Varsti algab aktsiamäng. Paljud teist siin leheküljel osa võtavad?
Kui suur õpilaste konkurents võiks tulla? Ma veel mõtlen, kas tasub osa võtta, ei ole USA turuga väga hästi kursis.
Kas lühikeseks müüa saab?
ma vaatasin valikut ja mulle tundus, et hulk huvitavad ja olulisi aktsiaid oli puudu.
aga praegu ei saa ma näiteid tuua, sest leht on maas.
aga praegu ei saa ma näiteid tuua, sest leht on maas.
Täna hommikuks oli registreerunuid ca 300 portfelli ringis. Selle numbri sees on muidugi ka arvukad ÄP ja LHV töötajad, kes auhinnakonkurentsis ei osale. Õpilasi ja üliõpilasi oli palju, minu mäletamist mööda üle pooled osavõtjatest kvalifitseerusid mingiks õpilaseks, üliõpilaseks, magistrandiks, doktorandiks või muidu studendiks. Osa võtta tasub ikka, kuigi nii lühikese ajaga (ca 1 kuu) ja ilma päevasisese kauplemisvõimaluseta on esikoht ikka natuke juhuse asi ka. Lühikesi positsioone, tuletisinstrumente jm. finantsvõimendust kasutada ei saa.
Kas keegi võiks mulle midagi soovitada?
500 aktsia läbitöötamine võyab väga palju aega.
500 aktsia läbitöötamine võyab väga palju aega.
Mäng on juba alanud, kas saan veel registreerida?
Lugupeetud kaasvõistlejad! Võistluse perioodiks hindan USA aktsiate üldist väljavaadet negatiivselt.
Soovitan:
a)mõelda läbi ajastus (16.mai jms olulised kuupäevad);
b)need, kes soovivad võistlusel edetabeli esimesse poolde jääda, peaksid tehinguid vältima!!
c) need, kes soovivad võita, peavad olema X-sektori aktsiates pikad lühikestel tõusuperioodidel. Reeglina proovivad ostjad ilmselt investeerida suurematesse kukkujatesse. Äkki tuleb seda teha veel natuke hiljem. Tehingute teostamine 1x päevas võib aset leidva põrke kasutamise võimatuks teha. Kui ikka hullusti läheb, saab ju 31. maini uue portfelliga pihta hakata...
d)kaitsestrateegiad, mille alusel tuleks olla toiduainetööstuse (KBL, NA, BFO, UN) jms toredates (lisaks MO) aktsiates, võivad olla keskmisest edukamad, kuid tõenäoliselt ei võida.
Milliseid strateegiaid teised mõtlevad?
Soovitan:
a)mõelda läbi ajastus (16.mai jms olulised kuupäevad);
b)need, kes soovivad võistlusel edetabeli esimesse poolde jääda, peaksid tehinguid vältima!!
c) need, kes soovivad võita, peavad olema X-sektori aktsiates pikad lühikestel tõusuperioodidel. Reeglina proovivad ostjad ilmselt investeerida suurematesse kukkujatesse. Äkki tuleb seda teha veel natuke hiljem. Tehingute teostamine 1x päevas võib aset leidva põrke kasutamise võimatuks teha. Kui ikka hullusti läheb, saab ju 31. maini uue portfelliga pihta hakata...
d)kaitsestrateegiad, mille alusel tuleks olla toiduainetööstuse (KBL, NA, BFO, UN) jms toredates (lisaks MO) aktsiates, võivad olla keskmisest edukamad, kuid tõenäoliselt ei võida.
Milliseid strateegiaid teised mõtlevad?
Mõtlesin juba, et Kristjan on kadunud, aga ei. Isegi oma pildi on kommentaarile juurde saanud. Hea.
Strateegia koha pealt võtab variant d minu mõtted hästi kokku.
Strateegia koha pealt võtab variant d minu mõtted hästi kokku.