Kanada kanepiturg

APHA on täna +51%
Huvitav, kuhu ta nädala pärast püsima jääb?
Loen S.A-st Aurora kirjutist, ise näen sama kasvu kiiruse ohtu, kui see apha kõhtu üles ei keera ja reaalselt ikka bsinessi teevad muu jama kõrvalt, võiks öelda, et need kasvatajad tekitavad seal varsti 500 000kg toodangut aastas.
Ühe gaasikaga sain vitsa, mida tähendab ületootmine seal maal, gaasi hind ala 1$ üle piiri 4,5$. Aurora ka teatas, et saadab 20kg partii Luksemburgi (vaadates kasvatamise koguseid, siis nagu keegi oleks vanaemale näpu otsaga saatnud).

The company expects to dramatically increase production from 70,000 kg/year this year to over 500,000 kg/year in a time period of two years before including capacity of the pending ICC Labs acquisition. Again, this is good from the standpoint of Aurora Cannabis, but potentially bad for the cannabis market. When supply can be added so quickly, the market has the potential to quickly to reach oversupply conditions outside of restrictions due to restrictions on licenses.
Üleeile otsustasin kolmandiku APHA-st turgu lükata. Hinnaks tuli 6 usd. Nüüd tundub, et homme võib juba selle ületada. Tagasi ei julge võtta, sest kus suitsu seal tuld.
Müügi eel keerutasin pikalt näppu, sest ei tahtnud kasumit sisse võtta, et vähem järgmisel aastal tulumaksu maksta (ei ole kasvukontot).
Ikka päris tobe kannatada kaks aastat neid tõuse ja langusi ja siis suht madala hinnaga müüa. Aga ega me tea, et mis sellest asjast ikkagi lõpuks välja tuleb. Parem panna raha siis juba mõnda teise kanepi firmasse.
velvo
Müügi eel keerutasin pikalt näppu, sest ei tahtnud kasumit sisse võtta, et vähem järgmisel aastal tulumaksu maksta (ei ole kasvukontot)

Kasvukohto alt vist kanepi aktsiaid osta siiski ei saa?
MLindepuu
velvo
Müügi eel keerutasin pikalt näppu, sest ei tahtnud kasumit sisse võtta, et vähem järgmisel aastal tulumaksu maksta (ei ole kasvukontot)

Arvad, et kasvukonto all ei kasva?

Inimene mõtles investeerimise kontot, läks sõna vähe sassi.

Visahing
MLindepuu
velvo

Arvad, et kasvukonto all ei kasva?

Inimene mõtles investeerimise kontot, läks sõna vähe sassi.

Jutt jumala õige. Keallaaeg oli selline, et oleks pidanud kirjutama ka "üle-üleeile" ja loomulikult investeerimiskonto.
APHA part 2 osas. Kui NYSE'l noteeriti kas SEC ei oleks seda florida tehingut juba kontrollinud ?
Tundub muster et see DeFrancesco on tüüp kes saadetakse musta tööd tegema ning ettevõtteid looma kus ka APHA insaiderid on juhatuses ning seejärel ostetakse kena preemiumiga üle.
Insaiderite poolt ebaeetiline aga kas ka illegaalne? (ei ole retooriline, ma tõesti ei tea, ehk keegi kes tutvunud vastab)

Viimase päeva soodukatest ma APHA ei julgenud puutuda aga OGI käis madalal ja võtsin natuke. Aga saatanad lükkasid jälle tulemuste teatamise edasi ma saan aru.
poolteist
APHA part 2 osas. Kui NYSE'l noteeriti kas SEC ei oleks seda florida tehingut juba kontrollinud ?
Tundub muster et see DeFrancesco on tüüp kes saadetakse musta tööd tegema ning ettevõtteid looma kus ka APHA insaiderid on juhatuses ning seejärel ostetakse kena preemiumiga üle.
Insaiderite poolt ebaeetiline aga kas ka illegaalne? (ei ole retooriline, ma tõesti ei tea, ehk keegi kes tutvunud vastab)

Viimase päeva soodukatest ma APHA ei julgenud puutuda aga OGI käis madalal ja võtsin natuke. Aga saatanad lükkasid jälle tulemuste teatamise edasi ma saan aru.

Kust sa seda lugesid?
Kui nii, siis head väga ei looda.
Võib ju spekuleerida, et viimati tuleb esmaspäevaks ülevõtupakkumine.
Lugesin mida täpsemalt, OGI financials asja ?
Ei suuda enam leida aga siia on ilmunud 17 dets.
https://web.tmxmoney.com/earnings.php?qm_symbol=OGI

või mõtled APHA juttu ?
Nendest samadest hindenburgi raportitest.
Eks nad oletasid ka palju muidugi ja puhta tõena ma neid raporteid kindlasti ei võta.
Ilged detektiivid muidugi, "maja pole ja asutust ei ole - photo proof - Yarget price 0, smoking gun!".
Oleks 10m edasi kõndinud oleks nad leidnud et pleiss olemas :D

https://hindenburgresearch.com/aphria-a-shell-game-with-a-cannabis-business-on-the-side/
https://hindenburgresearch.com/aphria-part-2-we-believe-this-rot-runs-deep/
https://www.businesswire.com/news/home/20181207005164/en/Altria-Growth-Investment-Cronos-Group
Läheb huvitavaks, karud arvasid, et jama jutt kuna Altria korduvalt kõnes öelnud, et ei soovi kanepi bisnessi ennem siseneda kui see U.S legaalne. Viitab tõusule.
Visahing
Läheb huvitavaks, karud arvasid, et jama jutt kuna Altria korduvalt kõnes öelnud, et ei soovi kanepi bisnessi ennem siseneda kui see U.S legaalne. Viitab tõusule.

See ei ole üldse naljakas. Augustis müüsin just üleeelmisel päeval enne kui tuli uudis STZ investeeringust Canopy-se ja kogu turg läks tõusule. Nüüd kipub olema sama lugu. Nõrgad käed. Õnneks sai müüdud vaid väike osa.
CRON on nüüd turuväärtuselt kaks korda suurem kui APHA. Samas kui müügi jm näitajate osas peaks olema just vastupidi. No bilans läheb küll CRON-il paremaks, aga väärtuselt peaksid olema ikka vähemalt sarnased.
Samas on naljakas see, et ka CRON-i puhul tulid lühikeseksmüüjad mängu ning kallati ohtralt süüdistusi kaela. Altria paneb siis täiega puusse kui pärast selliseid jamasid otsustati just sinna investeerida.
poolteist
Lugesin mida täpsemalt, OGI financials asja ?

Mõtlesin jah OGI-t. Tänases valguses loodame, et tulemuste edasilükkamine on millega paremaga seotud kui suure jamaga. Äkki tõesti tehakse põhjalikumat bilanssi ülevõtmise jaoks.
Täna ogi aktsionäride koosolek, ehk kuskilt kostab misvärk on.

Vevlo, imo neet citroni süüdistused olid ka mingi alusetu short attack.
History repeats itself:

Total is buying 60 percent of U.S. based SunPower, one of the largest solar panel and power plant developers in the United States.
Total is paying $23.25 per share of SunPower’s class A and class B shares. This marks a 49 percent premium over closing price Wednesday.

See juhtus 2011 aastal. Teate umbes, kus te praegu olete.
See maailm saab huvitav olema. Organigram tuli välja viimase kvartali tulemustega, mis ei olnud mitte midagi erilist. Võiks öelda, et viimase paari kvartaliga võrreldes isegi halb.
Aga esimene kvartal (neil siis sept-nov), kus sees poolteist kuud avatud turgu, peaks müügilt ületama tervet 2018 aastat.
Nagu ühele põllumajandusettevõttele kohaselt, siis arvestasid biovarade pealt 30 milli kasumit ehk aasta kasum 20 milli ehk PE ca 25. Ja raha on kontol piisavalt, et ilma suurema tõmblemiseta kõik plaanitu, 113 tuh kg aastatoodang, järgmiseks sügiseks teoks teha.
Phase 4 construction at the Moncton Campus began in July 2018. Phase 4 itself will be completed in stages: 4A, 4B and 4C. Phase 4A is expected to come online in April 2019 with 31 grow rooms, 4B in August 2019 with 32 grow rooms and 4C in October 2019 with 29 grow rooms bringing the Company’s target production capacity to 62,000 kg/yr, 89,000 kg/yr and 113,000 kg/yr respectively.

Ehk hulgihindadega kusagil 500 milli käivet. Kasum 2020 150 milli? Ettevõtte turuväärtus praegu 632 M CAD.
Ma saan aru et nad olid busy vabamüügi jaoks toote korjamisega seega keskenduti vähem medical klientidele ja sealt ka väiksem käive. Aga paistab et õlide müügi kasvust enamjaolt tasa teinud, väga suur langus ei olegi, 200k. Nii et minu meelest täiesti head tulemused.
Arvestades et canadas on mandi puudus siis võiks oodata et nad oma kogutud kraamist lahti saanud ja tuleb kõva kvartal, iseasi kas nad nüüd jõuavad ka jätkuvalt nii palju toota et nõudlust rahuldada, nende growroomidega läheb veel pikalt arvestades mis trügimine sektoris on.
Mis enam.. muljetavaldavad tootmiskulud, vist kõige väiksemad mis ma siiani näinud olen.
Väike tegija aga võib suuri tegusid oodata, eeldan et mingi hetk ostetakse nad ära.
Tilray: Ambev's (ABEV) Labatt Brewing partners with Tilray on research for non-alcoholic beverages containing cannabis extracts
Ambev S.A. informs its investors and the market in general that on the date hereof, its canadian subsidiary Labatt Brewing Company Ltd. entered into a partnership agreement with High Park Farms Ltd., a subsidiary of Tilray, Inc., a global pioneer in cannabis production and distribution. The Partnership's main purpose will be to research non-alcoholic beverages containing cannabis extracts.

Each company intends to invest up to $50 million USD.

Kanepitootjad otsivad (ja ka leiavad) uusi tootearendusi.