Kas Nokia on haitek või ikkagi kummikud?

Kuidas uued mudelid tunduvad siis?

3650 on ilmselt üks sellistest, mida kas armastatakse või vihatakse - päris ükskõikseks ehk ei jäta, sest disaini kirjeldamiseks sobib minu meelest sõna agressiivne.

See jutt, et Nokia tootearenduses kätel istub ei ole päris õige vist.
alo, lisa mingi url ka kust pilti näeks. muidu ma olen ja jään 3 seeria nokkijate vastu igavesti sügavalt yxkõiksex!
http://www.nokia.com/phones/3650/
mulle meeldib. vähemalt ei ole mõttetult rõve nagu 3310/3330

on rõve, aga omapärane nagu citroen vähemalt mingi point on asjal olemas

mulle meeldib 6310 rohkem :-)
Eks see ikka maitse asi, kui sisu välja jätta siis mulle 6310 küll ei meeldi
...
huvitav on muidugi märkida Nokia i-tähe poliitikat, et kui telefon saab liialt vara
turule siis tuleb kohe sama nr-ga i järgi ;-)
Seda i-tähe poliitikat on minu mälu järgi kasutatud ainult Communicatori ja 2110i puhul...
6310 ja 6310i (1900 sagedus juures)
3510i tuleb ka juba sel aastal, värvilise ekraaniga jne.
6310 ja 6310i vahe pole ainult sageduses, ekraan on oluliselt parem ja java tugi on juures.
Mis i-desse puutub, siis endal oli kunagi ka selline loom nagu 8110i
kysimus ei ole meeldimise vaid mugavuses, ilmselt tuleb kõigil fännidel õppida käsitlema klaviatuuri, kus numbri nupud asetsevad teise loogika järgi,
Graafik, kas sa ehk ka põhjendaksid, miks "tuleb"? Ma küll aiman, aga ikkagi tahaks sinu ideed kuulda :-)
Graafik, kas sa ehk ka põhjendaksid, miks "tuleb"? Ma küll aiman, aga ikkagi tahaks sinu ideed kuulda :-)
heh, kettaga telefone mäletate?
siin ei ole vaja kasutamist õppida, vaid meenutada lihtsalt. :)
Täna kell 14 peavad Nokia ja Sonera 3G teemalist konverentsi

Turul ringleb kuulukas justkui Nokia t6staks 10-15% müügiplaani,
NOK +6%
SNRA +4%
Konverentsil kõlas 2sja p2ris intrigeeriv m6te:
et kui varem t66tati uusi tehnoloogiaid v2lja s6jalistel eesm2rkidel, et siis nyyd on uute tehnoloogiate v2ljatöötamise katalysaatoriks tarbijanõudlus
Nokia uus 3g telefon t66tab nii GSM kui WCDMA võrgus ja andmevahetuskiiruseks pakutakse kuni 384 kbps
TASE!
Täne Euroopas kõik pilgud Nokial, kell 12.00 avaldab firma oma tulemused, prognoositakse 0.15-0,17 eurost kasumit aktsia kohta (pigem prognoosi ülemist otsa), käibeprognoos 7.1-7.4 miljardit eurot.

Ise leian, et käive pigem kehvapoolne (Motorola siin silme ees), samas neljas kvartal paistab päris roosiline, sest värvilised ja pildistavad telefonid on jõuludeks päris toredad mänguasjad.
Nokia kolmanda kvartali käive 7.224 miljardit eurot, aastaga kasv 2%. Kasum 1.219 miljardit, aktsia kohta 18 senti.
Nokia Mobil Phones käive aastaga +7% (5.6 miljardit eurot 3 kvartal)
Nokia Networks käive aastaga -7%.
Neljandast kvartalist oodatakse 2-5% tõusu ning 8.9-9.2 miljardilise käibe saavutamist, kasvu loodetakse eelkõige mobiiltelefonide osas. Kasumiks prognoositakse 0.23-0.25 eurot aktsia kohta, mis teeb aastakasumiks 0.79-0.8 eurot (prognoositi varem 0.75 eurot).
Oioi, see oli nüüd küll positiivne tulemus. Lisaks IBM-ile veel üks tugev tegija, millelt turg toetust saab. 15 USD tase peaks olema küllaltki õigustatud.