Kindel süsteem

Valdav osa inimesi ei suuda uskuda, mida nad selle teema alt loevad. Mis on tegelikult hea. Mõne jaoks aga (ja võibolla oled see just sina) muutub praegusest hetkest kõik.

Mida arvate tulemustest:
+154
-1
+44
+60
+6
-65
+120

Kas need on (optsiooni) tehingute pealt võidetud protsendid ?
Mingi spämmar, kes on 1000 kroonist 2540 teinud, ajab juhet kokku :)
Ei tasu kohe kärkima hakata, vahel võib asjas iva ka olla :P
Aga asume siis asja juurde...
Mida arvan tulemustest?
Lahe arvude kombinatsioon:)
Summa on 318 .. mul oli kunagi BMW 318i
Selles jutus muide ongi iva. See kes nüüd sellest jutust kohe aru sai vōib kunagi need numbrid päeva kasumina dollarites oma arvele kirjutada. Need numbrid lōhnavad daytrade`mise järele(kes senti ei korja see krooni ei saa).
Iva? I know a thing or two about trading ja kasutumat mula pole ammu lugenud. Võrreldes Spetsi või kasvõi Jannoga kes actually näitasid oma meetodit, on see mingi noore veel nülgimata kuke kiremine:)
ma ei saa ka aru mis ila see mees ajab oma postiga
vaadates kindla süsteemi kasutajanime:

- tegemist on kindla süsteemiga, kus 7 õhtut nädalas on mängitud ruletilaual numbrile 0

sestap tehkem omad järeldused
Kas teist keegi maagiaga tegeleb? Antud teemat on ilma selleta raske mõista.

Isiklikult püüan mõista kaartide tähendusi. Alustasin kaartide ladumist aktsiatele. Tähendust ma veel täpselt ei tea. Kui mulle on midagi ülevalt poolt antud, siis peaksin selleni jõudma. ERICY aktsiale tuli üsna võimas partii - nimelt pokkeri keeles maja. Kaarte kasutan alternatiivse vahendina. Loomulikult on esikohal fundamentaalne ja tehniline analüüs.
See võib tunduda uskumatu, kuid mida te arvate tulemustest:
12,4
5.39
9.81
1.55
58,7
19,9
27.90
2.50
39.64
5.23

Annan ka vihje, üritage see kõik kokku liita ja saadud numbrile mingi tähendus omistada.
kas siin foorumis tuleb midagi enne tarvitada, et kaasa rääkida ja aru saada?
US,
Arvan, et tegu on mingi eriti volatiivse aktsiaga :)?
kui juba mingite pohhui numbrijadade esitamisex läx, siis ma panen kah siia yhe(see on lihtne arvata): 1 2 3 5 8 13 21 34 55 89 144 233 377 610 ....jne.
tuli ka tahtmine üks uskumatu kuid tegelikult hea numbririda kirja panna (võib olla just sinu jaoks muutub pärast selle lugemist kõik):
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Mis te sellest arvate 1000000; 10000000; 100000000.....
>>Valdav osa inimesi ei suuda uskuda, mida nad selle teema alt loevad.<<

Õndsad on need, kes ei näe, aga usuvad.

Muud ei oska nagu ülaltoodud "tulemuste" kohta öelda.......
00010100

see on MAAGILINE number
kes arvab ära