targemad ja rikkamad, sest nad on tegelikult interdimensionaalsed sisalikud."
Võtame näiteks Henry Kissinger'i. No EI OLE VÕIMALIK, et mees nii kaua elada saab. :-D
Võtame näiteks Henry Kissinger'i. No EI OLE VÕIMALIK, et mees nii kaua elada saab. :-D
Erinevalt Jyri Linast Icke minu teada juutide vandenou teemat ei ekspluateeri. Reptiilid on meie hulgas koikjal, nii juutide, katoliiklaste, protestantide kui moslemite nahas.
See reptiilide teema ju pärit filmist nimega V.
Ma lugesin Icke'i kunagi päris huviga - ma tahtsin teada, kui hulluks saab asi minna? "Maatriksi Laste" lõpuks oli asi ikka päris friikaut. :-D
mykoloog, ma ei suuda hetkel meenutada, kuivõrd Icke ühe või teise rahvuse teemal sõna võttis, kuid siinkohal ei saa unustada, et see vandenõuteoreetiliste uskumuste kompleks, mille Icke üle võttis ning millele ta oma sisalikukomponendi juurde keevitas, on olemuselt suhteliselt juudikeskne...et mitte öelda -vaenulik.
mykoloog, ma ei suuda hetkel meenutada, kuivõrd Icke ühe või teise rahvuse teemal sõna võttis, kuid siinkohal ei saa unustada, et see vandenõuteoreetiliste uskumuste kompleks, mille Icke üle võttis ning millele ta oma sisalikukomponendi juurde keevitas, on olemuselt suhteliselt juudikeskne...et mitte öelda -vaenulik.
http://video.google.com/videoplay?docid=-2912878405399014351
Tähetark Igor Mangi horoskoop Maalehes võtab vaikselt vandenõuteooria jooni. Mees peksab kohati ikka täiesti segast. http://www.maaleht.ee/2008/12/23/uudised/4025-tahetark--igor-mang-mida-toob-aasta-2009
mykoloog, aga ta ju nägi ette majanduskriisi ja Gruusia sõda!!*
*I was being ironic.
*I was being ironic.
2007 aasta lõpus võis iga normaalse mõtlemisega inimene aru saada, et 2008 aasta enam nii roosiline ei tule v.a. Ansip muidugi. Lugesin ka järjekordselt seda Mangi ennustust - selleks, et selliseid järeldusi teha järgmise aasta kohta ei ole vaja olla mingi hiromant. Mingi maailmakorra muutuse ja kapitalismi kokkuvarisemise jura käib juba aastast aastasse.
eesti puhul on kõik lihtne, pahalased on venest ja head on usast.