ehk siis tänase päeva jooksul on tasuta wwww.realmoney.com ja www.realmoneypro.com
Trust me, sealsetest kommentaaridest ja analüüsidest leiab märksa kasumlikemaid asju, kui siit foorumitest:)
shordivad seal GE-d? Nüüd vä?
naised saunas rääkisid et prismas olevat ka rohkem kaupa kui r-kioskis..
One minor detail Fit:
Realmoneypro maksab kuus 250 USD ... ja LHV foorumid on täiesti tasuta :)
Realmoneypro maksab kuus 250 USD ... ja LHV foorumid on täiesti tasuta :)
to matrox: oled teeninud kümneid miljoneid dollareid oma analüüside põhjal? Mina ka mitte. Nemad on.
to kristjan: one more minor detail:
Kui öeldakse, et "ma pole nii rikas, et osta odavaid asju", siis kui rikas peaks olema, et kasutada tasuta investeermisnõuandeid? :)
Ei foorumid on fun, respect, aga ilgelt kasulik oleks vahepeal taolisi saite lugeda, isegi raha eest.
to kristjan: one more minor detail:
Kui öeldakse, et "ma pole nii rikas, et osta odavaid asju", siis kui rikas peaks olema, et kasutada tasuta investeermisnõuandeid? :)
Ei foorumid on fun, respect, aga ilgelt kasulik oleks vahepeal taolisi saite lugeda, isegi raha eest.
Fit, Sa oled neid kindlasti rohkem jälginud kui me kõik kokku, shortisid nad GE-d ikka 50 pealt ka?
See oli lihtsalt esimene asi mis silma hakkas ja tundus huvitav.
See oli lihtsalt esimene asi mis silma hakkas ja tundus huvitav.
Ega meiegi analüütikud meelega jama aja - lihtsalt meeskonnad on taga erineva suurusega. Miks Kristjan ei viitsi foorumites enam sõna võtta? ...saan aru, pole aega :-(
siit hea äriidee eesti lotole - provaidida eek 3K eest mängustrateegiaid. tundub et supskraibijaid oleks.