Kanada kanepiturg

eks oodatakse ka CGC tuleb vist 14.11.

Võtsin ka jupi ACB, kuna tulemustes küll viga ei näinud ja pigem tõesti soodukas.
Pakun, et kui lipulaev näitab heast küljest, kerib see rahulikult 9.5 peale.

Nädala full stoh väga lubav momentumiks
Kas keegi oskab targem kommenteerida, mis pull selle kanepiga seal Kanadas on , kasvatajatel peaks laod pungil olema ja nüüd siis sellised uudised, nagu manti jõhkralt puudu?

https://www.marketwatch.com/story/canadas-struggle-to-supply-legal-weed-described-as-national-shortage-that-could-last-months-2018-11-26?siteid=yhoof2&yptr=yahoo
Kuna valitsus reguleerib müüki ja alahindas nõudlust siis oli ajutine shortage. Nii palju kui ma lugenud olen siis ACB ja APHA tooted on juba ammu uued tellimused täitnud ja lettidel nende manti leidub. Mitte et see kuidagi aktsiahindades kajastus, korralik black friday v november tundub et tuleb veel mustem detsember - aga kurat seda teab see sektor liigub nii ebaloogiliselt. Eks mõnigi hakkab õiglasele väärtusele jõudma, saabki uuel aastal tulemustega rallit teha.
Su ülal mainitud kaks hakkavad mõlemad jõudma tugipuntidele ja käive väheneb. Acb üks accum indikaator näitab pigem odava hinnaga ostmist kui katastroofi.
Mul on APHA't olemas, hetkel on kahjuks kukkunud alla soetushinna veidi, kuid tore ju pidada ja veiniklaasi taga sõpradega arutada kanepiäri peensusi :)
Ise lootsin(dan), et on selline tore asi, mis ka raskel ajal kasvab ja elus püsib.
Tunneb vajadust raiuda kivisse uudissõna:
chartinvesteeringud.
ostsin tradiks enne turu sulgemist 26.1 100 APHA hinnaga 8,05$, siht 8,40 , stopp 7,8 (harjutan disipliini)

Ymera, pigem tea köögi poolt ja siis tradi chart pealt (jah, mu viga on sisse kiirustamine). Nii saab valida suunda, kust küljest uudised tulevad ja mitte minna närvi väikeste hinna "jõnksakate peale".

https://drive.google.com/file/d/1c0lj5X_N_o-wq4El9cC0ZEy0d2nGsjhF/view?usp=sharing

Võibolla halb ajastus, see stopp võib sul kiirelt lahti minna.
Trump säutsus tariifidega inimesed ärevaks.. no eks paistab kuidas reageerivad. Võibolla kõik tuimad juba Trumpi suhtes :D
No ma loodan et ma eksin, meie mõlema huvides.
Btw, tasub vaikselt usa ettevõtete poole ka vaatama hakata, kui kanada omad punastavad siis seal paistab teistpidine elu.
Aurora Cannabis to Ship Medical Cannabis to the Czech Republic

Osaluse vähenemine on natuke murettekitav aga pressivad kõvasti rahvusvaheliseks. Kuskilt lugesin et tahavad ka luba saada Eestisse tuua (naerukoht). Tsehhis õnneks asi popim.

Lõuna-Korea ka legaliseeris meditsiinilise aga nii palju kui dokumentaalfilmidest olen näinud siis kasvab neil endil ka see kraam väga häst, oletan et kanadast nad importima ei hakka.

ACB eilsest 1500TK sees, tegemist ei ole ostu soovitusega, lihtsalt kuna poolteist jälgib, siis minu mõte on lisaks fundamentaalile panustada tehnilisele analüüsile. Accum näitajaga sai ka hea trade tehtud Gamestopiga, kus oli ka jõhker lahknevus hinnal ja accum hindeksil ja aktsia hüppas 12.25 pealt 15 peale. See võiks ka 7ni ära minna hea tagant tuule korral.

(The Accumulation/Distribution Rating® tracks the relative degree of institutional buying (accumulation) and selling (distribution).

Kui midagi hullu ei juhtu siis tundub et karudel hakkab jõud otsa saama jep.

Kui usas selle Farm Billiga kehvasti läheb - mida ma väga ei oota siis mingi halvem mõju võib olla - samas ei pruugi kanadasse ulatuda. Sellega seoses tasub CWEB -l silm peal hoida.
Pole paha :)
CWEBiga oleks teenind küll,vahtisin niisama kõrvalt. Ilmselt kui farm bill lõplikult kinnitatakse siis rallib veel.
Ärge seda kui soovitust võtke, vbl hoopis sell the news pidu :P
S.A ka uus artikkel Aurora kohta , viskan mõned arvud siia, hea pärast vaadata.

In its home market, Aurora has a few plans. Today, the firm claims to have 70,000 kg of production capacity per year, but by mid-2020 that figure should be around 500,000 kg per year, with costs per gram eventually falling below $1. Management also seems intent on not only driving down costs, but to continue innovating by experimenting with key brands like Aurora Frost and its custom softgels. In an interview I watched, Aurora’s CEO also announced that the firm is very interested in the beverage market.
Võrdluseks APHA lubab juba järgmiseks aastaks 250,000 kg ja market cap poole väikem. Selle eelduseks et aasta alguses kanada terviseamet vms nende uued suured kasvumajad heaks kiidab.
Täna enne avamist OGI tulemused, pole välistatud et tuleb ralli.

Luksemburgis ka legaliseeritakse, ei tea kas mõni kanada tegelane saab ka jala ukse vahele....
poolteist
Täna enne avamist OGI tulemused, pole välistatud et tuleb ralli.

Luksemburgis ka legaliseeritakse, ei tea kas mõni kanada tegelane saab ka jala ukse vahele....

OGI tulemuste kohta leidsin info, et avaldavad 7.dets.
Täna mängib rohkem rolli ehk Farm Bill.

Tulemustega on see jama, et praegu näitavad kõik suurt miinust. Ja kui need isegi ongi head, siis võib täheldada pigem "sell the news" efekti.
Ja huvitav on see, et need ettevõtted, mis on USA turul, tambitakse rohkem alla kui neid, mis on ainult Kanada turul noteeritud.
Mõned väidavad, et seda seetõttu, et USA börsil on rohkem lühikeseks müügi huvilisi. Ja, et teisesel turul ei saa hedgefondid nö mängida, aga suurel turul küll.

As a TSX Venture listed entity the Company is required to file its financial statements for the year ended August 31, 2018 within 180 days (effectively, by calendar year end). The Company previously announced that it anticipated releasing its year end results on or about November 30, 2018. Due to process delays outside of the Company's control, the Company currently expects a modest delay on its anticipated release date and will provide an update no later than December 7, 2018, the date scheduled for its annual and special meeting.