Kaido nädala kauplemisidee.

Kaidoke, RCL fundamentaalse poole pealt - kas sa tõesti arvad, et praegu keegi turul ei tea sedasama, aga enne aprilli optsioonireedet saavad kõik teada ja see toob aktsiahinna alla?
Jim, ei arva.
Ma toon Ericom'i analüüsi paar nõrka kohta välja. Selle niinimetatud kolmnurga alumine roheline joon sümboliseerib päris hästi trendi, kuid ülemine joon jääb mulle veidi arusaamatuks. Tundub, nagu oleks see kolmnurk siia pildile vägistatud. Viimase päeva tõus ja pikk valge küünal, mis ülatub üle eelmise päeva kauplemisvahemikust mõlemalt poolt, on tõepoolest bullish signaal, kuid sellisel tõusul ei jätku kauaks jõudu, kui käive ei kasva. Praegu käive hoopis kahaneb. See on selle idee kõige nõrgem koht. Ma pigem ootaks ja vaataks, enne 40 USDi vastupanutaset ei näpiks. Kui murtakse 40 USD'I piir eelnevatest päevadest suurema käibega, tasub positsiooni avamisele mõelda.

USA tuhandete aktsiate seast peaks ikka mõne kasvava käibega tõusuaktsia leidma?

ADX 13, mina tõusule- ega langusele ei mängikski.
Samuti on põhitõde, kui aktsia allpool MA200, siis sa "tahad" olla lühike. Kui üle 200, siis pikk.
Kaido, piltide lisamist saad harjutada siin: http://www.w3schools.com/html/html_images.asp

Võid ka oma teiste positsioonide pilte siia panna, et saaks arvamust avaldada.
Harjutamiseks täpsem link on see: http://www.w3schools.com/html/tryit.asp?filename=tryhtml_images

Pärast lihtsalt copid HTML koodi siia foorumisse
ootott, olen sinuga nõus, et enne 40 veenvat läbimist pole mõtet pikaks minna, seda ma ka mainisin.
nextphase
Kuidas kulgeb? Rõõm, et sa ikka aegajalt siin figureerid. Tore oleks sult mõnda ülesannet näha. Nagu sa siin vahepeal tegid.
PRAA takes off
PRAA'l läheb langeva turu taustal tõesti hästi. Tohutu kauplemisvahemik.
Huvitav, kas keegi PRAA ja RCLi puhul positsioone ka võttis. Kuigi minu pakutud tasemetelt kumbki idee käiku poleks läinud on siiski seni mõlemad liikunud õiges suunas: 12.03 / 19.03 sulgemishinnad / tootlus
RCL (short) 32,48 / 31,40 / 3%
PRAA (long) 37,50 / 43,07 / 15%

PDLI praegu miinuses.
PDLI (long) 10,08 / 9,41 / -7%

Täna hiljem pakun paar uut ideed välja.
kaidoke - jälgi täna agrit, kui tugevust ei näita on hea aeg shortida MOS MON POT
Kusjuures POT ongi mu watchlistis shortimise mõttega.
Aga WN, miks Sa ütled, et just täna peab agrit jälgima?
Aga kunas siis? Edasilükkamine = raha kaotus, vaata pikaajalise trendi muutust. Reeglina agri liigub x kordajaga võrreldes kogu turuga, kukub järsult, toibub järsult. Eile tuli kolinal alla ja kui täna tagasi ei põrka siis see on minu arvates märk parajast nõrkusest.
Mul endal juba agri putid olemas ja juurde ei võta, välja arvatud juhul kui turg tõuseb korralikult, aga agri jääb 0 lähedale, siis duubeldan putid.
kui sind huvitab, siis PRAA on mul pikemaajaliselt võetud kuid tagasi

RCL shortimisest ma aru ei saa. mina ostaks praeguselt tasemelt
Speedy, miks Sa ostaksid praegu RCL?
põhjused on fundamentaalsed ja perspektiiv pikaajaline - ei haaku vist sinu teemaga
stabiilselt arenev firma, tugev kaubamärk, maksab dividende, hetke hind atraktiivne
(kaudselt ka klient)
kaupleja kaidoke
kus sul muidu stopid ja targetid on ?
RCLi puhul siis võinuks täna 35ga shortimise idee käiku minna. Võtsin virtuaalis positsiooni, et oleks hea jälgida. Stop 36 (päeva lõpus), target 32.
PRAA käiku ei läinud, aga praeguseks oleks juba 42ga väljas.

Uued ideed:
long VLCM @20, target 24, stop 18,50. Langustrend paistab murduvat, RSI näitab tugevust ja MACD signaliseerib ka ostukohta. Fundamentaali pole eriti uurinud, aga käive ja kasum on kasvanud, võlgu eriti pole. Kõlbaks vist osta ka pikaajaliseks investeeringuks.

short FDX @87, target 80, stop 88,50. Fundamentaalselt küll hea ettevõte ja viimased tulemused OK, aga guidance oli nadi ja tänase tugeva päeva taustal ei suutnud midagi näidata. Pikas perspektiivis küll ostaks FDXit, aga lühiajaliselt midagi positiivset ei näe. Ostsin ühe aprilli 85 puti.